Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(giedruute @ 2009 10 06, 12:35)
Sveikos, turiu klausimuką dėl Sagų, joms geriausia tešlą pirkti kur yra 5 lapeliai ar tą kitą kur 2 dideliai pakštai?  ax.gif

Mes perkame tokią, kur 5 lapeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2009 10 06, 12:35)
Sveikos, turiu klausimuką dėl Sagų, joms geriausia tešlą pirkti kur yra 5 lapeliai ar tą kitą kur 2 dideliai pakštai?  ax.gif

man geriau kur 5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 06, 11:44)
Mes perkame tokią, kur 5 lapeliai smile.gif

QUOTE(keistuole @ 2009 10 06, 11:45)
man geriau kur 5  4u.gif

Labai Ačiū už greitus atsakymus 4u.gif
Atsakyti
na aptarsiu ir as ka esu dariusi:

1. Pikantiškas vaflių tortas - skanu, gaminsiu dar.. nors ir rieboka man buvo..

2. Separdo pyragas - kepamas buvo ir bus, super man jis patinka.

3. Kiaušinių – faršo vyniotinis.. Super smile.gif Daznai MB praso smile.gif

4.Kalakutienos zuikis su sūriu - visai nejauciau surio, gal reiktu koki kitoki naudoti, o ne paprasta...

5. Kiaušiniai škotiškai - patiko, bet kadangi naudojau ne jokio padazo.. tai sausoka man buvo. bet bandysiu dar syki..

6. Modelių kojytės - apsiryjimas thumbup.gif .. sveciai sake, gales buti firminis mano patiekalas smile.gif

7. Vištiena garstyčių padaže - tikrai skanu smile.gif

8. Cukinijų pyragas su tunu - skanu, sotu.. o ir tesla labai patiko

9. Kreminės vištų kepenėlės - daznai daromas, vertas demesio smile.gif

10. morku, agurku ir vistieno salotos - skanu, vertos irgi demesio, tik tai dienai, nes agurkas po nakties pasidare minkstas minkstas smile.gif bet tikrai skanu..

11. citrininis kuskusas visai nepatiko, skonio reikalas, bet matyt man pacios kruopos fui fui fui, kaip ir soru.. bet tas moteriskas smalsumas..

ir dar daug kas laukia eileje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldūška: 06 spalio 2009 - 15:44
QUOTE(saldūška @ 2009 10 06, 16:33)
3. Kiaušinių – faršo vyniotinis.. Super smile.gif Daznai MB praso smile.gif

Šis patiekalas taip pat puikus - ir man, ir vyrui, ir svečiams labai patinka. Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Šiandien bandžiau lazaniją su varške. Papasakosiu vėliau kaip gavos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2009 10 06, 16:35)
Šiandien bandžiau lazaniją su varške. Papasakosiu vėliau kaip gavos  ax.gif

gausis thumbup.gif esu isbandzius abi lazanijas pasiulytas Sonatinos (ir su cvarske, ir su mesa), abi dieviskai skanios 4u.gif
Atsakyti
Kadangi musas greit susivalgė, o kamera pilna gervuogių, nutariau išmėginti dar vieną sonatinos receptą - Šokoladinis keksas su gervuogėmis.
Labai skanus keksas, vertas dėmesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 06, 18:19)
Kadangi musas greit susivalgė, o kamera pilna gervuogių, nutariau išmėginti dar vieną sonatinos receptą - Šokoladinis keksas su gervuogėmis.
Labai skanus keksas, vertas dėmesio smile.gif

jo tikrai vertas, man jis butu skanus ir be jokiu uogu, o vietoj gervuogiu naudociau vysnias.... rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri nors išmėgnote vyniotinį su grybais?
Ar vertas dėmeso receptas?
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 07, 15:18)
Gal kuri nors išmėgnote vyniotinį su grybais?
Ar vertas dėmeso receptas?

Labuka, taip as bandziau, skanu buvo, idomu taip, tik mums truko stiprumo, todel as deciau gal kumpio kazkokio.... g.gif (idarui cia), ar keptos vistienos...mano vyrui tai buvo labai nieko, o giminaiciai sake, kad idomus patiekalas. Antra karta si patiekala gaminciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 10 06, 18:16)
gausis  thumbup.gif esu isbandzius abi lazanijas pasiulytas Sonatinos (ir su cvarske, ir su mesa), abi dieviskai skanios  4u.gif

Man vis gi su mėsa skanesnė (aš darau kiek kitaip, bet esmė ta pati).
Vyras paragavęs, sakė, kitą kart geriau daryt su mėsa, o vaikai nevalgė išvis, nors šiaip jie nėr laba jau išrankūs maistui.
Bet aplamai, kas mėgsta varškę, tai skanu ir darbo nedaug.

Atsakyti