QUOTE(Una Li @ 2009 08 16, 13:54)
Nežinau ką tai reiškia sunku. Ir ypač - dabar sunku. Tokiu atveju vaikų iš viso nereikia turėt, nes krizė gali prasidėt kai reikės leist vaiką į mokyklą ar pradėt studijas. Ir ką tada, sunaikint jį, kad išvengtum sunkumų? Todėl argumentuotai atrodo mamų nuomonė, kad maži vaikai esant krizei nėra problema, nes jų išlaikymas esmingai nepakeis šeimos finansinės situacijos, todėl nereiktų sukt sau galvos, kada planuot šeimos pagausėjimą - vaikus reikia gimdyt, kai mylite vienas kitą ir norite ta meile pasidalinti su į judu panašiu žmogučiu, stebėti jį augantį, mokyti jį gyvenimo išminties, lydėti jį džiaugsme ir sunkumuose, tada, kai nebeužtenka būt dviejų žmonių sąjunga, o norisi tapti šeima - vieta, kur atsiranda ir susiformuoja nauji žmonės.
As nezinau kas bus rytoj.. gyvenam kartu su vaikinu,vasara as dabar dirbu menesi..poto nezinau ar paliks ar nepaliks mane darbe pusei etato,nes eisiu mokytis.O mokslai dar tesis ilgai.Dirbs vaikinas,jei man neras vietos darbe..kas tada? jei buciau niescia,kas tada? ant MB kupros sedziu as,du katinai,butas,maistas.O as isivaizduoju jei dar vaikas butu.. Pati nekokios sveikatos,pastoviai neapmokamus tyrimus daraus,uz kuriuos ne semkom moku.. O dar vaika susilaukt.butu man labai didelis minusas.Sneku butent apie savo situacija,kad man krizes metu sunku butu labai islaikyt ji.Ir nesvarbu jau cia ar as labai myliu savo vaikina,nes meile vaiko nepamaitinsi.