Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio planavimas ir krizė

QUOTE(imarta @ 2009 08 20, 12:22)
Na man daktarai jau visais varpais skambina ir sako neziureti kad krize. Bet as nutariau geriau visai nebus negu rizikuoti, kai toks metas. Tikrai man sunkiau butu susilaukti ir neduok dieve nera is ko islaikyti

oi ne, tokiu atveju aš rinkčiausi auginti krizės salygomis, nei neturėti visai.. schmoll.gif biggrin.gif gerai čia kažkas sakė, negali būti šitoj vietoj išskaičiavimo, reikia žiūrėti ar yra meilė (plačiąja prasme), o ne ar yra pinigų. meilė vaikui yra didi jėga, jai esant žmogus gali daug daugiau nei šiaip pats vienas dėl savęs padarytų... kai yra begalinė, besąlygiška meilė kažkaip atsiranda ir lėšų, ir laiko, ir žinių, ir visko ko trūksta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 08 20, 13:20)
oi ne, tokiu atveju aš rinkčiausi auginti krizės salygomis, nei neturėti visai..  schmoll.gif  biggrin.gif gerai čia kažkas sakė, negali būti šitoj vietoj išskaičiavimo, reikia žiūrėti ar yra meilė (plačiąja prasme), o ne ar yra pinigų. meilė vaikui yra didi jėga, jai esant žmogus gali daug daugiau nei šiaip pats vienas dėl savęs padarytų... kai yra begalinė, besąlygiška meilė kažkaip atsiranda ir lėšų, ir laiko, ir žinių, ir visko ko trūksta...  4u.gif

drinks_cheers.gif mano nuomone lygiai tokia pati, as kazkaip dabar pamasciau, jog jei esi tam pasiruoses tai nei krize, nei dar koks brudas nesulaikys; jei vis pasvajoji, pamastai ir nematai gyvenimo be vaiku, kas moteriai, mano nuomone, yra didziausias saves isreiskimas ir pilnavertisko gyvenimo isprasminimas, tai tada valio; o jei zmogus gali isivaizduoti savo pilnaverti gyvenima ir kitoki, tai jis ta trukuma veliau gales kompensuoti ir naminio gyvunelio auginimu, nors man tas variantas, jog geriau isvis be vaiku, nei kelis metelius pasispaudus ir save dziuginus ne kokiais geresniais papuosalais ar drabuziais, nei savo vaiko meile, sypsena bei juoku, tai schmoll.gif . bet cia aisku kiekvieno nuomone ir suvokimas 4u.gif
Atsakyti
mano labai daug pazystamu kiptik pasinaudojo krize. gerus darbus turi panos, ir gaus neblogas ismokas, tai manau puiku. pats metas, jei tikrai gera darba turi ir gera alga. na , o jei nea. tai tada sunkiau siektiek.sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2009 08 21, 11:45)
mano labai daug pazystamu kiptik pasinaudojo krize. gerus darbus turi panos, ir gaus neblogas ismokas, tai manau puiku. pats metas, jei tikrai gera darba turi ir gera alga. na , o jei nea. tai tada sunkiau siektiek.sad.gif

na kas cia gero, jei ruosiasi mot. atostogas moketi tik metus... ir aplamai kokia kalba gali buti apie nauda, cia juk vaikas. Atsizvelgus i dabartine ekon.situacija vaiku nenoreciau, gana kiek turiu.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 21, 11:02)
na kas cia gero, jei ruosiasi mot. atostogas moketi tik metus... ir aplamai kokia kalba gali buti apie nauda, cia juk vaikas. Atsizvelgus i dabartine ekon.situacija vaiku nenoreciau, gana kiek turiu.

Nesuprantu, ko mamos LT pypauja, kad vieni metai mazai ax.gif Vaikus reikia gimdyti, kai pati gali isaikyti, o ne valstybe! Beja kiek jau tokiu turtingu valstybiu gali leisti sau tokia prabanga moketi mamoms 2m? Norvegija tikrai daaaaug turtingesne uz LT, bet mamoms 100% motinystes atostogos apmokamos trumpiau nei 1m. Ir zinot ka? Niekas is to nedaro isterijos, nes... tai tevu pareiga rupintis savo atzalomis 4u.gif
Atsakyti
Žinot karo metais, bado moterys gimdė g.gif Jeigu yra rinktis ar gimdyti krizės metais ar rizikuoti kad vaikų niekada neturėsite ..tai gimdyčiau krizės metais g.gif Nejaugi neatsirastų žmonių kurie padėtų artimieji ir t.t?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 08 21, 19:51)
Nesuprantu, ko mamos LT pypauja, kad vieni metai mazai ax.gif Vaikus reikia gimdyti, kai pati gali isaikyti, o ne valstybe! Beja kiek jau tokiu turtingu valstybiu gali leisti sau tokia prabanga moketi mamoms 2m? Norvegija tikrai daaaaug turtingesne uz LT, bet mamoms 100% motinystes atostogos apmokamos trumpiau nei 1m. Ir zinot ka? Niekas is to nedaro isterijos, nes... tai tevu pareiga rupintis savo atzalomis 4u.gif

