Labas vakaras!
Tema visai nurimo, kazi kodel
Ar jau nebegaminate daugiau?
Juokauju, aisku
As vis isbandau koki dar nebandyta patiekaliuka. Ir vis negaliu atsidziaugti Sonatinos receptais
jau man taaaaiiiip viskas skanu buna! Tik siek tiek prastesne situacija su MB
jis vis tu naujoviu nenori pripazint
Rodos kokia cia naujove, tas pats farsas ar mesa tik kitu budu pateikta. Oi...... tie vyrai..... Butu mano valia, tai kiekviena diena gaminciau ka naujo
Praeita savaite isbandziau:
Morkų ir agurkų salotos su vištiena ir sezamaisFantastiskos salotos
Pima karta gaminau tiksliai pagal recepta, isskyrus padaza, t.y. vietoj sezamo aliejaus naudojau paprasta, o vietoj balto vyno acto - taip pat paprasta acta. Sekancius kartus gaminau salotos be vistienos, labai skanus priedas ir garnyras prie bet kokiu pietu ar vakarienes
Vakar vakare iskepiau
Kiaušinių faršo vyniotinis Niu.... man labai skanu, o siandien saltas pasirode dar skanesnis
Ir is tiesu laaabai lengvai pagaminamas
Vis delsiau su juo, nes bijojau, kad nepavyks, bet pasirodo, kad viskas ejosi kaip is pypkes
Tik kaip visad MB siaip sau
Pasake: "is to farso geriau butum paprastus kotletukus iskepusi"
Nu, bet jau vyrus neperauklesim.
Dar gaminau
Kepta kiauliena su anakardžių riešutais (stir fry) Na ir sis patiekalas man tieesioooog liuksiskas
Ir darzoves ir riesutukai cia puikiai tinka! Tik siek tiek nuklydau nuo recepto, t.y. vietoj ispjovos naudojau nugarine; ir vietoj zuvies ir austriu padazu idejau sojos. O viska kita dariau pagal recepta.
Nuosirdziai aciu Sonatinai!!!