Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Šiandien gaminau glazūruotus mėsos kukulius su obuoliais.
Puikus skonis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2009 10 06, 17:33)
6. Modelių kojytės  - apsiryjimas thumbup.gif .. sveciai sake,  gales buti firminis mano patiekalas smile.gif

kas cia per patiekaliukas,gal gali nuoroda imesti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 11, 17:11)
kas cia per patiekaliukas,gal gali nuoroda imesti 4u.gif  4u.gif

Nors ne manęs prašot, bet...blush2.gif
Įkeliu nuorodą:
http://www.supermama...p;#entry5830958
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 11, 18:32)
Nors ne manęs prašot, bet...blush2.gif
Įkeliu nuorodą: 
http://www.supermama...p;#entry5830958

ladai didelis aciu 4u.gif
Papildyta:
tikrai neiprastai atrodo ir jauciu,kad labai skanu, reiks nustebinti svecius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 11, 14:07)

labai sudomino receptukas, kažkaip nebuvo užkliuvęs bigsmile.gif, bandysiu ax.gif
o aš išsikepiau šiandien Ispanišką obuolių pyragą, laabai skanu ir jo nemažai gavosi ax.gif Vyrui labai patiko traškus viršus smile.gif
Atsakyti
Šepardo pyragas ir kiaušinių bei faršo vyniotinis- puikuma! thumbup.gif

Silkę su grietine svečiai valgė ir tyrinėjo, nes skonis labai geras,o kas į padažą sudėta ne itin aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arktos: 12 spalio 2009 - 12:47
Prisijungiu prie jusu burelio thumbup.gif Pries kelias diena sunelio pirma gimtadieniui gaminau Citrinini torta thumbup.gif super gavosi thumbup.gif Tik sausainiu pada dejau dviguba porcija ax.gif nes forma pyrago didesne pas mane ax.gif Labai skaniai gavosi, butinai isbandysiu ir kitus patiekalus thumbup.gif
Atsakyti
Vakar kepiau greitą pyragą su obuoliais ir cinamonu. Nesužavėjo receptas, antrą kartą nekartosiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 14 spalio 2009 - 08:36
Man labai patinka Sonatinos receptai.
Namuose turiu moliūgų,truošiuosiu virti moliūgo sriubytę su vištieną{aš,su kalakuto mėsa virsiu}
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 10 14, 11:43)
Namuose turiu moliūgų,truošiuosiu virti moliūgo sriubytę su vištieną{aš,su kalakuto mėsa virsiu}
4u.gif  4u.gif

thumbup.gif sriuba ši, mano mėgstamiausia patapo. Viriau jau kelis kartus ir dar virsiu, kol moliūgo atsargos namuos baigsis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 14, 11:48)
thumbup.gif sriuba ši, mano mėgstamiausia patapo. Viriau jau kelis kartus ir dar virsiu, kol moliūgo atsargos namuos baigsis hihihi.gif

drinks_cheers.gif man ir skaniausia sriubyte, jau galvoju apklausiu visus auginancius moliugus, gal planuoja ju nesuvalgyti... bigsmile.gif bijau pritrukti doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na o as pries kelias dienas gaminau torta "Marsas", bet nelabai gavosi tas idaras varskes, nes kai pyliau istirpinta zelatina i ta varske ji man is kart sustingo gabalais tai nelabai issimaise ir vietom susitingo vietom ne, siaip skonis tai geras.
Moliugu sriubyte man taip pat nerealiai skani. Ir mociutes mieline tesla labai faina - ir bandeles ir picos gavosi super. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo one_fine_day: 14 spalio 2009 - 14:01