Siandien gaminau varskiny tynginy, tai super man labai patiko, B dar namie nera, bet manau ir jam 100% bus skanu
QUOTE(Nexta @ 2009 09 10, 18:03)
Siandien gaminau varskiny tynginy, tai super man labai patiko, B dar namie nera, bet manau ir jam 100% bus skanu
o mano MB tas tinginys nepatiko minusas iš mano pusės, kad labai jau minkštas jis agvos, bet šiaip man skanu...
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 09 14, 09:15)
o mano MB tas tinginys nepatiko minusas iš mano pusės, kad labai jau minkštas jis agvos, bet šiaip man skanu...
man jis irgi minkštas gaunas. Pradžioj galvojau, kad dėl to, kad mažinu sviesto normą, nes su visa labai riebu, bet paskui pabandžiau tiksliai pagal receptą, vis tiek tas pats.
Galvoju, gal kažkaip želatinos reik įdėt, labiau sustings
QUOTE(keistuole @ 2009 09 14, 09:21)
man jis irgi minkštas gaunas. Pradžioj galvojau, kad dėl to, kad mažinu sviesto normą, nes su visa labai riebu, bet paskui pabandžiau tiksliai pagal receptą, vis tiek tas pats.
Galvoju, gal kažkaip želatinos reik įdėt, labiau sustings
Galvoju, gal kažkaip želatinos reik įdėt, labiau sustings
O man tai jis kietas gavosi as dejau 3 pokelius sausainiu po 160gr beroc, ar po 180 nepamenu bet plovesi kietai.
Snd Marsa darysiu
Isbandziau varskeciu receptuka
Vertas demesio
Vertas demesio
varskini tingini darau pagal sonatina, tik dziovintu vaisiu nededu. Gaunasi pjaustomas labai skanus, neperminkstas. Tik vaikams nepatinka, bet mes su mb valgom
QUOTE(Lusasita @ 2009 09 15, 22:46)
varskini tingini darau pagal sonatina, tik dziovintu vaisiu nededu. Gaunasi pjaustomas labai skanus, neperminkstas. Tik vaikams nepatinka, bet mes su mb valgom
As dejau konservuotus abrikosus ir konservuotus persikus
Labuka mergaitės, kepiau Šokoladinį keksą su gervuogėmis
tikrai skanus ir drėgnas keksas. Iš uogų naudojau gervuoges, bet manau puikiai tiktų ir kitokios arba net jokios skanus keksas, tikrai skanus.
Noriu jūsų paklausti , o kokį vanilinį cukrų naudojat?Ta prasme kokią esenciją?
tikrai skanus ir drėgnas keksas. Iš uogų naudojau gervuoges, bet manau puikiai tiktų ir kitokios arba net jokios skanus keksas, tikrai skanus.
Noriu jūsų paklausti , o kokį vanilinį cukrų naudojat?Ta prasme kokią esenciją?
QUOTE(Sarmite @ 2009 09 17, 19:18)
Noriu jūsų paklausti , o kokį vanilinį cukrų naudojat?Ta prasme kokią esenciją?
Aš tai naudoju saldvos vanilinį cukrų
Aš irgi dažnai gaminu pagal Sonatinos receptus. Labai norėčiau pagirt bulvines bandeles . Aš naudojau bulvių dribsnius. Buvo labai skanu , net pusryčių nesulaukė...
QUOTE(Sarmite @ 2009 09 17, 18:18)
Tai vanilini cukru ar vaniles kvapo esencija? Cia juk skirtingi produktai