Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Siandien gaminau varskiny tynginy, tai super thumbup.gif man labai patiko, B dar namie nera, bet manau ir jam 100% bus skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 09 10, 18:03)
Siandien gaminau varskiny tynginy, tai super thumbup.gif  man labai patiko, B dar namie nera, bet manau ir jam 100% bus skanu 4u.gif

o mano MB tas tinginys nepatiko doh.gif minusas iš mano pusės, kad labai jau minkštas jis agvos, bet šiaip man skanu...
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 09 14, 09:15)
o mano MB tas tinginys nepatiko doh.gif  minusas iš mano pusės, kad labai jau minkštas jis agvos, bet šiaip man skanu...

man jis irgi minkštas gaunas. Pradžioj galvojau, kad dėl to, kad mažinu sviesto normą, nes su visa labai riebu, bet paskui pabandžiau tiksliai pagal receptą, vis tiek tas pats.
Galvoju, gal kažkaip želatinos reik įdėt, labiau sustings g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2009 09 14, 09:21)
man jis irgi minkštas gaunas. Pradžioj galvojau, kad dėl to, kad mažinu sviesto normą, nes su visa labai riebu, bet paskui pabandžiau tiksliai pagal receptą, vis tiek tas pats.
Galvoju, gal kažkaip želatinos reik įdėt, labiau sustings  g.gif

O man tai jis kietas gavosi g.gif as dejau 3 pokelius sausainiu po 160gr beroc, ar po 180 g.gif nepamenu blush2.gif bet plovesi kietai.

Snd Marsa darysiu smile.gif
Atsakyti
Vakar išbandėme ir mes bandeles su cinamonu wub.gif
Labai patiko.
Receptas
Atsakyti
Isbandziau varskeciu receptuka ax.gif
Vertas demesio drinks_cheers.gif
Atsakyti
varskini tingini darau pagal sonatina, tik dziovintu vaisiu nededu. Gaunasi pjaustomas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai skanus, neperminkstas. Tik vaikams nepatinka, bet mes su mb valgom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 09 15, 22:46)
varskini tingini darau pagal sonatina, tik dziovintu vaisiu nededu. Gaunasi pjaustomas  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai skanus, neperminkstas. Tik vaikams nepatinka, bet mes su mb valgom  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As dejau konservuotus abrikosus ir konservuotus persikus 4u.gif
Atsakyti
Labuka mergaitės, kepiau Šokoladinį keksą su gervuogėmis
tikrai skanus ir drėgnas keksas. Iš uogų naudojau gervuoges, bet manau puikiai tiktų ir kitokios arba net jokios biggrin.gif skanus keksas, tikrai skanus.
Noriu jūsų paklausti , o kokį vanilinį cukrų naudojat?Ta prasme kokią esenciją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 09 17, 19:18)
Noriu jūsų paklausti , o kokį vanilinį cukrų naudojat?Ta prasme kokią esenciją? g.gif

Aš tai naudoju saldvos vanilinį cukrų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi dažnai gaminu pagal Sonatinos receptus. Labai norėčiau pagirt bulvines bandeles . Aš naudojau bulvių dribsnius. Buvo labai skanu , net pusryčių nesulaukė... doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 09 17, 18:18)

Tai vanilini cukru ar vaniles kvapo esencija? Cia juk skirtingi produktai biggrin.gif
Atsakyti