Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Reff @ 2010 03 12, 09:09)
As patarciau pradzioje miltu deti maziau nei recepte nurodyta, o po to minkant tesla dekite tol kol tesla taps tinkama (ta prasme, kad ji nelips prie ranku, bet ir nebus kieta). Beje, mieline tesla visada patariama ilgokai minkyti (apie 10min).

Taip minkiau ir aš ne mažiau kaip 10min.Bandysiu dėti mažiau miltų.Beje ačiū visoms už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau išbandžiau Vištieną Su Daržovėmis Jogurtiniame Padaže.. ax.gif man nelanbai, kiek rūgštoka buvo.. o MB gyrė ir gyrė, jam ten vaidenos obuoliai, sako: "kaip antis su obuoliais" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 13, 00:45)
Pagaliau išbandžiau Vištieną Su Daržovėmis Jogurtiniame Padaže.. ax.gif  man nelanbai, kiek rūgštoka buvo.. o MB gyrė ir gyrė, jam ten vaidenos obuoliai, sako: "kaip antis su obuoliais" blink.gif

man šis patiekalas irgi kažkaip nepatiko g.gif Ir vyrui nepatiko.
O aš šiandien belaukdama svečių, iškepiau sluoksniuotos tešlos pyragėlius su vištiena.
Labai labai skanu ir labai geras užkandis rolleyes.gif Gaminsiu būtinai dar nekartą wub.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau mėsos apkepą, beje jau kepu antrą kartą, labai skanus wub.gif
Atsakyti
Reik pradet ieskot kazko vaiku sventej,kokiu tai uzkandziu....ot galvos skausmas doh.gif
jei kas pasiulys ka busiu dekinga,aisku is Sonatinos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 03 13, 11:08)
sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vištiena.
Labai labai skanu  wub.gif  Gaminsiu būtinai dar nekartą wub.gif

Kaip ir tikėjausi, pusę pyragėlių nunyko dar benešant į stalą lotuliukas.gif O likusi pusė taip pat netruko būti suvalgyta, jau nuo stalo thumbup.gif
Tikrai rekomenduoju, užkandis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Aš šiandien pagaliau prisiruošiauir iškepiau Šepardo pyragą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Apsivalgymas, visi net ir vyras, kuris į naujoves skeptiškai žiūri, sakė skanu bigsmile.gif
Tikrai dar ne kartą kepsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras! 4u.gif biggrin.gif

Tema visai nurimo, kazi kodel g.gif Ar jau nebegaminate daugiau? biggrin.gif Juokauju, aisku mirksiukas.gif As vis isbandau koki dar nebandyta patiekaliuka. Ir vis negaliu atsidziaugti Sonatinos receptais bigsmile.gif jau man taaaaiiiip viskas skanu buna! Tik siek tiek prastesne situacija su MB biggrin.gif jis vis tu naujoviu nenori pripazint doh.gif Rodos kokia cia naujove, tas pats farsas ar mesa tik kitu budu pateikta. Oi...... tie vyrai..... Butu mano valia, tai kiekviena diena gaminciau ka naujo tongue.gif

Praeita savaite isbandziau:

Morkų ir agurkų salotos su vištiena ir sezamais
Fantastiskos salotos thumbup.gif Pima karta gaminau tiksliai pagal recepta, isskyrus padaza, t.y. vietoj sezamo aliejaus naudojau paprasta, o vietoj balto vyno acto - taip pat paprasta acta. Sekancius kartus gaminau salotos be vistienos, labai skanus priedas ir garnyras prie bet kokiu pietu ar vakarienes thumbup.gif

Vakar vakare iskepiau Kiaušinių – faršo vyniotinis Niu.... man labai skanu, o siandien saltas pasirode dar skanesnis wub.gif Ir is tiesu laaabai lengvai pagaminamas thumbup.gif Vis delsiau su juo, nes bijojau, kad nepavyks, bet pasirodo, kad viskas ejosi kaip is pypkes lotuliukas.gif Tik kaip visad MB siaip sau doh.gif Pasake: "is to farso geriau butum paprastus kotletukus iskepusi" lotuliukas.gif Nu, bet jau vyrus neperauklesim.

Dar gaminau Kepta kiauliena su anakardžių riešutais (stir fry) Na ir sis patiekalas man tieesioooog liuksiskas thumbup.gif Ir darzoves ir riesutukai cia puikiai tinka! Tik siek tiek nuklydau nuo recepto, t.y. vietoj ispjovos naudojau nugarine; ir vietoj zuvies ir austriu padazu idejau sojos. O viska kita dariau pagal recepta.

Nuosirdziai aciu Sonatinai!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 16 kovo 2010 - 20:23
QUOTE(Renata123 @ 2010 03 16, 20:21)
Kiaušinių – faršo vyniotinis

as dariau is trecdalio porcijos kazkada ir tai uzsaldymui porai kartu dar liko bigsmile.gif Tiek, kad MB irgi nebuvo suzavetas. Per mazai mesos, per daug "kazko" virsuje (palaike suri omletu paprastu). Nebent po kokiu metu dar syki darysiu, kai bus primirses lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien pietums viriau kreminę sriubą su žaliaisiais žirneliais ir porais

http://www.supermama...p;#entry7947907 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2010 03 20, 15:12)
Šiandien pietums viriau kreminę sriubą su žaliaisiais žirneliais ir porais

Aš irgi viriau sriubą, tik kitą vištienos ir lęšių sriubą.
Labai patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas kepet pyraga Obuoliu ruduo, kaip jums gavosi, nes mums tai nelabai, kazkas netaip su proporcijom recepte, saldumas neapsakomas, gabaliuka jau suvalgius daugiau nebesinori ir labai daug sviesto man pasirode ant tokio kiekio miltu, iskepus is kazkur skyscio atsirado, beveik visas pyragas apsemtas, net nesupratau, ar nuo sviesto, ar nuo obuoliu ir tesloj sviesto skonis per didelis, nu kazkas ne to g.gif
Atsakyti