Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio planavimas ir krizė

QUOTE(zhilius @ 2009 08 06, 15:32)
Tik gimdyti ir gimdyti, niekam nerupi, kad gimstamumo mazejimas butu 20 kartu efektingesnis gelbejant pasaulio ekologija, nei bet kuri kita priemone.

įdomiai čia, jūs gyvenimo taip nekenčiate ar vaikų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2009 08 06, 12:53)
o kokie jusu spejimai, kada ta krize baigsis?

O jūs gal žinote kada kita prasidės g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2009 08 05, 16:27)
aciu uz pasisakymus g.gif  reiks rimtai viska apsvarstyti, tikrai nenoriu kad vaikui ko nors truktu schmoll.gif

Visiškai nebūtina, kad vaikas VISKĄ turėtų... Laikui bėgant įgyjama po truputuką.
Jūsų vietoje abejočiau, jei būčiau bedarbė, negausianti motinystės pašalpos, na, žodžiu, jei šeimos padėtis būtų visiškai kritinė
Atsakyti
*GALATĖJA* 4u.gif
Atsakyti
dabar negalima gimdyti nes krize, paskui reiks darbo karjeros siekti, paskui dar kazkas ir taip ir nerasime to laiko vaikeliui, manau jei turi darba tai kaip tik dabar galima gimdyti, juk niekur ta valstybe nedings, mokejo ir mokes tas pasalpas. vat mano dukrai tuoj 2 metai, baigesi motinystes ismokos, grysti nera kur, o naujo darbo kaip ir nelabai kazka padoraus galima rasti mano mieste. manau kad vat ce ir pasijaus krize, juokais net pagalvoju reikejo po metu antra gimdyti buciau galejusi gyventi dar ramiai biggrin.gif
P.S. zmones ir kara ir tremti isgyveno, ir nemanau kad kazkam tokiu klausimu kilo.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2009 08 08, 16:10)
dabar negalima gimdyti nes krize, paskui reiks darbo karjeros siekti, paskui dar kazkas ir taip ir nerasime to laiko vaikeliui, manau jei turi darba tai kaip tik dabar galima gimdyti, juk niekur ta valstybe nedings, mokejo ir mokes tas pasalpas. vat mano dukrai tuoj 2 metai, baigesi motinystes ismokos, grysti nera kur, o naujo darbo kaip ir nelabai kazka padoraus galima rasti mano mieste. manau kad vat ce ir pasijaus krize, juokais net pagalvoju reikejo po metu antra gimdyti buciau galejusi gyventi dar ramiai  biggrin.gif
P.S. zmones ir kara ir tremti isgyveno, ir nemanau kad kazkam tokiu klausimu kilo.

aciu uz nuomones smile.gif sutinku, kad tokiu dalyku atidelioti negalima.Zodziu, kaip bus lemta taip ir bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2009 08 05, 17:27)
aciu uz pasisakymus g.gif  reiks rimtai viska apsvarstyti, tikrai nenoriu kad vaikui ko nors truktu schmoll.gif

Dazniausiai, jei kazko truksta materealine prasme, tai tevams,o ne vaikui schmoll.gif juk svarbiausia,kad jis butu mylimas, krize ar ne krize,manau,vaikams maziausiai rupi. Nebent maziau zaislu tures doh.gif bet nemanau,jog nuo to bus nelaimingesnis
Papildyta:
QUOTE(zhilius @ 2009 08 06, 16:32)
Tik gimdyti ir gimdyti, niekam nerupi, kad gimstamumo mazejimas butu 20 kartu efektingesnis gelbejant pasaulio ekologija, nei bet kuri kita priemone.

Taip, o ypac Kinijoj ar Indijoj. Bet tikrai ne Lietuvoje, kur tauta ir taip nyksta.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 08 07, 16:12)
įdomiai čia,  jūs gyvenimo taip nekenčiate ar vaikų?  g.gif

Gyvenima kenciu, vaiku nelabai.

QUOTE(Una Li @ 2009 08 07, 21:34)
O jūs gal žinote kada kita prasidės g.gif ?

Kita krize Lietuvoje neprasides dar maziausiai 150 metu, nes pirmoji, kuri tesiasi nuo 1991m. iki tol nesibaigs.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 08 12, 11:42)
Kita krize Lietuvoje neprasides dar maziausiai 150 metu, nes pirmoji, kuri tesiasi nuo 1991m. iki tol nesibaigs.

Siūlot atidėt vaikų gimdymą 150 metų g.gif ? Abejoju ar tada bepavyks schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(swajojuu @ 2009 08 12, 11:32)
Taip, o ypac Kinijoj ar Indijoj. Bet tikrai ne Lietuvoje, kur tauta ir taip nyksta.... schmoll.gif

Ji as siaip ar taip pasmerkta isnykti, tai kam be reikalo dar prisideti prie EKOkalapso?

QUOTE(Una Li @ 2009 08 12, 12:05)
Siūlot atidėt vaikų gimdymą 150 metų g.gif ? Abejoju ar tada bepavyks schmoll.gif .

Ne, siulau vaziuoti tai daryti i Kinija arba Indija, ten niekad nera jokiu kriziu, beto ten daug lycnu siauraakiu ir juodaveidziu.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 08 12, 12:16)
Ne, siulau vaziuoti tai daryti i Kinija arba Indija, ten niekad nera jokiu kriziu, beto ten daug lycnu siauraakiu ir juodaveidziu.

Čia aš apie jus rašiau, aš neturiu problemų nei su vaikų planavimu, nei su krizėm. Beje, jūsų žinios apie Kiniją kiek pasenusios - dabar ten leidžiama turėti tik vieną vaiką, o antro jei valdžia per nėštumą nespėja nugalabyti, tai tėvams tenka dideles baudas už jį mokėt 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 08 12, 14:40)
Čia aš apie jus rašiau, aš neturiu problemų nei su vaikų planavimu, nei su krizėm. Beje, jūsų žinios apie Kiniją kiek pasenusios - dabar ten leidžiama turėti tik vieną vaiką, o antro jei valdžia per nėštumą nespėja nugalabyti, tai tėvams tenka dideles baudas už jį mokėt 4u.gif .

Zinau apie vieno vaiko politika Kinijoje, prikisau ja retoriskai.
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2009 08 12, 12:05)

As vaiku neplanuoju.
Atsakyti