QUOTE(trr @ 2009 08 14, 12:47)
tai gal vyras tik sako, kad nenori vaikų..
tai jei nori, gal ne suni pirkes butub o su manim kalbejes??? juk ne pirmi metai kartu, as viena jokiu sprendimu nepriimineju.
QUOTE(Una Li @ 2009 08 14, 14:25)
Nu ir nieko. Jūs tiesiog retas atvejis, kai žmonės niekaip nesubręsta duoti, o sugeba tik imti arba yra tokie savimylos, kad nori gyventi tik sau ir su niekuo ta laime nesidalyti
.
taip, as nesigincyju. esam ir savimylos ir laimingi.
QUOTE(Reika @ 2009 08 14, 18:20)
ten man kazkaip ta sunu myletoja uzkliuvo, sorry
as asmeniskai irgi nenorejau vaiku, man sunys mielesni buvo, bet visad maniau,kad sava vaika jei jau pagimdai tai mylesi ir lepinsi...
manau ir su jumis taip butu, ok pirmus metelius gal ir prasikeiksit, bet poto bus geris... zinoma,nebent jus megstat lengva gyvenima, bet tokiu atveju man kyla mintis ka jus su vyru darytumet jei jam kas nutiktu, del sunkumu paliktumet?
suo jums gyvas nesudetingas daug prieziuros nereikalaujantis zaisliukas
taip, nes jeigu jau pagimdei - niekur nesidesi, gerai aukletas zmogus esu todel ir auginciau ir myleciau. bet jeigu turi pasirinkima tureti ar netureti - as vis dar renkuosi netureti.
ir taip - as megstu lengva gyvenima, kas cia blogo? ar visi visada tik uakotis kazkam turime?
nesupratau prie ko tos sapaliones apie vyro palikima, mes mylime vienas kita, ir vaiku gimdymo su mylimojo liga nedrisciau lyginti. tfu tfu tfu
o sunys yra mano seimos nariai nereikalaujantys tiek - kiek mazi vaikai.