Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Alexi @ 2009 09 17, 20:00)
Aš irgi dažnai gaminu pagal Sonatinos receptus. Labai norėčiau pagirt bulvines bandeles .

niekad nebuvau uzkliuvus akimis uz situ bandeliu blush2.gif paskaiciau recepta ir labai susigundziau:sakyk o krapus irgi dejai i vidu? ir paprastos bulviu koses miltelius? aciu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif vos ne kiekviena savaite gaminu Sonatinostortuka (jaun tapo tradicija ax.gif
Varškės tortas su braškėmis ir mango http://www.supermama...p;#entry8920159
greitas ir lengvas thumbup.gif par laika truputi pakeiciau blush2.gif (vietoj mango dedu
obuoliu tyre ir t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida g.: 17 rugsėjo 2009 - 23:16
QUOTE(Alexi @ 2009 09 17, 20:00)
Aš irgi dažnai gaminu pagal Sonatinos receptus. Labai norėčiau pagirt bulvines bandeles . Aš naudojau bulvių dribsnius. Buvo labai skanu , net pusryčių nesulaukė...  doh.gif

Nium labai sudomino mane sitos bandeles smile.gif einu nusirasysiu ko reikia ir vaziuoju i parduotuve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2009 09 17, 19:29)
Aš tai naudoju saldvos vanilinį cukrų  mirksiukas.gif

jo turbut jis geriausias, nes tos esencijos tai man nelabai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(KibirVibir @ 2009 09 17, 20:38)
Tai vanilini cukru ar vaniles kvapo esencija? Cia juk skirtingi produktai  biggrin.gif

vaniles kvapo esencija turejau omeni blush2.gif kazkaip nepataikau nusipirkti skanios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2009 09 18, 08:09)
Nium labai sudomino mane sitos bandeles smile.gif  einu nusirasysiu ko reikia ir vaziuoju i parduotuve thumbup.gif

mane ir sudomino, reiks bandyti smile.gif
Atsakyti
Išbandėm dar vieną receptą - varškines spurgas. Kaip ir dauguma receptų - labai patiko wub.gif
Receptas
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 09 17, 21:35)
niekad nebuvau uzkliuvus akimis uz situ bandeliu  blush2.gif  paskaiciau recepta ir labai susigundziau:sakyk o krapus irgi dejai i vidu? ir paprastos bulviu koses miltelius? aciu  4u.gif

Aha, krapus šviežius susmulkintus dėjau. Iškepus jų beveik nesijaučia. Ir dėjau bulvių dribsnius (pirkau Norfoj, nedidelis permatomas pakelis, sudėta prie bulvių košės miltelių). Viršų pabarsčiau juodom sezamo sėklom, jos irgi ten labai pritiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar viriau moliūgų sriubą su vištiena smile.gif
Begalo skani sriuba. Man labai patiko, o vyras keistai į ją žiūrėjo iš pradžių, bet paragavęs pagyrė biggrin.gif
Receptas
Atsakyti
trupininis pyragas su melynem thumbup.gif thumbup.gif vakar kepiau koks skanus ne tas zodis thumbup.gif
Atsakyti
VAKAR IR AŠ IŠBANDŽIAU MIELINES BANDELES SU SŪRIU IR ČESNAKAIS smile.gif VISKAS KUO PUIKIAUSIAI GAVOSI 4u.gif PATIKO IR ŠEIMYNAI, TIK GAL PER DAUG BIŠKUTĮ, TAI DAR ŠIANDIENAI LIKO biggrin.gif ŠAUNUS RECEPTUKAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 09 22, 17:23)
Išbandėm dar vieną receptą - varškines spurgas. Kaip ir dauguma receptų - labai patiko wub.gif
Receptas

Aš taip pat išbandžiau šias spurgas. Labai skanios. Dariau iš dvigubos porcijos, tai nebe daug ir liko kitai dienai thumbup.gif Tik gal saldokos, kitą kartą dėsiu mažiau cukraus pudros smile.gif
Atsakyti
Aš išbandžiau LIETINIUS, tikrai skanūs lietiniai, tik kiaušiukų daug reikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 09 23, 09:57)
Vakar viriau moliūgų sriubą su vištiena smile.gif
Begalo skani sriuba. Man labai patiko, o vyras keistai į ją žiūrėjo iš pradžių, bet paragavęs pagyrė biggrin.gif
Receptas

Šiandien gaminau ir aš šią sriubą, labai labai skanu bigsmile.gif mes tik šiemet atradome moliūgus ir cukinijas, iki šiol jų nevalgėme. Ačiū Sonatinai bis.gif
Atsakyti