Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos

Cia dar pigeliau nei zigzag. Bet geriausia turbut vistiek per savo agenta pirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 16 birželio 2010 - 15:35
QUOTE(Dovis @ 2010 06 16, 16:35)
Cia dar pigeliau nei zigzag. Bet geriausia turbut vistiek per savo agenta pirkti smile.gif

uzsisakeme ir mes is cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2010 06 14, 20:12)
ir man to pacio reikia 06.17-06.19 ax.gif
tik nesuprantu kodel taip kainos paskutiniu minuciu kyla, tiesiog akyse doh.gif

11 nakvynių poilsis 3* AI viešbutyje tik nuo 1345 Lt! tik vat kad ne 7d g.gif
Papildyta:
per agenta tikrai geriau yra, nes jis gali pagauti butent tuos pasiulymus kurie tik kelias val galioja, plius pasiulyti nuolaida, ko kreipaintis tiesiai i koki organizatoriu vargu ar gausi nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 06 16, 16:35)

Man atrodo,kad dar pigiau per tropikai arba baltic tours... ax.gif Aišku,turintys gerą agentą dar pigiau keliauja mirksiukas.gif
Atsakyti
suprantama, kad per agenta geriau, bet reikia ir rasti ta agenta, kuris domesis ir ieskos tu specialiu pigiu kelioniu... o surasti turbut toki nelengva.
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2010 06 16, 21:56)
per agenta tikrai geriau yra, nes jis gali pagauti butent tuos pasiulymus kurie tik kelias val galioja, plius pasiulyti nuolaida, ko kreipaintis tiesiai i koki organizatoriu vargu ar gausi nuolaida.

per gera agenta, kuris duoda gera nuolaida yra tikrai geriau. bet kartais nuejus i agentura taip nuotaika gali sugadinti kokia neprofesionali vista, kad bet kuris kompas tau atrodys meilus ir paslaugus biggrin.gif
o jei rimtai, tai galima nuolaida gauti ir uzsisakant internetu. o tie puslapiai, per kuriuos galiam uzsisakyti, tai jie kiek as suvokiu nera organizatoriu, tai tokios pat kelioniu agenturos, tik veikiancios internetu. Cia tik mano nuomone, jei klystu, tai pataisykite mane, paciai butu idomu sizinoti, kaip yra is tiesu smile.gif
bet del nuolaidos, kurias suteikia agentura, tai jau isitikinau, kad kai kurios agenturos ja siulo mazesne, nei galima gauti isigyjant kelione internetu . absurdas kazkoks.
Atsakyti
man tai patiko, kad per neotura taiko 8proc nuolaida su iki premija kortele net ir nuo paskutines minutes pasiulymu ax.gif O gal dar yra kokiu puslapiuku ,kur duoda daugiau nei 8 proc g.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2010 06 16, 21:18)
Man atrodo,kad dar pigiau per tropikai arba baltic tours... ax.gif Aišku,turintys gerą agentą dar pigiau keliauja mirksiukas.gif

specialiai palyginau dabar pasirinkau visuose ta pati 07,06 isvykimas turkija,7n,viskas isk, viesbutis pvz kleopatra micador, tai kainos:

kelionetau 1247
tropikai 1260
baltic tours 1273

skirtumas yra nors ir nedidelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2010 06 17, 10:55)
specialiai palyginau dabar  pasirinkau visuose ta pati 07,06 isvykimas turkija,7n,viskas isk, viesbutis pvz kleopatra micador, tai kainos:

kelionetau  1247
tropikai 1260
baltic tours 1273

skirtumas yra nors ir nedidelis smile.gif

neoturas dar nuo 1273 minusuoja 8 proc su IKi kortele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2010 06 17, 11:19)
neoturas dar nuo 1273 minusuoja 8 proc su IKi kortele  4u.gif

Tai kad nuo to neduoda jau nuolaidos specialiai skambinau kad paklaust nes suintrigavo, duoda nuolaida nuo sumos kur nera nuolaidos, o ten jau 1273 su nuolaida tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2010 06 17, 12:42)
Tai kad nuo to neduoda jau nuolaidos specialiai skambinau kad paklaust nes suintrigavo, duoda nuolaida nuo sumos kur nera nuolaidos, o ten jau 1273 su nuolaida  tongue.gif

nu idomiai, vakar specialiai skambinau paklaust ir as - sako duodam nuo visu pasiulymu ir net nuo paskutines minutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2010 06 17, 13:13)
nu idomiai, vakar specialiai skambinau paklaust ir as - sako duodam nuo visu pasiulymu ir net nuo paskutines minutes g.gif

tikrai idomiai o man siand pasake kad nuo raudonu kainu nebeduoda, tai gal su skirtingom agentem kalbejom. g.gif tai paskutine minute tai ne su nuolaida buna smile.gif o cia jei parasyta kokia buvo kaina ir nubraukta ir yra raudona kaina tai nuo to neduoda..
Atsakyti