Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos

pas kuri agenta pirkti, ar pas ta, kuriam 3 proc yra max galima nuolaida, ar pas ta, kuriam ta riba yra 7 proc, atsakymo nesulaukiau.

Na aš jau bandžiau pasakyti, kad ne visada perku ten, kur pirgiau. Kadangi aš žinau, koks yra agentūrų komisas, man tikrai kelia įtarimą didelės nuolaidos. Novus Orbis parvadinėjo keliones su labai didelėm nuolaidom ir visi pirko, o vienos sėkmingų pardavimų dienos vakare, jie pasiskelbė bankrutavę. Tai žmonės ten pirko, nes buvo pigiau, o liko ant ledo ir be šansų atgauti visus pinigus.
Dar prieš kelis mėnėsius stebėjau kitą įdomybę. Bankrutavo Horizon Travel, o aš buvau užsisakiusi jų naujienlaiškius. Na, bankrutavo, tai banktrutavo, bet vos po kelių dienų, man naujienlaiškius pradėjo siųsti kažkoks Travel Team tokiu pačiu šriftu ir tokia pat maniera kaip buvusieji Horizon Travel. Travel Team naujienlaiškių aš neužsisakinėjau. Tai kas išeina? Šie "naujokai" atsiunčia man Star1 Holidays kelionių pasiūlymų su jau numestais 3% ar tai 4% nuolaidos ir man visai nesunku būtų paprašyti dar 2%, bet kažkaip nenoriu. Nenoriu rizikuoti 4u.gif Nes jau visai durniais jie visus laiko blink.gif

Dar yra ir kiti dalykai. už kuriuos neskauda "permokėti". Tarkim, batai gal kokie panašūs pigesni gariūnuose, bet juk parduotuvėj ant galvos nelyja ir vėjas nepučia. Aš patogiai apsiperku ir nerizikuoju peršalti (o peršalimas grėstų papildomomis išlaidomis). Ir čia jau mes prieinam iki to, kad skupus moka du kartus, ar ne?
Jei agentas stengiasi ir gaudo man tinkantį variantą, jei informuoja apie pasikeitusius skrydžių laikus, jei pasirūpina užsakyti viską taip, kaip aš noriu, tai aš tikrai jam esu dėkinga ir nesiplėšysiu dėl dar kelių litų nuolaidos. O pinigais tai tikrai niekam nesninga schmoll.gif

Atsakyti
tai vadinasi visai neblogą nuolaidą gavome šiemet iš agentūros - 7 proc. bigsmile.gif kaip tik man buvo įdomu-kur ta riba g.gif bet mes su jais darbo reikalais bendradarbiaujam,tai gal dėl to ax.gif
off top ax.gif visai neseniai sužinojau,kad ir parduotuvėse derėtis galima...vienoje iš didžiausių buitinės technikos parduotuvių užsiminus,kad manę dominančio televizoriaus kaina yra 400 Lt didesnė,nei pas konkurentus (sužinojau apie tai internete),ir gavau ..400 Lt nuolaidą blink.gif (kas sudarė 20 proc. vertės)..buvau apakus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(septinta @ 2010 06 24, 15:46)
Na aš jau bandžiau pasakyti, kad ne visada perku ten, kur pirgiau. Kadangi aš žinau, koks yra agentūrų komisas, man tikrai kelia įtarimą didelės nuolaidos

Dar yra ir kiti dalykai. už kuriuos neskauda "permokėti". Tarkim, batai gal kokie panašūs pigesni gariūnuose, bet juk parduotuvėj ant galvos nelyja ir vėjas nepučia.

tai nesigauna tiesiai sviesiai atsakyti i klausima: jei nuolaida 3, o kitoje agenturoje 5, tai zmogui pirkti ten kur 3? Tiesiog 3 proc garantas, kad agentura gerai stovi? Ar tiesiog neprestizas pirkti ten kur nuolaida kiek didesne? g.gif 7 proc duoda gana nemazai agentu, ir man tai nera fantastiska nuolaida, tiesiog pats tas. Aisku, kai agentura turi moketi baisinius pinigus uz patalpas, islaikyti nemenka personala, jai sunku pasiulyti kazka daugiau, nei tuos 3 proc. Bet pasidomejus galima rasti ir kitaip dirbancius agentus ax.gif reikia tik pasidometi daugiau. O vat nesidometi kas, kaip ir kur as nei viename poste nesiuliau.
Zinote, siunciate mane paskaityti savo postu, tai pati ir paskaitykite mano, pries keldama kipisa, kur as rasiau apie didziules nuolaidas? Ir jau dabar jus pasakojate apie rizika doh.gif o kur dingo tie kilnus pasisakymai apie agentus vertus savo uzdarbio? Rizika, tai jau absoliuciai kita tema. Galejote taip ir parasyti, kad atkreipkite demesi, jei agentura teikia 8-10 proc nuolaida, tai gana neraminantis reiksinys, o ne skelti pasisakymus apie vargsus agentus, kuriems kazkas neleidzia suteikti didesnes, nei 3 proc nuolaidos. Neleidzia- nereikia, varom pas kitus tongue.gif
O pasaka apie batus butu labai grazi, taciau gana kvaila, nes nebutina lekti i turgu, kai yra galimybe apeiti kelias parduotuves, o ne pirkti pirmoje tik todel, kad pardaveja graziai su manim pabendravo ir atnese pasimatuoti 5 batu poras doh.gif
Daugiau nesigincysiu, nes jau i pievas nugrybauta su visokiais batais ir asmenine apsipirkinejimo parduotuvese praktika.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 25, 00:25)
Bet grįžtant prie temos - kiek pastebėjau, vasarą pigesnių kelionių paskutinei minutei galima rasti nebent kai labai geras oras. Tada kai kas į Palangą važiuoja. O kai oras toks, kaip dabar, visi labai Turkijų pasigenda, ir špygą tada rasi unsure.gif

