QUOTE(ieva2 @ 2010 01 19, 16:29)
O man ''idomiai'' skamba kitka... Neva tai valstybe rupinasi VAIKAIS. Tarkim rupinasi. Tada kokiu budu ji pasirupina tais vaikeliais, kurie gime/gims moterims, kurios ka tik baige universiteta ir praleido ta 3 menesiu termina, per kuri po mokslu baigimo turejo pagimdyt ? Nu neisejo imt ir pagimdyt po 4 menesiu nestumo. Vat kazkaip gamta nesudeste, kad gimdau kada uzsinoriu . Stai baige mokslus budamos 2-3-4 menesiai nescios. I darba nieks neeme. Vienos pacios pasisake, kad laukiasi, kitas busimi darbdaviai isryskino jau pirmo pokalbio metu. Ir viskas. Darbo birza nieko nemoka, Darbo nera. O vaikelis tuoj gims.
Tai kur tas valstybes rupestis VAIKAIS?
Juk mama jauna, issilavinusi - atidirbs per gyvenima.
Man cia su tom pasalpom 2 metus nuo gauto atlyginimo - kazkoks nukrypimas nuo logikos.
Visi kudikiai vienodai nori valgyt, visi vienodai i pampersus krauna.
Tai va ir rupintis vaiku belieka senoviskai - tevui. Kazkaip valstybei visai dzin del kai kuriu kudikeliu
Tai kur tas valstybes rupestis VAIKAIS?
Juk mama jauna, issilavinusi - atidirbs per gyvenima.
Man cia su tom pasalpom 2 metus nuo gauto atlyginimo - kazkoks nukrypimas nuo logikos.
Visi kudikiai vienodai nori valgyt, visi vienodai i pampersus krauna.
Tai va ir rupintis vaiku belieka senoviskai - tevui. Kazkaip valstybei visai dzin del kai kuriu kudikeliu
tiesa. Turi būti skiriamos vaiko lėšos. bet tada prasidės asocialių patelių triumfas...