Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos

QUOTE(tiesiog_paprasta @ 2010 02 20, 18:40)
o keliese keliausite, kiek zvaigzduciu, koks maitinimas? greciausiai bus tik Egiptas..

Būtų vienas arba du žmonės, viešbutis nuo trijų žvaigždučių, matinimas gali būti ir AI ir HB, kaina iki 1500lt.(vienam žmogui) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 24 vasario 2010 - 19:50
is vienos puses gal tai ir nedegantis pasiulymas nes kelione tik rugpjucio 6 arba 13 d,
is kitos dega- nes pasiulymai galioja tik siandien.

Bodrum Rixos 5*, viskas iskaiciuota, kaina tik 1999 Lt/ asm

superine kaina, pati si
viesbuti apziurinejau pernai metais, tai kaip rixos, senesnio standarto, bet tikrai tvarkingas, servisas puikus, o teritorija irgi thumbup.gif . Jiems priklauso nuosava sala, i kuria tiesiog galite...nueiti. thumbup.gif

Papildyta:
04.09 arba 04.16 geros kainos i Tenerife
7 naktys

Aparthotel Bonanza 3*
pusryciai/ vakariene
kaina 1650 Lt/asm

Fanabe Costa Sur 4*
pusryciai/ vakariene
kaina 1750 Lt/asm

jei reikia daugiau info apie siuos vz., rasykite i az.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 28 vasario 2010 - 10:58
Aš ieškau degančios kelionės į Turkiją gegužės mėn. Norėčiau, kad būtų 4* žvaigždės, viskas įskaičiuota.2 suaugę ir 3 metukų vaikas.Galėčiau mokėti už visus apie 3500lt.
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2010 02 28, 18:46)
Aš ieškau degančios kelionės į Turkiją  gegužės mėn. Norėčiau, kad būtų 4* žvaigždės, viskas įskaičiuota.2 suaugę ir 3 metukų vaikas.Galėčiau mokėti už visus apie 3500lt.

Ale aš labai panašiai ieškau,tik aš su dviem vaikais 5m ir 1 m ,butu gerai is vis tilpti į 3000 lt blush2.gif Kadangi neturiu visai patirties su kelionėm,tai įdomu ar dabar geriau pirkti,ar laukti paskutinės minutės g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnutyte27 @ 2010 02 21, 11:23)
Sveiki,

Gal kas zinote ar nebus per salta Tenerifeje kovo pradzioje ar viduryje? Kokios kainos galima tiketis? Labai dekoju 4u.gif

Buvau praeitais metais Tenerifėje kovo pradžioje temperatūra apie 25 diena, vakare apie 20. Visai nešalta. Tik gal kai kur vėjuota buvo... O taip oras pats tas.... Nebent atosotogų neįsivaizduojat ne 30 laipsnių karščio.... ax.gif Tada per šalta bus....
Atsakyti
Gal kas galit patarti kaip elgtis. Turim stai toki galvos skausmeli:
geguzes 15 d. turim susiplanave didziaja svente (veselia) smile.gif. Ir norim is karto po to istrukt pailset, medaus paieskot ir pan smile.gif Ar geriau keliones ziuretis dabar is anksto ir pirkt (kai kur maciau tam laikui netgi duoda isankstinio uzsakymo nuolaida, ar geriau laukt paskutines minutes ?

Gal kas turit pasiulymu ? smile.gif
P.s didelio skirtumo i kuria sali lekt neturim, svarbu kad silta, smagu, ner super brangu (tarkim apie 1700-1800 Lt zmogui), ir bent 9 naktys wink.gif
Atsakyti
super degantis pasiulymas: 4u.gif

Mieli keliautojai,

Fortūna Travel skuba Jus informuoti apie SUPER pasiūlymą Kovo 4 d. kelionei į Egiptą!

Dviejų savaičių trukmės poilsis su pusryčiais ir vakariene tik nuo 1050 Lt asm. !!!

SEA VIEW HOTEL 2*/ HURGADA

Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
Kaina: 1050 Lt/asm.

AMIRA HOTEL 3*/ SAFAGA

Kaina: 1190 Lt/asm.

HOR PALACE 3*/ HURGADA

Kaina: 1350 Lt/asm.

LOTUS BAY SAFAGA 4*/ SAFAGA

Kaina: 1355 Lt/asm.

BEIRUT HOTEL HURGHADA 3* / HURGADA

Kaina: 1425 Lt/asm.

ZAHABIA VILLAGE & BEACH RESORTS 3+*/ HURGADA

Kaina: 1440 Lt/asm.
Atsakyti
QUOTE(Dellema @ 2010 02 28, 19:29)
Ale aš labai panašiai ieškau,tik aš su dviem vaikais 5m ir 1 m ,butu gerai is vis tilpti į 3000 lt blush2.gif Kadangi neturiu visai patirties su kelionėm,tai įdomu ar dabar geriau pirkti,ar laukti paskutinės minutės  g.gif

Man ir labai sunku susigaudyti.žiūriu viešbučius, skaitau atsiliepimus.Kur brangus viešbutis, tai ir atsiliepimai thumbup.gif , o kur pigiau, tai visokių nuomonių galima rasti.Gerai, kad kas patartų kokį viešbutį geriausiai rinktis už panašią kainą.Gal kas jau buvę??

Atsakyti
Ieskome keliones i Hurgada 2asm. kovo 13d. 3* zvaigzduciu ar daugiau kad butu viskas iskaiciuota smile.gif 4u.gif Aisku kuo maziau pinigeliu tuo geriau blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabale+: 03 kovo 2010 - 13:10
o idomu, ar galima rasti 'paskutines minutes" pasiulymu i egipta daugiau nei 7 dienoms ? g.gif nes siaip kur ziuriu, tai buna tik 7 dienu trukmes keliones...
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2010 03 03, 14:11)
o idomu, ar galima rasti 'paskutines minutes" pasiulymu i egipta daugiau nei 7 dienoms ? g.gif  nes siaip kur ziuriu, tai buna tik 7 dienu trukmes keliones...

Blogai ziurite, paskaitykite bent 3 zinutes pries savaja... O jei perskaitysite bent kelis puslapius tai tokiu klausimu neuzdavinesite smile.gif
Atsakyti
Mes taipogi bandome pagauti pigius bilietukus i Tenerife 4u.gif
Kovo 12-16 dienom. Gerai butu 4* su pusryciais ir vakariene, bet tiktu ir 3* irnesakyk.gif bet mes norime 14dienu. jei ka mergaites uzmatysite rasykite, busiu labai dekinga... 4u.gif hi.gif
beje mes dviese su mb 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 03 kovo 2010 - 20:26