QUOTE(Sonatina @ 2006 08 23, 08:43)
Morkų tortas su migdolais
Tešlai
5 kiaušiniai
250 ml rudojo cukraus
150 ml sumaltų migdolų (beveik kaip miltai)
100 ml džiūvėsėlių
1 v. š. krakmolo
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. cinamono
½ citrinos sultys
250 g smulkiai sutarkuotų morkų
Tortui aptepti
100 g tepamo varškės sūrio (kreminės varškės)
50 ml cukraus pudros
1 v. š. citrinos sulčių
23 cm skersmens atidaromą formą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsiais.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, kol suputos. Sumaišyti visus sausus ingredientus ir suberti į kiaušinius. Sudėti morkas ir citrinos sultis. Atsargiai išmaišyti ir supilti į paruoštą formą. Kepti 50 60 min. iki 175º C įkaitintoje orkaitėje.
Ataušinti neišėmus iš formos.
Išplakti varškę su cukraus pudra ir citrinos sultimis. Aptepti ataušusį tortą.
Tešlai
5 kiaušiniai
250 ml rudojo cukraus
150 ml sumaltų migdolų (beveik kaip miltai)
100 ml džiūvėsėlių
1 v. š. krakmolo
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. cinamono
½ citrinos sultys
250 g smulkiai sutarkuotų morkų
Tortui aptepti
100 g tepamo varškės sūrio (kreminės varškės)
50 ml cukraus pudros
1 v. š. citrinos sulčių
23 cm skersmens atidaromą formą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsiais.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, kol suputos. Sumaišyti visus sausus ingredientus ir suberti į kiaušinius. Sudėti morkas ir citrinos sultis. Atsargiai išmaišyti ir supilti į paruoštą formą. Kepti 50 60 min. iki 175º C įkaitintoje orkaitėje.
Ataušinti neišėmus iš formos.
Išplakti varškę su cukraus pudra ir citrinos sultimis. Aptepti ataušusį tortą.
Sveiki, o sakykit dziuveseliai naudojami tik skardos barstymui ar ir i tesla ju reikia?