Šiandien gaminau glazūruotus mėsos kukulius su obuoliais.
Puikus skonis
QUOTE(saldūška @ 2009 10 06, 17:33)
6. Modelių kojytės - apsiryjimas .. sveciai sake, gales buti firminis mano patiekalas
kas cia per patiekaliukas,gal gali nuoroda imesti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 11, 17:11)
kas cia per patiekaliukas,gal gali nuoroda imesti
Nors ne manęs prašot, bet...
Įkeliu nuorodą:
http://www.supermama...p;#entry5830958
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 11, 18:32)
ladai didelis aciu
Papildyta:
tikrai neiprastai atrodo ir jauciu,kad labai skanu, reiks nustebinti svecius
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 11, 14:07)
labai sudomino receptukas, kažkaip nebuvo užkliuvęs , bandysiu
o aš išsikepiau šiandien Ispanišką obuolių pyragą, laabai skanu ir jo nemažai gavosi Vyrui labai patiko traškus viršus
Šepardo pyragas ir kiaušinių bei faršo vyniotinis- puikuma!
Silkę su grietine svečiai valgė ir tyrinėjo, nes skonis labai geras,o kas į padažą sudėta ne itin aišku
Silkę su grietine svečiai valgė ir tyrinėjo, nes skonis labai geras,o kas į padažą sudėta ne itin aišku
Prisijungiu prie jusu burelio Pries kelias diena sunelio pirma gimtadieniui gaminau Citrinini torta super gavosi Tik sausainiu pada dejau dviguba porcija nes forma pyrago didesne pas mane Labai skaniai gavosi, butinai isbandysiu ir kitus patiekalus
Vakar kepiau greitą pyragą su obuoliais ir cinamonu. Nesužavėjo receptas, antrą kartą nekartosiu
Man labai patinka Sonatinos receptai.
Namuose turiu moliūgų,truošiuosiu virti moliūgo sriubytę su vištieną{aš,su kalakuto mėsa virsiu}
Namuose turiu moliūgų,truošiuosiu virti moliūgo sriubytę su vištieną{aš,su kalakuto mėsa virsiu}
QUOTE(regna @ 2009 10 14, 11:43)
sriuba ši, mano mėgstamiausia patapo. Viriau jau kelis kartus ir dar virsiu, kol moliūgo atsargos namuos baigsis
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 14, 11:48)
sriuba ši, mano mėgstamiausia patapo. Viriau jau kelis kartus ir dar virsiu, kol moliūgo atsargos namuos baigsis
man ir skaniausia sriubyte, jau galvoju apklausiu visus auginancius moliugus, gal planuoja ju nesuvalgyti... bijau pritrukti
Sveikos merginos, na o as pries kelias dienas gaminau torta "Marsas", bet nelabai gavosi tas idaras varskes, nes kai pyliau istirpinta zelatina i ta varske ji man is kart sustingo gabalais tai nelabai issimaise ir vietom susitingo vietom ne, siaip skonis tai geras.
Moliugu sriubyte man taip pat nerealiai skani. Ir mociutes mieline tesla labai faina - ir bandeles ir picos gavosi super.
Moliugu sriubyte man taip pat nerealiai skani. Ir mociutes mieline tesla labai faina - ir bandeles ir picos gavosi super.