Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos

QUOTE(Noa @ 2010 06 11, 11:49)
O kur tie lenkai? Tiksliau, žinau, kur lenkai, jie Lenkijoj ir dar Anglijoj ir Norvegijoj, ale kur ta agentūra geroji blush2.gif

travelplanet, travelzone, itaka. pirmi du pavadinimai ne agenturu, nezinau, kaip tiksliai net pasakyti, paieskos sistemos, ar kaip. na bet ne tame esme. treciasis - tikriausiai didziausias kelioniu organizatorius lenkijoje. sekmes, jei rysites. gali buti, kad sutaupysite bent jau ant kuro mokescio, nes ten reciau buna jis, o lietuviai dabar turkijai ivede (nezinau, gal ir dar kam, mazokai domiuosi siemet blush2.gif ). tai paskaiciavus keturiu asmenu seima, tai ziurek per lenkus ir apsimoketi visai gali rolleyes.gif
ir siaip as nesakiau, kad ten yra kazkokia geroji agentura, man labai apsimokejo pernai, tai uzsisakinejau. O siaip reikia ziureti konkrecius atvejus, buna, kad pas mus kazkas pigiau, o buna, kad lenkijoje.
Papildyta:
Paziurejau greitai, tai kas nesipurto graikijos, tai pas mus lyg ir nuo 900 siulo, lenkai :

http://www.travelzon...;order=3;page=1

daugiau nesiplesiu sioje temoje, nes kelionems is lenkijos yra atskira tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 birželio 2010 - 11:19
[quote=elze1,2010 06 10, 22:16]
na cia tai yra tikrai geru pasiulymu. o jus kaip pirkote kelione? internetu uzsakete? man idomu, va pamaciau internete gera pasiulyma ir jei i ofisa iskarto nuleksiu, man pasiulys ta pati g.gif kadangi niekada internete neuzsakinejau kelioniu, tai kazkaip baisoka man blush2.gif net pati nezinau ko ax.gif na maza kas ne taip bus...
Papildyta:
Taip,pirkau internetu jau dvi keliones,be jokių agentu,ir viskas buvo gerai ir už labai gera kaina.
Išsirinkau kelionę,nusiunčiau užklausą,man paskambino iš agentūros,pervedžiau pinigus ir man atsiuntė visus dokumentus thumbup.gif
Atsakyti
[quote=pince,2010 06 11, 15:33]
[quote=elze1,2010 06 10, 22:16]
na cia tai yra tikrai geru pasiulymu. o jus kaip pirkote kelione? internetu uzsakete? man idomu, va pamaciau internete gera pasiulyma ir jei i ofisa iskarto nuleksiu, man pasiulys ta pati g.gif kadangi niekada internete neuzsakinejau kelioniu, tai kazkaip baisoka man blush2.gif net pati nezinau ko ax.gif na maza kas ne taip bus...
Papildyta:
Taip,pirkau internetu jau dvi keliones,be jokių agentu,ir viskas buvo gerai ir už labai gera kaina.
Išsirinkau kelionę,nusiunčiau užklausą,man paskambino iš agentūros,pervedžiau pinigus ir man atsiuntė visus dokumentus thumbup.gif
[/quote]
aga, bet nuosvas agentas gali visata geresnę kainą pasiulyti. Be to ne visi kelionių organizatoriai leidžia keliones užsakyti interentu. Be to būna kai kurių pasiūlymų, kurie galioja tik 2- 3 val....
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 06 11, 15:03)
aga, bet nuosvas agentas gali visata geresnę kainą pasiulyti. Be to ne visi kelionių organizatoriai leidžia keliones užsakyti interentu. Be to būna kai kurių pasiūlymų, kurie galioja tik 2- 3 val....

na va, as ir radau geru variantu, bet kai jau paspaudi pirkti, tai neleidzia uzsakyti doh.gif
Atsakyti
domiuosi paskutines minutes kelionem i Turkija 0619 arba 0620 7 n, gal galit imesti pasiulymu 2 suaugusiems asmenims ax.gif geriausia butu 3* ir daugiau zvaigzduciu iki 1300 asmeniui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 14 birželio 2010 - 14:38
QUOTE(Tiffany @ 2010 06 14, 14:38)
domiuosi paskutines minutes kelionem i Turkija 0619 arba 0620 7 n, gal galit imesti pasiulymu 2 suaugusiems asmenims  ax.gif geriausia butu 3* ir daugiau zvaigzduciu iki 1300 asmeniui  4u.gif

ir man to pacio reikia 06.17-06.19 ax.gif
tik nesuprantu kodel taip kainos paskutiniu minuciu kyla, tiesiog akyse doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sama: 14 birželio 2010 - 19:13
QUOTE(sama @ 2010 06 14, 20:12)
ir man to pacio reikia 06.17-06.19 ax.gif
tik nesuprantu kodel taip kainos paskutiniu minuciu kyla, tiesiog akyse doh.gif

buvau siand agenturoj - tai kainos nesvietiskos, ypac paskutiniu minuciu kelioniu - tipo, kam parduoti pigiau, jei vistiek parduosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, tai tada geriau brangiau, vistiek isluos biggrin.gif Mane kainos irgi nedziugina.
Atsakyti
Tai vykit su paskutinem minutem per lenkus, ten kainos tikrai normalios. o ir kuro mokescio papildomai nepriskaiciuoja.

Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 06 14, 21:04)
buvau siand agenturoj - tai kainos nesvietiskos, ypac paskutiniu minuciu kelioniu - tipo, kam parduoti pigiau, jei vistiek parduosim  lotuliukas.gif

Ir as panaisiai maciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 15, 11:40)
Tai vykit su paskutinem minutem per lenkus, ten kainos tikrai normalios. o ir kuro mokescio papildomai nepriskaiciuoja.

Deja deja, bet maniskis nepasirasytu dar ir kelionei iki Varsuvos doh.gif Ji pykina ne tik plaukiant, bet ir skrendant. Tai po skrydzio jis dziaugsis, jei kas is Vilniaus parves. O jei dar parsivairuot paciam doh.gif geri pasiulyma, bet musu atveju netinkami ax.gif
Atsakyti
Aš žiūriu per Star 1 holidays ir per zigzag, jie truputi pigiau parduoda, bent jau į Graikiją, Turkiją.
Aš ieškau Liepos 3-4 d. išskristi į Graikiją, bet kažkodėl pigiau yra prieš arba po tų dienų, gal, kad išeiginė Liepos 6 gaunasi. g.gif
Atsakyti