Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Ka tik prisikepem sluoksniuotos teslos pyrageliu su vistiena labai skanu ax.gif
Atsakyti
Dariau varškinį tinginį... buvo skanus, kai tik užmaišytas buvo, na o kai pabuvo ir sausainiai išbrinko nei man nei vyrui nebuvo skani ta "košė", plius negražiai išsiėmė iš formos (kitą dieną jau ėmiau sustingusį)... žodžiu nedarysiu daugiau niekad. Pliusas tik tas, kad pirmą kart išbandžiau ir atradau mūsų švelniąją varškę...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 04 05, 13:33)
Dariau varškinį tinginį... buvo skanus, kai tik užmaišytas buvo, na o kai pabuvo ir sausainiai išbrinko nei man nei vyrui nebuvo skani ta "košė", plius negražiai išsiėmė iš formos (kitą dieną jau ėmiau sustingusį)... žodžiu nedarysiu daugiau niekad. Pliusas tik tas, kad pirmą kart išbandžiau ir atradau mūsų švelniąją varškę...

Gal priklauso nuo to, kokius sausainius naudojot g.gif As gaminau su Selga sausainiais, viskas graziai sustingo ir netizo smile.gif Tiesa, dariau su paprasta varske, sutrinta blenderiu.
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 04 05, 13:18)
Gal priklauso nuo to, kokius sausainius naudojot  g.gif As gaminau su Selga sausainiais, viskas graziai sustingo ir netizo  smile.gif  Tiesa, dariau su paprasta varske, sutrinta blenderiu.

aš ir dėjau selgos ir aha, pamaišiau... sustingti tai sustingo, bet nepatiko pats skonis, tie permirkę sausainiai...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 04 05, 15:55)
aš ir dėjau selgos ir aha, pamaišiau... sustingti tai sustingo, bet nepatiko pats skonis, tie permirkę sausainiai...

o su kokiais vaisiais darėte?Aš kai su konservuotais persikais ir braškėm dariau, man viskas permirko, o su džiovintais skanėstais, kiek pamenu, viskas buvo gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2010 04 06, 09:01)
o su kokiais vaisiais darėte?Aš kai su konservuotais persikais ir braškėm dariau, man viskas permirko, o su džiovintais skanėstais, kiek pamenu, viskas buvo gerai  g.gif

su koncervuotais persikais. Tai gal kaip ir sakote kalti tie persikai? Sausus, jau nuvarvintus dėjau, bet matyt vistiek per daug drėgmės...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 04 06, 13:59)
su koncervuotais persikais. Tai gal kaip ir sakote kalti tie persikai? Sausus, jau nuvarvintus dėjau, bet matyt vistiek per daug drėgmės...

aš manyčiau,kad gal vis tik čia skonio reikalas mirksiukas.gif 4u.gif

Visada darau šį varškinį tinginį su paparsta varške ir man jis thumbup.gif Anksčiau darydavau su džiovintais vaisiais kaip ir recepte raso, buvo skanu, bet pabandžius su konservuotais persikais, buvo dar skaniau ir kazkaip negaliu pasakyt ,kad man ten visas mirko išmirko, na ne kieti sausainiai,ne sausi, bet mums visiems skanu , labai skanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2010 04 06, 14:21)
aš manyčiau,kad gal vis tik čia skonio reikalas  mirksiukas.gif  4u.gif

Visada darau šį varškinį tinginį su paparsta varške ir man jis  thumbup.gif Anksčiau darydavau su džiovintais vaisiais kaip ir recepte raso, buvo skanu, bet pabandžius su konservuotais persikais, buvo dar skaniau ir kazkaip negaliu pasakyt ,kad man ten visas mirko išmirko, na ne kieti sausainiai,ne sausi, bet mums visiems skanu , labai skanu  rolleyes.gif

pritariu, kad čia skonio reikalas drinks_cheers.gif man skanu ir šlapesnis ir sausesnis, mano vyrui minkšti sausainiai visai nepatiko... , o sausesnis variantas net labai tiko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles! 4u.gif

Sveikinu jus visas ir jusu seimas su praejusia pavasario svente, Sv. Velykom!!! wub.gif

Siai sventei, kaip salta uzkandi isbandziau Sonatinos Vyniotinis su grybais Laaabai vykes receptas, man laaabai patiko! thumbup.gif Viska dariau pagal recepta, labai lengvai padaromas!
Atsakyti
Vakar gaminom vištieną wub.gif Namie kaip tyčia nebuvo slyvų, bet jų ir netrūko tongue.gif tik morkyčių kiek daugiau įtarkavom. Ir paprika nebarstėm, apsiribojom pipirais-druska. Skonis pasakiškas thumbup.gif
vištiena su slyvom, ryžiais ir morkom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anastazas: 08 balandžio 2010 - 10:27
Sveikutės 4u.gif
Jungiuosi į jūsų būrį, nes jau Sonatinos receptų išsisaugojus (ir ne tik) tai milijonus, atrodo, turiu laugh.gif Tortai, pyragai, keksiukai, sausainiai, užkandžiai ir be galo, be krašto... rolleyes.gif

Taip patiko, kad darau vėl ir vėl, ir dar daug kartų darysiu, yra ir tortas varškės tortas "Marsas" (tik pas mane "Snickeris"), pyragas "Obuolių ruduo" ir dar tūkstančių tūkstančiai, tai gal net nevardinsiu lotuliukas.gif

QUOTE(Sarmite @ 2010 04 03, 17:21)

Šitas užkandukas puošė mano Velykų stalą drinks_cheers.gif Pritariu, kad tikrai skanus - o ir labai paprastas thumbup.gif

QUOTE(Renata123 @ 2010 04 06, 18:48)
Sveikos kepejeles!  4u.gif

Sveikinu jus visas ir jusu seimas su praejusia pavasario svente, Sv. Velykom!!!  wub.gif

Siai sventei, kaip salta uzkandi isbandziau Sonatinos Vyniotinis su grybais  Laaabai vykes receptas, man laaabai patiko!  thumbup.gif Viska dariau pagal recepta, labai lengvai padaromas!

O šitą užkandį irgi bandžiau, bet jau senokai. Tačiau, kad ir kaip būtų keista, nesužavėjo be galo be krašto - toks... vidutiniškas mano skoniui, lyg kažkokio stipresnio akcento skonių gamoje trūktų g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2010 04 08, 10:16)
Vakar gaminom vištieną  wub.gif Namie kaip tyčia nebuvo slyvų, bet jų ir netrūko  tongue.gif tik morkyčių kiek daugiau įtarkavom. Ir paprika nebarstėm, apsiribojom pipirais-druska. Skonis pasakiškas  thumbup.gif
vištiena su slyvom, ryžiais ir morkom

As ta vistiena jau senokai esu gaminus. Dariau tiksliai pagal recepta, na.... super thumbup.gif Kadangi man apskritai patinka: kur vistiena, ten ir slyvos ax.gif Tai ir sis man buvo labai skanus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 08 balandžio 2010 - 23:58