Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Nova @ 2010 02 21, 17:18)
Dariau Pyraga su abrikosu idaru. Labai labai skanus ir gaivus pyragas!

As si pyraga vakar pagaminau, tikrai labai gaivus ir skanus. Tik sekanti karta laistyciau biskvitus, nes jie man per sausi gavosi. O gal, tai itakos turejo, kad idara siek tiek kita dariau g.gif Idara dariau pagal recepta, tik vietoje jogurto ir grietineles (ju tiesiog neturejau) dejau atitinkamai gr kremines, bananu skonio varskes. Super gavosi thumbup.gif

QUOTE(Nexta @ 2010 02 23, 15:03)
puodelis miltu yra 140gr, cukraus 200gr smile.gif

Jei puodelis 250ml, tai miltu - 160 gr ir cukraus 200gr mirksiukas.gif

QUOTE(nesuper @ 2010 02 24, 12:30)
tai taip, bet saukstas kakavos sen ar ten gal labai nepakenks  lotuliukas.gif

Gal ir neleabai pakenks mirksiukas.gif Bet zinau, kad kakava kepiniuose yra lygu miltams ar krakmolui. Pvz.: jei i tesla dejote 1 saukstu daugiau kakavos, tai 1 sauksta miltu reikejo nuimti ir atvirksciai, jei dedate daugiau miltu, tai tiek kiek idejote papildomai miltu, reikia nuimti kakavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 24, 17:58)
Gal ir neleabai pakenks  mirksiukas.gif  Bet zinau, kad kakava kepiniuose yra lygu miltams ar krakmolui. Pvz.: jei i tesla dejote 1 saukstu daugiau kakavos, tai 1 sauksta miltu reikejo nuimti ir atvirksciai, jei dedate daugiau miltu, tai tiek kiek idejote papildomai miltu, reikia nuimti kakavos  mirksiukas.gif

As irgi taip darau thumbup.gif

Atsakyti
Niuuuu kaaaaip as esu pasipyktinusi doh.gif Kokie visgi zmones izulus!!!! blink.gif Tokius bausti reikia! As palikau savo komentara ten, nesusilaikiau schmoll.gif

Suprantu, receptas gali buti paimtas is bet kur, bet jau nuotaruka savintis ir dar arsiai gintis, kad cia tipo JOS!!! gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Nebent ten pati Sonatina parasius, tada nuosirdziai atsiprasau 4u.gif

Va paziurekite CIA o Sonatinos receptas ir nuotrauka CIA
Laaabai aiskiai matosi, kad nuotrauka to pacio, vieno zmogaus, lekstute ta pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 24, 23:59)
Niuuuu kaaaaip as esu pasipyktinusi  doh.gif Kokie visgi zmones izulus!!!!  blink.gif  Tokius bausti reikia! As palikau savo komentara ten, nesusilaikiau  schmoll.gif

Suprantu, receptas gali buti paimtas is bet kur, bet jau nuotaruka savintis ir dar arsiai gintis, kad cia tipo JOS!!!  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif 
Nebent ten pati Sonatina parasius, tada nuosirdziai atsiprasau  4u.gif

Laaabai aiskiai matosi, kad nuotrauka to pacio, vieno zmogaus, lekstute ta pati  doh.gif

Taigi parašyta, kad nuotrauka rasta internete, o ne jos daryta smile.gif

"...Beje, nuotraukos padaryti nesuspėjau, nes pyragas per greit dingo nuo stalo, tad pridėjau panašiausią iš rastų internete, praktiškai identiškai pyragas ir atrodo." smile.gif
Atsakyti
Vakar gaminome šepardo pyragą su vištiena
Labai skanu wub.gif
Sonatinos šepardo pyrago su faršu dar neteko gaminti, tai sunku palyginti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 25, 00:59)
Niuuuu kaaaaip as esu pasipyktinusi  doh.gif Kokie visgi zmones izulus!!!!  blink.gif  Tokius bausti reikia! As palikau savo komentara ten, nesusilaikiau  schmoll.gif

Suprantu, receptas gali buti paimtas is bet kur, bet jau nuotaruka savintis ir dar arsiai gintis, kad cia tipo JOS!!!  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif 
Nebent ten pati Sonatina parasius, tada nuosirdziai atsiprasau  4u.gif

Laaabai aiskiai matosi, kad nuotrauka to pacio, vieno zmogaus, lekstute ta pati  doh.gif

Jei parasyta, kad nuotrauka ne jos, tai dar nieko. Mano nuotrauka is blog'o viena panele idejo i savo receptu bloga ir dar uzlipde savo blogo adresa, kad tai jos lotuliukas.gif , nes maniske tada dar be jokio uzraso buvo ideta.

