musu situacija tokia... man jau 27, vyrui jau virs 30, pries 2 metus susituokem. Na kaip ir pats laikas mastyti apie vaikucius

zinoma, vaikelio neplanuojal tik tam, kad gaut is valstybes pasalpa, bet visgi tai yra gana svarbu, nes vaikelio kruopom nemaitinsim juk

bet va as labai ilgai mokiausi, po to dar keliavau ir dirbau uzsieni, kol 2009m. kovo men pradejau dirbti pagal terminuota darbo sutarti. Sutartis turejo baigtis metu pabaigoje ir buvo planuota, kad prates, bet va atsitiko taip, kad krize paliete imone ir dabar mano posta naukina - spali busiu bedarbe

Ta mano klausimas butu toks, jei pastociau, ar priklausytu man kokia valstybes parama... ir kaip ji butu skaiciuojama??? dabar uzdirbu 3000LT

koks istatymas dabar reguliuoja motinystes pasalpas??? zinau, kad ji vis ruosiasi keisti, bet ar yra kazkoks limitas, kiek metu reikia pradirbti, ar priklauso pasalpa, jei motina pastojo, kai buvo bedarbe ir tt
tik is vyro atlyginimo pasispausdami galetume pragyventi, bet juk kai vaikelis jau namie taip norisi ji palepti, kazka grazenio nupirkti ir siai, siek tiek papildomo pinigeliu nepakenktu