cia greiciausiai is to, kad dauguma lietuvos moteru yra pripratusios gauti geras pasalpas, vienkartines ismokas ir pan. ir kai tik kalba pasisuka apie tu pinigeliu, kurie gaunami veltui mazinima, tai tuomet prasideda isterijos ir visokie kitokie nereiksmingi dalykai. jei jau taip blogai jum, tai gal tada rinkites kitai kokiai saliai pilieti gimdyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 08 21, 19:51)

drinks_cheers.gif siaip ir as nesuprantu kaip taip tevai sirsta ant valstybes del tu pasalpu, jei patys nesugeba islaikyt...Kiek pasneku su vyresnem jau turinciom vaiku, tai vaikus augino metus ar net tiek neaugino ir ka, anokia cia beda. O prie gero greit priprantama. Mes dabar laukiames, visi tik ir klausineja, ka darysi jei sumazins, sutrumpins.. Nieko turbut, auginsim, mylesim ir busim laimingi biggrin.gif Aisku, jei niekur nedirbi, ir net sau neuzdirbi, tai sunku su vaiku, bet jei moki savim pasirupinti, tai ir krizes metai nebaisus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monika22 @ 2009 08 22, 13:41)
cia greiciausiai is to, kad dauguma lietuvos moteru yra pripratusios gauti geras pasalpas, vienkartines ismokas ir pan. ir kai tik kalba pasisuka apie tu pinigeliu, kurie gaunami veltui mazinima, tai tuomet prasideda isterijos ir visokie kitokie nereiksmingi dalykai. jei jau taip blogai jum, tai gal tada rinkites kitai kokiai saliai pilieti gimdyti  doh.gif

Joo....vat cia parasete... blink.gif blink.gif Net komentuoti nesinori Jusu posto....fui...
Atsakyti
QUOTE(smilty @ 2009 08 23, 17:15)
Joo....vat cia parasete...  blink.gif  blink.gif Net komentuoti nesinori Jusu posto....fui...

Teisybe akis bado, ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 08 14, 12:47)
tai gal vyras tik sako, kad nenori vaikų..  mirksiukas.gif

tai jei nori, gal ne suni pirkes butub o su manim kalbejes??? juk ne pirmi metai kartu, as viena jokiu sprendimu nepriimineju.

QUOTE(Una Li @ 2009 08 14, 14:25)
Nu ir nieko. Jūs tiesiog retas atvejis, kai žmonės niekaip nesubręsta duoti, o sugeba tik imti arba yra tokie savimylos, kad nori gyventi tik sau ir su niekuo ta laime nesidalyti dirol.gif .

taip, as nesigincyju. esam ir savimylos ir laimingi.

QUOTE(Reika @ 2009 08 14, 18:20)
ten man kazkaip ta sunu myletoja uzkliuvo, sorry
as asmeniskai irgi nenorejau vaiku, man sunys mielesni buvo, bet visad maniau,kad sava vaika jei jau pagimdai tai mylesi ir lepinsi...
manau ir su jumis taip butu, ok pirmus metelius gal ir prasikeiksit, bet poto bus geris... zinoma,nebent jus megstat lengva gyvenima, bet tokiu atveju man kyla mintis ka jus su  vyru darytumet jei jam kas nutiktu, del sunkumu paliktumet?
suo jums gyvas nesudetingas daug prieziuros nereikalaujantis  zaisliukas

taip, nes jeigu jau pagimdei - niekur nesidesi, gerai aukletas zmogus esu todel ir auginciau ir myleciau. bet jeigu turi pasirinkima tureti ar netureti - as vis dar renkuosi netureti.
ir taip - as megstu lengva gyvenima, kas cia blogo? ar visi visada tik uakotis kazkam turime?
nesupratau prie ko tos sapaliones apie vyro palikima, mes mylime vienas kita, ir vaiku gimdymo su mylimojo liga nedrisciau lyginti. tfu tfu tfu
o sunys yra mano seimos nariai nereikalaujantys tiek - kiek mazi vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 08 24, 12:34)
tai jei nori, gal ne suni pirkes butub o su manim kalbejes??? juk ne pirmi metai kartu, as viena jokiu sprendimu nepriimineju.
taip, as nesigincyju. esam ir savimylos ir laimingi.
taip, nes jeigu jau pagimdei - niekur nesidesi, gerai aukletas zmogus esu todel ir auginciau ir myleciau. bet jeigu turi pasirinkima tureti ar netureti - as vis dar renkuosi netureti.
ir taip - as megstu lengva gyvenima, kas cia blogo? ar visi visada tik uakotis kazkam turime?
nesupratau prie ko tos sapaliones apie vyro palikima, mes mylime vienas kita, ir vaiku gimdymo su mylimojo liga nedrisciau lyginti. tfu tfu tfu
o sunys yra mano seimos nariai nereikalaujantys tiek - kiek mazi vaikai.

As turiu du katinus.Ir jiems tokios prieziuros nereik...galima palikti ir iseiti kur.Ko jau nepadaryciau su vaiku.
Atsakyti