manau tai susije su sventinemis dienomis, zmones stengiasi sutaupyti atostoginiu dienu skaiciu imdami atostogas per sventes ir islekti kazkur. gal klystu, bet bent jau as tikrai zinau nemazai taip besielgianciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 25, 00:16)
manau tai susije su sventinemis dienomis, zmones stengiasi sutaupyti atostoginiu dienu skaiciu imdami atostogas per sventes ir islekti kazkur. gal klystu, bet bent jau as tikrai zinau nemazai taip besielgianciu  mirksiukas.gif

Tai taip taip, tas irgi veikia. Bet dar ir oras irgi smile.gif Aš kelis metus iš eilės stebėjau - oras vasarą subjūra - paskutinės minutės aplamai prapuola unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 25, 01:04)
Tai taip taip, tas irgi veikia. Bet dar ir oras irgi smile.gif Aš kelis metus iš eilės stebėjau - oras vasarą subjūra - paskutinės minutės aplamai prapuola unsure.gif

Nes visi zino, kad neapsimoka rizikuti lietuviska vasara negauti silto atostoginio poilsio g.gif
Atsakyti
Pažiūrėkite novaturo puslapyje kokios kelionių kainos į Antaliją liepos 2-3d. Ar realu už tokią kainą gauti kelionę? 1600lt/asmeniui ****/***** ? Ar ten tik dėl vaizdo, o 'vietų jau nėra'? p.s. žiūrėti prie Paskutinės minutės pasiūlymų
Atsakyti
QUOTE(rutaityte @ 2010 06 25, 17:20)
Pažiūrėkite novaturo puslapyje kokios kelionių kainos į Antaliją liepos 2-3d. Ar realu už tokią kainą gauti kelionę? 1600lt/asmeniui ****/***** ? Ar ten tik dėl vaizdo, o 'vietų jau nėra'? p.s. žiūrėti prie Paskutinės minutės pasiūlymų

Gal ir įmanoma, tačiau turi rytoj skambinti į agentūrą ir šneketi - nes daug viešbučių "dega" raudonai, vadinasi negalima jų užsakyti.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 25, 00:16)
manau tai susije su sventinemis dienomis, zmones stengiasi sutaupyti atostoginiu dienu skaiciu imdami atostogas per sventes ir islekti kazkur. gal klystu, bet bent jau as tikrai zinau nemazai taip besielgianciu  mirksiukas.gif

O mes kaip tycia suplanave liepos 6 kazkur islekti, o kainos ne pacios geriausios doh.gif Gal nuo 8d kazka padoresnio galima rasti g.gif
Noa, kur skrendi biggrin.gif Karoliams nebeliks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 26 birželio 2010 - 11:14
QUOTE(Noa @ 2010 06 29, 09:13)
O gerų? Ta prasme, kokių pati būtum neradus? Tai prašom pasidalinti rolleyes.gif

Nu siaip kiek perziurejau, tai negavau kazko labai special ...pati radus buvau ne viena panasu internete, tik ten maciau, kad atsiunte pigiausius variantus is visu, ka siulo organizatoriai. Bet siaip informacija koncentruota - viesbuciai ir kainos, kokiu noreciau...tai va tiek.

Tikrai nenukrito ant galvos kazkokia afigiena kaina su afigienu viesbuciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 06 29, 10:18)
Tikrai nenukrito ant galvos kazkokia afigiena kaina su afigienu viesbuciu  schmoll.gif

Nu va, ir aš galvoju, kad afigienas kainas su afigienais viešbučiais greičiausiai pasiūlo tiems, kurie patys jas susiranda, artimiesiems ar bent jau kokiems nuolatiniams VIP klientams mastau.gif Nes jų mažai būna, o dabar atostogaut visi pasiruošę...

Kai pagalvoji, tai keista, nu ko dabar grūstis į kokį Egiptą ir džiaugtis 50 laipsnių karščio? unsure.gif Ale ir ten paskutinių minučių nėra schmoll.gif
Atsakyti
mergaites, gi nevisada buna tu spec pasiulymu wink.gif nemanau kad atrinkineja specialiai kad cia siulysiu saviems o cia siulysiu kitiems wink.gif tiesiog ne visada yra ka pasiulyti pagal zmogaus poreikius wink.gif
Atsakyti