
Savaitgalį gaminau Čili troškinuką paprastas skanus čili troškinukas, nedėjau tik gvaizdikėlių ir vietoj čili dėjau saldaus čili padažo, kažko ypatingo šiame patiekale neaptikau, bet buvo skanu.

Išgyrėt kiaulienos druskoje receptą, tai nutariau ir aš išmėginti
Tikrai labai neblogas patiekalas, reikės dar kada kepti - patiko


Bandysiu šiandien Maskarponės pyragą su persikais...
žiūrėsim kas ten gausis...

vakar sutepiau Sonatinos Prahos pyraga-jamyyyyyyyy

QUOTE(S.N.A.S @ 2010 04 15, 14:24)


Gaminau Tiramisų sūrio tortas labai labai skanu, mums labai patiko. Vietoje marsalos(net nžn kas čia per daiktas) naudojau Vana Tallinn. Tiesa, biskvitą ir pirštelius kepiau pati (pirkti neradau).

QUOTE(vixiuke @ 2010 04 05, 13:33)
Dariau varškinį tinginį... buvo skanus, kai tik užmaišytas buvo, na o kai pabuvo ir sausainiai išbrinko nei man nei vyrui nebuvo skani ta "košė", plius negražiai išsiėmė iš formos (kitą dieną jau ėmiau sustingusį)... žodžiu nedarysiu daugiau niekad. Pliusas tik tas, kad pirmą kart išbandžiau ir atradau mūsų švelniąją varškę...
Musu seimynai jis super




Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2010 04 06, 13:59)
su koncervuotais persikais. Tai gal kaip ir sakote kalti tie persikai? Sausus, jau nuvarvintus dėjau, bet matyt vistiek per daug drėgmės...
Va, konservuoti vaisiai netinka


QUOTE(Raile @ 2010 04 18, 19:33)
Drysciau nesutikti, nes as naudoju tik konservuotus vaisius-persikus ir abrikosus, gaunasi nerealiai skanus

QUOTE(Nexta @ 2010 04 18, 21:33)
Drysciau nesutikti, nes as naudoju tik konservuotus vaisius-persikus ir abrikosus, gaunasi nerealiai skanus 

manau, kad skonio reikalas

Baigiam temą
Aš gal jau ir esu rašiusi, nepamenu, bet gerą patiekalą galima girti ir kelis kartus Lenkiški mieliniai blynai su obuoliais paskutiniu metu vis gaminu ir gaminu, labai jau jie mums patinka, tik alkoholio nepilu, kažin su juo koks skonis būtų ?

Aš gal jau ir esu rašiusi, nepamenu, bet gerą patiekalą galima girti ir kelis kartus Lenkiški mieliniai blynai su obuoliais paskutiniu metu vis gaminu ir gaminu, labai jau jie mums patinka, tik alkoholio nepilu, kažin su juo koks skonis būtų ?
