Savaitgalį gaminau Čili troškinuką paprastas skanus čili troškinukas, nedėjau tik gvaizdikėlių ir vietoj čili dėjau saldaus čili padažo, kažko ypatingo šiame patiekale neaptikau, bet buvo skanu.
Išgyrėt kiaulienos druskoje receptą, tai nutariau ir aš išmėginti Tikrai labai neblogas patiekalas, reikės dar kada kepti - patiko
Bandysiu šiandien Maskarponės pyragą su persikais... žiūrėsim kas ten gausis...
vakar sutepiau Sonatinos Prahos pyraga-jamyyyyyyyy
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 04 15, 14:24)
Bandysiu šiandien Maskarponės pyragą su persikais... žiūrėsim kas ten gausis...
įvertintas neblogai, kepsiu dar nekart, tik kad mažiukas labai gavos...
Gaminau Tiramisų sūrio tortas labai labai skanu, mums labai patiko. Vietoje marsalos(net nžn kas čia per daiktas) naudojau Vana Tallinn. Tiesa, biskvitą ir pirštelius kepiau pati (pirkti neradau).
QUOTE(vixiuke @ 2010 04 05, 13:33)
Dariau varškinį tinginį... buvo skanus, kai tik užmaišytas buvo, na o kai pabuvo ir sausainiai išbrinko nei man nei vyrui nebuvo skani ta "košė", plius negražiai išsiėmė iš formos (kitą dieną jau ėmiau sustingusį)... žodžiu nedarysiu daugiau niekad. Pliusas tik tas, kad pirmą kart išbandžiau ir atradau mūsų švelniąją varškę...
Musu seimynai jis super Naudojau tikra namine varske, beveik nebrinkinau, sustingti ikisau i kamera.. Gavosi gan kietas, islaike forma, galima buvo ir be saukstelio valgyti Dabar gamina visa gimine
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2010 04 06, 13:59)
su koncervuotais persikais. Tai gal kaip ir sakote kalti tie persikai? Sausus, jau nuvarvintus dėjau, bet matyt vistiek per daug drėgmės...
Va, konservuoti vaisiai netinka Dedu gausiai dziovintu, siek tiek brinkintu abrikosu, razinu, gausiai riesutu..
QUOTE(Raile @ 2010 04 18, 19:33)
Drysciau nesutikti, nes as naudoju tik konservuotus vaisius-persikus ir abrikosus, gaunasi nerealiai skanus
QUOTE(Nexta @ 2010 04 18, 21:33)
Drysciau nesutikti, nes as naudoju tik konservuotus vaisius-persikus ir abrikosus, gaunasi nerealiai skanus
manau, kad skonio reikalas
Baigiam temą
Aš gal jau ir esu rašiusi, nepamenu, bet gerą patiekalą galima girti ir kelis kartus Lenkiški mieliniai blynai su obuoliais paskutiniu metu vis gaminu ir gaminu, labai jau jie mums patinka, tik alkoholio nepilu, kažin su juo koks skonis būtų ?
Aš gal jau ir esu rašiusi, nepamenu, bet gerą patiekalą galima girti ir kelis kartus Lenkiški mieliniai blynai su obuoliais paskutiniu metu vis gaminu ir gaminu, labai jau jie mums patinka, tik alkoholio nepilu, kažin su juo koks skonis būtų ?