Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos

QUOTE(ause makaliause @ 2010 06 10, 08:36)
O kaip Jus randate keliones taip pigiai, as cia suprantu, kad tiesiog Jus turite pazystamus zmones kelioniu agenturose, ir tiesiog gaudot tas keliones? Gal galite kokia mergina ir man padeti? Nelikciau skolinga...  flirt.gif

va va ir as noreciau suzinoti smile.gif kadangi pati planuoju su vyru kur lekti, tai mastom paskutines minutes pasiulyma imti. tik kaip gauti tikrai gera pasiulyma g.gif negi kasdien po agenturas vaikscioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2010 06 10, 16:26)
va va ir as noreciau suzinoti  smile.gif  kadangi pati planuoju su vyru kur lekti, tai mastom paskutines minutes pasiulyma imti. tik kaip gauti tikrai gera pasiulyma  g.gif  negi kasdien po agenturas vaikscioti  doh.gif

visu ziuriu bendri rupesciai biggrin.gif gal cia apsilankys kas ir mumis pagelbes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2010 06 10, 17:26)
va va ir as noreciau suzinoti  smile.gif  kadangi pati planuoju su vyru kur lekti, tai mastom paskutines minutes pasiulyma imti. tik kaip gauti tikrai gera pasiulyma  g.gif  negi kasdien po agenturas vaikscioti  doh.gif

o jau buvote nueje i kokia nors? ka jums atsake?
Atsakyti
Ir starai iveda kuro mokesti 60 lt nuo birzelio 16 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2010 06 10, 16:26)

Aš čia http://www.toptravel...skutine-minute/ kiekvieną dieną pažiūriu,gerų pasiūlymų būna,pernai į Kretą pusdykiai išlėkėm ir dar novaturo puslapyje http://www.novaturas...ine-minute,irgi gerų išmeta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2010 06 10, 19:58)
Aš čia http://www.toptravel...skutine-minute/ kiekvieną dieną pažiūriu,gerų pasiūlymų būna,pernai į Kretą pusdykiai išlėkėm ir dar novaturo puslapyje http://www.novaturas...ine-minute,irgi gerų išmeta bigsmile.gif

na cia tai yra tikrai geru pasiulymu. o jus kaip pirkote kelione? internetu uzsakete? man idomu, va pamaciau internete gera pasiulyma ir jei i ofisa iskarto nuleksiu, man pasiulys ta pati g.gif kadangi niekada internete neuzsakinejau kelioniu, tai kazkaip baisoka man blush2.gif net pati nezinau ko ax.gif na maza kas ne taip bus...
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 06 10, 18:47)
o jau buvote nueje i kokia nors? ka jums atsake?

taip, buvau. matote, mes noretume kazkur pacioj liepos pradzioje (apie 3-5dienom) isvykti. o geri pasiulymai buvo i turkija, bet cia jau reiktu keliauti mazdaug uz 5 dienu. tai kaip suprantu geriau likus keliom dienom iki suplanuotos dienos dairytis tu kelioniu, bet kazkaip bijau, kad kaip tik tada nieko gero ir nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2010 06 10, 23:16)
taip, buvau. matote, mes noretume kazkur pacioj liepos pradzioje (apie 3-5dienom) isvykti. o geri pasiulymai buvo i turkija, bet cia jau reiktu keliauti mazdaug uz 5 dienu. tai kaip suprantu geriau likus keliom dienom iki suplanuotos dienos dairytis tu kelioniu, bet kazkaip bijau, kad kaip tik tada nieko gero ir nebus  doh.gif

ir jums agentes nepasake, kad pranes kai atsiras kazkas jums tinkamo? g.gif manau is keliu agenturu butumete issirinke bent pora, kur darbuotojai stengiasi del kliento g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 10, 22:32)
ir jums agentes nepasake, kad pranes kai atsiras kazkas jums tinkamo?  g.gif manau is keliu agenturu butumete issirinke bent pora, kur darbuotojai stengiasi del kliento  g.gif

na sake ateiti, kai liks pora savaiciu iki norimos izvykimo datos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2010 06 10, 23:35)
na sake ateiti, kai liks pora savaiciu iki norimos izvykimo datos  smile.gif

per ta laika nueikite dar i kelias, bus geriau ir del agenturos procentuku galesite pasidereti, nes kai pasako, kad daugiau 3 negali duoti, tai taip ir norisi papurtyti, kad atsipeiketu ir paziuretu, kiek galima gauti nuolaidos uzsisakant internetu mirksiukas.gif vat maziausiai 3, tai kam tada man tos agenturos?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 10, 22:50)
per ta laika nueikite dar i kelias, bus geriau ir del agenturos procentuku galesite pasidereti, nes kai pasako, kad daugiau 3 negali duoti, tai taip ir norisi papurtyti, kad atsipeiketu ir paziuretu, kiek galima gauti nuolaidos uzsisakant internetu  mirksiukas.gif vat maziausiai 3, tai kam tada man tos agenturos?

o pati saketes internetu? viskas sklandziai gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2010 06 10, 23:55)
o pati saketes internetu? viskas sklandziai gaunasi?

as ne mirksiukas.gif jei jus tenkins agentura, agentas ar agente, kurie konkreciai su jumis dirbs, ir procentas, kuri nuo saves jums pasiulys, bus didesnis bent truputuka nei internete, tad rinkites agenta. Reikia ziureti kur jums naudingiau mirksiukas.gif internetu uzsisakinejau, kai pirkau kelione is lenku smile.gif
Atsakyti
O kur tie lenkai? Tiksliau, žinau, kur lenkai, jie Lenkijoj ir dar Anglijoj ir Norvegijoj, ale kur ta agentūra geroji blush2.gif
Atsakyti