Gal kas galit parasyti nuoroda i pyraga su uogiene, kur i tesla uogiene dedasi.
Kai nereikejo maciau, o dabar niekaip nerandu.......
Aciu.
QUOTE(pukiota @ 2010 02 26, 14:19)
Tik vienas klausimas - limpa man kepimo popierius prie duonos . Esu kepusi bandeles su pudingu, tai irgi prilipo . Ka daryti? Aš dar tik pradedančioji bandelių ir pyragų kepėja . Kepimo popieriu pirkau maximoj, pati pigiausią, gal dėl to ir limpa
Manau, kad pati atsakete i savo klausima Man niekada niekas prie kepimo popieriaus nelimpa nei duona, nei bandeles, nei biskvitas, netgi dzemas Nes perku tikrai, mano nuomone, gera ir brangu popieriu, uztat problemu su juo neturiu
QUOTE(TomaKa @ 2010 02 26, 15:42)
Gal kas galit parasyti nuoroda i pyraga su uogiene, kur i tesla uogiene dedasi.
Kai nereikejo maciau, o dabar niekaip nerandu.......
Aciu.
Kai nereikejo maciau, o dabar niekaip nerandu.......
Aciu.
uogiene i tesla? Net perziurejau visus receptus senus... Radau tik kelis receptus kur dedasi uogiene:
PYRAGAS "TRUPINĖLIS" CIA nuotrauka
Pyragėliai su obuoliais
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 26, 20:47)
Manau, kad pati atsakete i savo klausima Man niekada niekas prie kepimo popieriaus nelimpa nei duona, nei bandeles, nei biskvitas, netgi dzemas Nes perku tikrai, mano nuomone, gera ir brangu popieriu, uztat problemu su juo neturiu
nebutinai kaina nusako kokybe turejau ruda kepimo popieriu, kazkoks kosmaras, visai kitoks, kibo net plikyti pyrageliai, nors kaina nemaza. Prie balto, o ypac padengto silikonu, niekada niekas nelipo. Gal rudas skirtas kazkokiems specifiniams kepiniams? Ir gal zinute rasiusi irgi turejo rudaji
QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 26, 22:13)
nebutinai kaina nusako kokybe turejau ruda kepimo popieriu, kazkoks kosmaras, visai kitoks, kibo net plikyti pyrageliai, nors kaina nemaza. Prie balto, o ypac padengto silikonu, niekada niekas nelipo. Gal rudas skirtas kazkokiems specifiniams kepiniams? Ir gal zinute rasiusi irgi turejo rudaji
Kiek as esu pirkusi pigesni popieriu visas su juo fiasko patirdavau. O del spalvos tai visiskai su jumis sutinku rudas ir man visad buvo kosmaru, dabar naudoju tik tai balta popieriu, bet ir brangesni perku
Vakar kepiau varškėčius skanūs kaip visada, tik niekaip nesuprantu kaip jai tiek mažai miltų užteko, visada dedu kokiais 3-4 šaukštais daugiau, nes kitaip gaunasi skysta makalošė.
P.S. O kepimo popierių turiu rudą, net dabar pažiūrėjau, PACLAN firmos. Labai puikus, niekad niekas neprilimpa
P.S. O kepimo popierių turiu rudą, net dabar pažiūrėjau, PACLAN firmos. Labai puikus, niekad niekas neprilimpa
Vakar dar kepiau traškius šokoladinius sausainius http://sonatinos-rec...sausainiai.html
Na šitie tai jau tikrai prie popieriaus nelipo, nors ir pačio pigiausio nes rieboki gavosi.
Šiaip skanūs sausainukai, viskas pavyko, ir vaikai valgo
Na o kas dėl kepimo popieriaus tai kita sykį kepdami kitoki popieriu naudosiu, ir bus matyt
Šiandien Šepardo pyragas pietums nusimato
Na šitie tai jau tikrai prie popieriaus nelipo, nors ir pačio pigiausio nes rieboki gavosi.
Šiaip skanūs sausainukai, viskas pavyko, ir vaikai valgo
Na o kas dėl kepimo popieriaus tai kita sykį kepdami kitoki popieriu naudosiu, ir bus matyt
Šiandien Šepardo pyragas pietums nusimato
Siandien gaminau varskini tingini. bet kol kas dar neragavau, laukiu, kol sustings Ziuresim, kas gavosi
Šiandien išbandėme kalakutienos kukulius su špinatais ir sūriu.
Ganėtinai nemažai reikia visko į patiekalą dėti, o efektas - šiaip sau Antrą kartą nebegaminsiu.
Kas patiko, tai padažas Muskato neturėjau, vietoj jo pyliau truputį lengvo sojų padažo
Ganėtinai nemažai reikia visko į patiekalą dėti, o efektas - šiaip sau Antrą kartą nebegaminsiu.
Kas patiko, tai padažas Muskato neturėjau, vietoj jo pyliau truputį lengvo sojų padažo
QUOTE(nesuper @ 2010 02 27, 14:38)
Siandien gaminau varskini tingini. bet kol kas dar neragavau, laukiu, kol sustings Ziuresim, kas gavosi
na ir kas gavos
QUOTE(keistuole @ 2010 02 28, 18:32)
na ir kas gavos
mums jis buvo ryskiai per riebus, kai darem
QUOTE(keistuole @ 2010 02 28, 19:32)
Nugi visai neblogai, bet noretusi daugiau gaivumo, nors mano vyria jau baigia sulapnoti. Dariau su konservuotais abrikosais ir Selgos sausainiais (vienas pokelis paprastu, kitas sokoladiniu) . Bandysiu vasara su svieziom braskem
QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 28, 20:05)
Man nepasirode per riebus, dariau is liesos varskes.