Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Mums laaabai patiko plikyti sausainiai thumbup.gif
šie

O va baklažanų apkepas būtų buvęs skanus, jei nebūtų buvęs gerokai per riebus, nors stengėmės nedėti tiek riebalų, kiek recepte prašo... Įtariu apkepti kažkaip kitaip reiktų, nes baklažanai žiauriai daug "Sugėrė" į save aliejaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2010 03 10, 21:03)
Mums laaabai patiko plikyti sausainiai  thumbup.gif
šie

O va baklažanų apkepas būtų buvęs skanus, jei nebūtų buvęs gerokai per riebus, nors stengėmės nedėti tiek riebalų, kiek recepte prašo... Įtariu apkepti kažkaip kitaip reiktų, nes baklažanai žiauriai daug "Sugėrė" į save aliejaus  rolleyes.gif

čia jau toki baklažanų savybė. Jie kaip kempinė sutraukia tą aliejų. Galima dar bandyt kiekvieną gabaliuką nuspaust į servetėlę.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siandien pirma kart kepsiu mielines bandeles su cesnakais ir suriu. Klausimas: recepte raso 7 g sausu mieliu, bet as ju turiu tik sviesto pavidalu. Ar cia ir skaitos sausos mieles blush2.gif smile.gif Ir kiek ju tada deti,kad atitiktu tuos 7 g sausu mieliu. Sorry uz durna klausima rolleyes.gif
Atsakyti
kinrozyte ne, tai ne tas pats. sausos tokie milteliai pakelyje, šlapios - rudam kubelyje, 7g sausų mielių - 21g šviežių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2010 03 11, 13:48)
kinrozyte ne, tai ne tas pats. sausos tokie milteliai pakelyje, šlapios - rudam kubelyje, 7g sausų mielių - 21g šviežių  4u.gif

oi labai aciu 4u.gif hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2010 03 11, 12:48)
kinrozyte ne, tai ne tas pats. sausos tokie milteliai pakelyje, šlapios - rudam kubelyje, 7g sausų mielių - 21g šviežių  4u.gif

o ne 25 g g.gif Kažkur taip buvo parašyta rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu ir aš prisijungti prie SONATINOS gerbėjų būrio.Esu išbandžiusi KEKSĄ SU MĖLYNĖM(nepaprastai skanus thumbup.gif )ir kepiau BANDELES SU CINAMONU tik man nesigavo(šiaip skonio tai lb skanios, bet kietos).Gal kas galėtų patarti ką aš ne taip padariau.
Atsakyti
QUOTE(Živilė@mama @ 2010 03 11, 19:33)
Noriu ir aš prisijungti prie SONATINOS gerbėjų būrio.Esu išbandžiusi KEKSĄ SU MĖLYNĖM(nepaprastai skanus thumbup.gif )ir kepiau BANDELES SU CINAMONU tik man nesigavo(šiaip skonio tai lb skanios, bet kietos).Gal kas galėtų patarti ką aš ne taip padariau.

miltu gal padauginote g.gif
Atsakyti
arba per karštu pienu mieles užpylėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reff @ 2010 03 11, 19:36)
miltu gal padauginote  g.gif

Recepte miltų rašo 800-1000ml(gal net ir daugiau).Aš dejau 1kg. blush2.gif Jei nesunku parašykit kie jūs dedat.O gal del to, kad sumaišiau karališkus su paprastais?
Atsakyti
QUOTE(Živilė@mama @ 2010 03 11, 21:08)
Recepte miltų rašo 800-1000ml(gal net ir daugiau).Aš dejau 1kg. blush2.gif Jei nesunku parašykit kie jūs dedat.O gal del to, kad sumaišiau karališkus su paprastais?

Mililitrai ir gramai tai du skirtingi dalykai. Radau va tokia atmintine, gal kiek pades http://www.lass.lt/mz/200304/str17.htm
Atsakyti
QUOTE(Živilė@mama @ 2010 03 11, 21:08)

As patarciau pradzioje miltu deti maziau nei recepte nurodyta, o po to minkant tesla dekite tol kol tesla taps tinkama (ta prasme, kad ji nelips prie ranku, bet ir nebus kieta). Beje, mieline tesla visada patariama ilgokai minkyti (apie 10min).
Atsakyti