Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Gal kas galit parasyti nuoroda i pyraga su uogiene, kur i tesla uogiene dedasi.
Kai nereikejo maciau, o dabar niekaip nerandu....... blush2.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2010 02 26, 14:19)
Tik vienas klausimas - limpa man kepimo popierius prie duonos  g.gif . Esu kepusi bandeles su pudingu, tai irgi prilipo  blush2.gif . Ka daryti? Aš dar tik pradedančioji bandelių ir pyragų kepėja  smile.gif . Kepimo popieriu pirkau maximoj, pati pigiausią, gal dėl to ir limpa  g.gif

Manau, kad pati atsakete i savo klausima mirksiukas.gif Man niekada niekas prie kepimo popieriaus nelimpa nei duona, nei bandeles, nei biskvitas, netgi dzemas schmoll.gif Nes perku tikrai, mano nuomone, gera ir brangu popieriu, uztat problemu su juo neturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2010 02 26, 15:42)
Gal kas galit parasyti nuoroda i pyraga su uogiene, kur i tesla uogiene dedasi.
Kai nereikejo maciau, o dabar niekaip nerandu.......  blush2.gif
Aciu.

g.gif uogiene i tesla? Net perziurejau visus receptus senus... Radau tik kelis receptus kur dedasi uogiene:
PYRAGAS "TRUPINĖLIS" CIA nuotrauka
Pyragėliai su obuoliais
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 26, 20:47)
Manau, kad pati atsakete i savo klausima  mirksiukas.gif Man niekada niekas prie kepimo popieriaus nelimpa nei duona, nei bandeles, nei biskvitas, netgi dzemas  schmoll.gif  Nes perku tikrai, mano nuomone, gera ir brangu popieriu, uztat problemu su juo neturiu  thumbup.gif

nebutinai kaina nusako kokybe schmoll.gif schmoll.gif turejau ruda kepimo popieriu, kazkoks kosmaras, visai kitoks, kibo net plikyti pyrageliai, nors kaina nemaza. Prie balto, o ypac padengto silikonu, niekada niekas nelipo. Gal rudas skirtas kazkokiems specifiniams kepiniams? g.gif g.gif Ir gal zinute rasiusi irgi turejo rudaji g.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 26, 22:13)
nebutinai kaina nusako kokybe  schmoll.gif  schmoll.gif  turejau ruda kepimo popieriu, kazkoks kosmaras, visai kitoks, kibo net plikyti pyrageliai, nors kaina nemaza. Prie balto, o ypac padengto silikonu, niekada niekas nelipo. Gal rudas skirtas kazkokiems specifiniams kepiniams?  g.gif  g.gif Ir gal zinute rasiusi irgi turejo rudaji  g.gif

Kiek as esu pirkusi pigesni popieriu visas su juo fiasko patirdavau. O del spalvos tai visiskai su jumis sutinku drinks_cheers.gif rudas ir man visad buvo kosmaru, dabar naudoju tik tai balta popieriu, bet ir brangesni perku mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar kepiau varškėčius bigsmile.gif skanūs kaip visada, tik niekaip nesuprantu kaip jai tiek mažai miltų užteko, visada dedu kokiais 3-4 šaukštais daugiau, nes kitaip gaunasi skysta makalošė.
P.S. O kepimo popierių turiu rudą, net dabar pažiūrėjau, PACLAN firmos. Labai puikus, niekad niekas neprilimpa ax.gif
Atsakyti
Vakar dar kepiau traškius šokoladinius sausainius http://sonatinos-rec...sausainiai.html

Na šitie tai jau tikrai prie popieriaus nelipo, nors ir pačio pigiausio lotuliukas.gif nes rieboki gavosi.
Šiaip skanūs sausainukai, viskas pavyko, ir vaikai valgo thumbup.gif

Na o kas dėl kepimo popieriaus tai kita sykį kepdami kitoki popieriu naudosiu, ir bus matyt smile.gif

Šiandien Šepardo pyragas pietums nusimato smile.gif

Atsakyti
Siandien gaminau varskini tingini. bet kol kas dar neragavau, laukiu, kol sustings bigsmile.gif Ziuresim, kas gavosi ax.gif
Atsakyti
Šiandien išbandėme kalakutienos kukulius su špinatais ir sūriu.
Ganėtinai nemažai reikia visko į patiekalą dėti, o efektas - šiaip sau rolleyes.gif Antrą kartą nebegaminsiu.
Kas patiko, tai padažas thumbup.gif Muskato neturėjau, vietoj jo pyliau truputį lengvo sojų padažo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 28 vasario 2010 - 14:31
QUOTE(nesuper @ 2010 02 27, 14:38)
Siandien gaminau varskini tingini. bet kol kas dar neragavau, laukiu, kol sustings  bigsmile.gif  Ziuresim, kas gavosi  ax.gif

na ir kas gavos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 02 28, 18:32)
na ir kas gavos  ax.gif

mums jis buvo ryskiai per riebus, kai darem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 02 28, 19:32)
na ir kas gavos  ax.gif

Nugi visai neblogai, bet noretusi daugiau gaivumo, nors mano vyria jau baigia sulapnoti. Dariau su konservuotais abrikosais ir Selgos sausainiais (vienas pokelis paprastu, kitas sokoladiniu) . Bandysiu vasara su svieziom braskem biggrin.gif

QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 28, 20:05)
mums jis buvo ryskiai per riebus, kai darem  ax.gif

Man nepasirode per riebus, dariau is liesos varskes.
Atsakyti