Šiandien gaminau lazaniją.
Labai lazanija. Begalo skanu ir vyras labai gyrė
QUOTE(žemyna* @ 2010 03 27, 20:39)
Mes ir visada gaminam pagal šį receptą
QUOTE(anastazas @ 2010 03 29, 10:07)
sudomino lazanijos receptas. Buvo komentaruose klausimas - ar apačion faršas dedamas, ar vistik makaronų lakštų pakloti reikia, kad pjaustant netrupėtų Ten Sonatinos atsakymo nemačiau, tad gal dariusios galėtų pakomentuoti
aš dedu pirmą sluoksnį makaronų, pagal receptą supratau, kad pirma dedasi mėsa...
QUOTE(vixiuke @ 2010 03 29, 11:37)
aš dedu pirmą sluoksnį makaronų ir iš Sonatinos foto lyg matosi, kad makaronai dėti pirma...
Ačiū
QUOTE(anastazas @ 2010 03 29, 11:07)
sudomino lazanijos receptas. Buvo komentaruose klausimas - ar apačion faršas dedamas, ar vistik makaronų lakštų pakloti reikia, kad pjaustant netrupėtų Ten Sonatinos atsakymo nemačiau, tad gal dariusios galėtų pakomentuoti
aš darau lazaniją pagal save, nors labai panašu, tai kloju makaronais apačią ir viršuj virš mėsos dedu makaronus.
Šiandien prisiruošiau pagaminti jautieną su grybais.
Tikėjausi daug skanesnio patiekalo, bet gavosi šiaip sau
Antrą kartą jo nebegaminsiu
Tikėjausi daug skanesnio patiekalo, bet gavosi šiaip sau
Antrą kartą jo nebegaminsiu
QUOTE(tomule @ 2010 03 23, 22:36)
Gal kas kepet pyraga Obuoliu ruduo, kaip jums gavosi, nes mums tai nelabai, kazkas netaip su proporcijom recepte, saldumas neapsakomas, gabaliuka jau suvalgius daugiau nebesinori ir labai daug sviesto man pasirode ant tokio kiekio miltu, iskepus is kazkur skyscio atsirado, beveik visas pyragas apsemtas, net nesupratau, ar nuo sviesto, ar nuo obuoliu ir tesloj sviesto skonis per didelis, nu kazkas ne to
Obuolių ruduo - pats mėgstamiausias mūsų pyragas, keptas labai daug kartų. Visų pirma, obuoliai turi būti rūgštūs, tada nebus tokio saldumo. Aš į obuolius visai nededu cukraus, tik vanilinio. Tešloje cukraus kiekį irgi galima sumažinti. O sviesto kiekis tikrai neperdidelis tokiam kiekiui miltų (2-2,5 stiklinės). Gal stiklines per mažas ėmėte? Skysčio galėjo atsirasti nuo obuolių (prieš kepant galima įdėti šaukštą krakmolo į obuolius, tada skystis neišbėgs), arba dėl gerai neišplaktų baltymų.
QUOTE(Ugnužė @ 2010 04 01, 12:53)
Obuolių ruduo - pats mėgstamiausias mūsų pyragas, keptas labai daug kartų. Visų pirma, obuoliai turi būti rūgštūs, tada nebus tokio saldumo. Aš į obuolius visai nededu cukraus, tik vanilinio. Tešloje cukraus kiekį irgi galima sumažinti. O sviesto kiekis tikrai neperdidelis tokiam kiekiui miltų (2-2,5 stiklinės). Gal stiklines per mažas ėmėte? Skysčio galėjo atsirasti nuo obuolių (prieš kepant galima įdėti šaukštą krakmolo į obuolius, tada skystis neišbėgs), arba dėl gerai neišplaktų baltymų.
O gal galite nuorodą į tą receptą duoti
QUOTE(Di72 @ 2010 04 01, 14:34)
O gal galite nuorodą į tą receptą duoti
Šiaip tai nelabai sunku susirasti ir pačiam - Sonatinos receptai SM labai gražiai sugrupuoti
Obuolių ruduo
ką tik pašoviau keksą (tiksliau dariau mažus keksiukus) su medumi Įdomu, kas gausis... Nes vietoj rudojo cukraus dėjau baltą, nedėjau migdolų, nes nenorėjau riešutų, ir dabar svarstau, ar sulaistyti viršų sirupu, nes komentaruose mačiau, kad kitiems per saldu
Ačiū mergaitės Aš ieškojau Sonatinos bloge