Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(nesuper @ 2010 02 28, 19:24)
Man nepasirode per riebus, dariau is liesos varskes.

Mes darome iš Mūsų švelniosios varškės. Sonatina dažnai ją mini savo receptuose, bet mes tik neseniai ją radome Rimi bigsmile.gif Labai thumbup.gif varškė wub.gif Ir su ja varškinis tinginys labai gaivus gaunasi. Mes kai darėme tinginį, dėjome konservuotus persikus ir konservuotas braškes wub.gif Jaučiu su šviežiomis brašėmis išvis būtų skanumėlis. Kai sezonas braškių prasidės, tuomet bandysiu dar kartą šį receptėlį.
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 02 28, 19:24)
Man nepasirode per riebus, dariau is liesos varskes.

aš ir varškę liesą dėjau i sviesto mažiau ir vis tiek jis man riebokas, nors šiaip skanu

QUOTE(žemyna* @ 2010 02 28, 19:29)
Mes darome iš Mūsų švelniosios varškės. Sonatina dažnai ją mini savo receptuose, bet mes tik neseniai ją radome Rimi bigsmile.gif Labai  thumbup.gif  varškė wub.gif Ir su ja varškinis tinginys labai gaivus gaunasi. Mes kai darėme tinginį, dėjome konservuotus persikus ir konservuotas braškes wub.gif Jaučiu su šviežiomis brašėmis išvis būtų skanumėlis. Kai sezonas braškių prasidės, tuomet bandysiu dar kartą šį receptėlį.

o maximose jos seniai nebėra, galvojau nebegamina, tai reiks rimi paieškot
Atsakyti
kepiau bandeles su pudingu, labai labai nuostabios, minkštutės, kaip iš parduotuvės rolleyes.gif kepiau brangiausiam, bet jaučiu, neliks doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Savaitgalį kepiau šepardo pyragą, liuks patiekalas thumbup.gif MB patiko.
Dar kepiau kotletus su sufle kepurelėmis. Kadangi faršo dėjau mažiau nei nurodyta recepte tai gavosi kotletai ne su kepurėlėmis, o ,,pataluose" biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri esate kepusi Farso-kiausiniu vyniotini? Skonis man jo nuostabus..Tik beda ta, kad iskepto omleto niekaip graziai nepavyksta nuimti nuo skardos doh.gif Kepiau su folija, kepimo popieriumi kuri tepiau aliejumi, bet vistiek prilimpa...Tai tenka ilgai pazaisti, kad isimti..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 03 01, 11:32)
Gal kuri esate kepusi Farso-kiausiniu vyniotini? Skonis man jo nuostabus..Tik beda ta, kad iskepto omleto niekaip graziai nepavyksta nuimti nuo skardos doh.gif Kepiau su folija, kepimo popieriumi kuri tepiau aliejumi, bet vistiek prilimpa...Tai tenka ilgai pazaisti, kad isimti..

man tai labai gerai atkimba. Kepu ant kepimo popieriau ir netepu jokiais aliejais.
Kepimo popierių naudoju Serla.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 03 01, 12:56)
man tai labai gerai atkimba. Kepu ant kepimo popieriau ir netepu jokiais aliejais.

Aisku tada keisiu kepimo popieriu smile.gif Nes as omleta turedavau atsargiai "nukrapstyti" su neastriu peilio galu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 03 01, 12:24)
Aisku tada keisiu kepimo popieriu smile.gif Nes as omleta turedavau atsargiai "nukrapstyti" su neastriu peilio galu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aš taip pat manau, kad įsigijote prastą kepimo popierių unsure.gif Man nei karto nėra prilipęs, visuomet gražiai atlimpa.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 03 01, 12:56)

Pasiziurejau pas mane toks pats popierius, niekas nelimpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 02 28, 19:29)
Mes darome iš Mūsų švelniosios varškės. Sonatina dažnai ją mini savo receptuose, bet mes tik neseniai ją radome Rimi bigsmile.gif Labai  thumbup.gif  varškė wub.gif Ir su ja varškinis tinginys labai gaivus gaunasi. Mes kai darėme tinginį, dėjome konservuotus persikus ir konservuotas braškes wub.gif Jaučiu su šviežiomis brašėmis išvis būtų skanumėlis. Kai sezonas braškių prasidės, tuomet bandysiu dar kartą šį receptėlį.

Musu svelnioji varske thumbup.gif mirksiukas.gif Aciu, kad pasakete, kad Rimi yra. Anksciau ja rasdavau tik IKI parduotuvese, o va jau keli menesiai, kai nebeveza jiems, tiesiog neuzsako jos kazkodel, tai taip nusiminus buvau unsure.gif Fantastine varskyte: i desertus, tortus tinka, antriems ir kitokiems pikantiskiems patiekalams taip pat thumbup.gif Tuomet ieskosiu Rimi. Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 03 01, 15:54)
Musu svelnioji varske  thumbup.gif  mirksiukas.gif  Aciu, kad pasakete, kad Rimi yra. Anksciau ja rasdavau tik IKI parduotuvese, o va jau keli menesiai, kai nebeveza jiems, tiesiog neuzsako jos kazkodel, tai taip nusiminus buvau unsure.gif  Fantastine varskyte: i desertus, tortus tinka, antriems ir kitokiems pikantiskiems patiekalams taip pat thumbup.gif  Tuomet ieskosiu Rimi. Aciu!  4u.gif

Nesu tikra ar visose Rimi yra, bet kaunietėms garantuoju, kad Megos Rimi visuomet būna. Jau kaip užtaikom nuvažiuoti į Megą, tai urmu imu ją biggrin.gif
Iš šios vaškės kepiau varškinės tešlos bandeles wub.gif Skonis - dieviškas - minkštutės, purios, skanios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 03 01, 12:24)

tikrai kaltas kepimo popierius
Atsakyti