Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Šiandien kepiau CUKINIJŲ PYRAGĄ SU TUNU.
Labai skanu su tomatu. Šaltas gal ir skanesnis, nei šiltas g.gif Antrą kartą kepu jau jį ir kepsiu dar nekartą rolleyes.gif
Atsakyti
vakar kepiau Varskines bandeles tik idaras morkytes svogunai ir pakepinta virta mesa buvo ... skanu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes as irgi sonatinos receptu gerbeja ir bandytoja, kai kuriuos jau net mintinai moku, is favoritu tai kiauliena korejietiskai, mesyte gaunasi labai minksta tik kepu ilgiau nei nurodyta ir kartais su prieskoniais pazaidziu, taip pat zuvies file prancuziskai, zuvis su darzovem sita dariau ne su menke o is skorpionzuves fantastiskas skonis, apie desertus nekalbu daug bandziau visi labai patiko, isskirsiu tik varskini tingini man jis gaunas kazkoks minkstas, gal kad su svieziais vaisais darau, nu nededu as dziovintu neskanu man ir tiek. o vat sriubu ne vienos nebandziau, tai rit virsiu jauciu cukiniju su pomidorais, nes darze ju siemet daug uzderejo.
labanakt.
Atsakyti
Labuka mergaites, vakar kepiau Biskvitinį obuolių pyragą pavyko puikiai, vyras iš vis sužavėtas biskvitu, sakė toks jau minkštas ir purus biggrin.gif pyragą kepiau iš dvigubos normos, bet ir tai mums per mažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 09 30, 23:22)
vakar kepiau Varskines bandeles tik idaras morkytes svogunai ir pakepinta virta mesa buvo ... skanu  thumbup.gif  thumbup.gif

kaip tešla,ar labai riebi?galvoju gal aliejų grietine pakeisti galima g.gif
Atsakyti
LABAS, NA KA VERDU CUKINIJU IR POMIDORU SRIUBA, BET SIEK TIEK PAKEICIAU RECEPTA , DEDU NE KONCERVUOTUS O SVIEZIUS POMIDORUS, DADEJAU PAPRIKOS IR VIETOJ JOGURTO RIEBU KEFYRA, BUS MATYT KAS GAUSIS.
Papildyta:
del varskiniu bandeliu teslos manau kad grietine netiks nes aliejus duoda teslai tasuma, mano nuomone, nors bandyt gali visada. o tesla riebi nera tikrai.
Atsakyti
nu kepiau sivakar situos piragelius labai skanu bet laaabai riebus man jie. http://www.supermama...p;#entry7685097 bet siaip labai verti demesio ir labai lengvai padaromi. is pradziu dariau plonesnius tokius bet storesni ji e skanesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 01 spalio 2009 - 20:22
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 10 01, 18:56)
LABAS, NA KA VERDU CUKINIJU IR POMIDORU SRIUBA, BET SIEK TIEK PAKEICIAU RECEPTA , DEDU NE KONCERVUOTUS O SVIEZIUS POMIDORUS, DADEJAU PAPRIKOS IR VIETOJ JOGURTO RIEBU KEFYRA, BUS MATYT KAS GAUSIS.
Papildyta:
del varskiniu bandeliu teslos manau kad grietine netiks nes aliejus duoda teslai tasuma, mano nuomone, nors bandyt gali visada. o tesla riebi nera tikrai.

sriubyte dariau ir as su svieziais pomidorais (esu darius ir su konservuotais) skonis nuo to nenukencia
Atsakyti
sriubyte gavos niam niam, dabar virsiu dazniau nes dar neatsibodus tokia.
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2009 10 01, 10:11)
kaip tešla,ar labai riebi?galvoju gal aliejų grietine pakeisti galima g.gif

minkant tesla atrodo riebi, bet labai graziai orkaiteje iskepa. Bandeles minkstuteles ir purios... jei desit grietine, manau gausis gumines g.gif ax.gif
Atsakyti
Prisikepiau bandeliu su cinamonu, miltu dejau kur kas daugiau nei ten parasyta, skanios bandeles, kaip pirma karta kepant bandeles, manu jos pavyko puikiai, tik visos man pargriuvo ant sono biggrin.gif bet nieko, grazios vis tiek gavosi biggrin.gif
receptas
dabar laukiu vyro, ziuresiu kaip jam patiks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmite: 03 spalio 2009 - 15:55
bigsmile.gif netycia uzklydau beieskodama ideju mano mazojo pirmajam gimtadieniui bigsmile.gif Oi aciu uz idejas thumbup.gif Nu Sonatina tu saunuole thumbup.gif Kai tik bus laiko visas tavo temas perzvelgsiu thumbup.gif ACIU TAU LAAAAABAI 4u.gif
Atsakyti