QUOTE(Nedulia @ 2009 08 17, 18:18)
Visko numatyti negalima ir tik laikas parodys ar buvo paskubeta ar pasielgta teisingai...
niuansu yra visokiu, visokiu ju ir bus, bet kai kuriu moteru gyvenimuose su siuo sprendimu paskubeti jau tikrai nebeimanoma... tiktai paveluoti. bet ir tai nereiskai, kaip kitos mano, kad is tokiu seimu vaiku isaugs dar vienas "langu dauzytojas" (atsiprasau, kazkaip mano smegenys si pasisakyma labai jau uzfiksavo) ar pan. negi dabar kiekviena seima, susilaukus kudikio krizes metu nesugebes jam iskiepyti moraliniu vertybiu bei etikos normu vien todel, kad tose seimose pinigeliai bus skaiciuojami? negi mama, kuri negales sau leisti brangesniu kvepalu ar papuosalu, galiausiai brangesnes zuvies ar geresniu saldainiu seimai nupirkti, maziau myles savo vaika? negi del viso sito moters meile vaikui tampa tik "salygine" (kaip kazkuri taip issireiske)?
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 17, 18:25)
monika, o kam taip reaguoti į kitų nuomones, ypač dėl vaiko atėjimo į šį pasaulį laiko? Abu tėvai nuspręs, ko jie nori ir taip padarys, nežiūrint į nieką. Bet nereikia sureikšminti savęs, kad va kokia didvyrė, "pasikarsiu", bet gimdysiu. Čia perkeltine prasme. Na ne karo metas ir ne dykumoj gyvenam.
na nepasakyciau kad as kazkaip labai jau jautriai reaguoju, gal tik taip nuskambejo
. man paprasciausiai tokie kai kuriu kategoriski pasisakymai uzkliuna ir butent del ju as isreiskiau savo nuomone. ne karo metas, ne dykumoj gyvenam, bet kazkaip mano nuomone nei viena moteris, aisku nekalbam apie tas, kuriai vaika atstoja augintiniai, nepasmerks savo seimos, tuo labiau vyro gyventi neispildzius didziausios gyvenime svajones ar pan., tuolabiau atimti is saves motinystes dziaugsma... ir moteris "didvyre" nuo to tikrai netampa, ji paprasciausiai pasirenka kelia savo vaiko atejimui geriau anksciau nei niekad