Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Šiandien gaminau lazaniją.
Labai thumbup.gif lazanija. Begalo skanu ir vyras labai gyrė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 27 kovo 2010 - 19:58
QUOTE(žemyna* @ 2010 03 27, 20:39)
Šiandien gaminau lazaniją.
Labai  thumbup.gif lazanija. Begalo skanu ir vyras labai gyrė biggrin.gif

Mes ir visada gaminam pagal šį receptą thumbup.gif
Atsakyti
sudomino lazanijos receptas. Buvo komentaruose klausimas - ar apačion faršas dedamas, ar vistik makaronų lakštų pakloti reikia, kad pjaustant netrupėtų g.gif Ten Sonatinos atsakymo nemačiau, tad gal dariusios galėtų pakomentuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2010 03 29, 10:07)
sudomino lazanijos receptas. Buvo komentaruose klausimas - ar apačion faršas dedamas, ar vistik makaronų lakštų pakloti reikia, kad pjaustant netrupėtų  g.gif Ten Sonatinos atsakymo nemačiau, tad gal dariusios galėtų pakomentuoti  g.gif

aš dedu pirmą sluoksnį makaronų, pagal receptą supratau, kad pirma dedasi mėsa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 29 kovo 2010 - 10:40
QUOTE(vixiuke @ 2010 03 29, 11:37)
aš dedu pirmą sluoksnį makaronų ir iš Sonatinos foto lyg matosi, kad makaronai dėti pirma...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2010 03 29, 11:07)
sudomino lazanijos receptas. Buvo komentaruose klausimas - ar apačion faršas dedamas, ar vistik makaronų lakštų pakloti reikia, kad pjaustant netrupėtų  g.gif Ten Sonatinos atsakymo nemačiau, tad gal dariusios galėtų pakomentuoti  g.gif


aš darau lazaniją pagal save, nors labai panašu, tai kloju makaronais apačią ir viršuj virš mėsos dedu makaronus.
Atsakyti
Šiandien prisiruošiau pagaminti jautieną su grybais.
Tikėjausi daug skanesnio patiekalo, bet gavosi šiaip sau rolleyes.gif
Antrą kartą jo nebegaminsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tomule @ 2010 03 23, 22:36)
Gal kas kepet pyraga Obuoliu ruduo, kaip jums gavosi, nes mums tai nelabai, kazkas netaip su proporcijom recepte, saldumas neapsakomas, gabaliuka jau suvalgius daugiau nebesinori ir labai daug sviesto man pasirode ant tokio kiekio miltu, iskepus is kazkur skyscio atsirado, beveik visas pyragas apsemtas, net nesupratau, ar nuo sviesto, ar nuo obuoliu ir tesloj sviesto skonis per didelis, nu kazkas ne to g.gif


Obuolių ruduo - pats mėgstamiausias mūsų pyragas, keptas labai daug kartų. Visų pirma, obuoliai turi būti rūgštūs, tada nebus tokio saldumo. Aš į obuolius visai nededu cukraus, tik vanilinio. Tešloje cukraus kiekį irgi galima sumažinti. O sviesto kiekis tikrai neperdidelis tokiam kiekiui miltų (2-2,5 stiklinės). Gal stiklines per mažas ėmėte? Skysčio galėjo atsirasti nuo obuolių (prieš kepant galima įdėti šaukštą krakmolo į obuolius, tada skystis neišbėgs), arba dėl gerai neišplaktų baltymų.
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2010 04 01, 12:53)
Obuolių ruduo - pats mėgstamiausias mūsų pyragas, keptas labai daug kartų. Visų pirma, obuoliai turi būti rūgštūs, tada nebus tokio saldumo. Aš į obuolius visai nededu cukraus, tik vanilinio. Tešloje cukraus kiekį irgi galima sumažinti. O sviesto kiekis tikrai neperdidelis tokiam kiekiui miltų (2-2,5 stiklinės). Gal stiklines per mažas ėmėte? Skysčio galėjo atsirasti nuo obuolių (prieš kepant galima įdėti šaukštą krakmolo į obuolius, tada skystis neišbėgs), arba dėl gerai neišplaktų baltymų.


O gal galite nuorodą į tą receptą duoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2010 04 01, 14:34)
O gal galite nuorodą į tą receptą duoti  ax.gif


Šiaip tai nelabai sunku susirasti ir pačiam - Sonatinos receptai SM labai gražiai sugrupuoti wub.gif
Obuolių ruduo

ką tik pašoviau keksą (tiksliau dariau mažus keksiukus) su medumi smile.gif Įdomu, kas gausis... Nes vietoj rudojo cukraus dėjau baltą, nedėjau migdolų, nes nenorėjau riešutų, ir dabar svarstau, ar sulaistyti viršų sirupu, nes komentaruose mačiau, kad kitiems per saldu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2010 04 01, 14:34)
O gal galite nuorodą į tą receptą duoti  ax.gif


Mielai - Obuolių ruduo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif Aš ieškojau Sonatinos bloge blush2.gif
Atsakyti