O del receptu kai kuriu, tai ju isties buna visur labai panasiu, padarai ka nors pusiau is galvos, po kiek laiko randi kur nors toki panasu recepta smile.gif Bet kad kopijuoja zmones daug, ir raso, kad tai ju - tai faktas. Izulumo virsune deti svetimas nuotraukas, kaip savo.

Atsakyti
o aš šiandien apmąstymuose ar kept šeprdo pyragą, ar kotletus su sufle kepurėlėm blush2.gif kotletukus bandzius, separdo pyrago dar nebe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2010 02 25, 10:33)
o aš šiandien apmąstymuose ar kept šeprdo pyragą, ar kotletus su sufle kepurėlėm  blush2.gif kotletukus bandzius, separdo pyrago dar nebe  blush2.gif

Tuomet bandyk kažką naujo, negaminto - šepardo pyragą.
Kiek teko skaityti atsiliepimus, tai šepardo pyragas labai giriamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2010 02 25, 08:14)
Taigi parašyta, kad nuotrauka rasta internete, o ne jos daryta  smile.gif

"...Beje, nuotraukos padaryti nesuspėjau, nes pyragas per greit dingo nuo stalo, tad pridėjau panašiausią iš rastų internete, praktiškai identiškai pyragas ir atrodo."  smile.gif

Tada nuosirdziai atsiprasau autores, nes sita kazkaip praleidau blush2.gif Bet mano nuomone vis tiek griezta, jei jau pasiskolinai nuotrauka, tai butinai reikia ideti ir nuoroda is kur ji paimta! Siaip si pyraga esu gaminusi, is Sonatinos receptu, tikrai labai skanus ir atrodo taip pat, kaip ir Sonatinos thumbup.gif

QUOTE(lili* @ 2010 02 25, 10:33)
o aš šiandien apmąstymuose ar kept šeprdo pyragą, ar kotletus su sufle kepurėlėm  blush2.gif kotletukus bandzius, separdo pyrago dar nebe  blush2.gif

Tai jei nebandete Separdo, tai isbandykite ji, vis tas naujo bigsmile.gif Esu ji gaminus, mums labai patiko, skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 19, 17:47)
Snd kepiau Vokiska sventine duona smile.gif galiu pasakyti kazkas nerealaus
4u.gif  4u.gif user posted image

Sugundėt mane su duona. Išbandžiau - nereali wub.gif Kepsiu ir kepsiu aš ją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 02 25, 21:18)
Sugundėt mane su duona. Išbandžiau - nereali wub.gif Kepsiu ir kepsiu aš ją wub.gif

Aš irgi susigundžiau šia duona drinks_cheers.gif . Kepiau pagal Sonatinos recepta, tešla iškilo, viskas super, labai skanu. Kepsiu dar ne kartą...

Tik vienas klausimas - limpa man kepimo popierius prie duonos g.gif . Esu kepusi bandeles su pudingu, tai irgi prilipo blush2.gif . Ka daryti? Aš dar tik pradedančioji bandelių ir pyragų kepėja smile.gif . Kepimo popieriu pirkau maximoj, pati pigiausią, gal dėl to ir limpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 02 25, 10:37)
Tuomet bandyk kažką naujo, negaminto - šepardo pyragą.
Kiek teko skaityti atsiliepimus, tai šepardo pyragas labai giriamas mirksiukas.gif

QUOTE(Renata123 @ 2010 02 25, 21:06)
Tai jei nebandete Separdo, tai isbandykite ji, vis tas naujo  bigsmile.gif Esu ji gaminus, mums labai patiko, skanus  wub.gif

vis tik kotletukai buvo vakar blush2.gif pasikeitė planai, tai man jie pasirodė greičiau paruošiami, bet prisižadėjau sau ,kad kitas kartas bsu Šepardo pyragas rolleyes.gif
Atsakyti