Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(courtney @ 2010 02 20, 21:57)
Mano firminis, jau visi artimieji apvaišinti ax.gif Purumėlis, skanumėlis, visas laaabai šokoladinis. Aš dar visad storai aptepu šokoladiniu glajumi + apibarstau kapotais migdolais. Mmmm... Nesuprantu, kaip čia niekam nepatinka?  unsure.gif  rolleyes.gif

man jis irgi Nr1 vienas pyragas siuo metu smile.gif tas sunkumas ir slapumas - pasakiski.
Atsakyti
4u.gif Kepiau aš bandeles su pudingu. Super bigsmile.gif Tik aš dėjau aviečių pudingą ir man 2 pakelių kaip ir per daug ax.gif Kitą kartelį bandysiu tik 1 pakelį pudingo sunaudoti smile.gif
Atsakyti
Dariau Pyraga su abrikosu idaru. Labai labai skanus ir gaivus pyragas!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2010 02 20, 23:06)
man jis irgi Nr1 vienas pyragas siuo metu smile.gif tas sunkumas ir slapumas - pasakiski.

Pas mus jis irgi NR1 drinks_cheers.gif Ir siandien kepiau thumbup.gif
Atsakyti
Vakar kepiau bandeles su pudingu, viskas super thumbup.gif gavosi, skanu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2010 02 20, 23:06)

Pabandžiau šiandien tą šokoladinį pyragą, bet man jis sausas ir trupantis gavos ir labai labai saldus, kaži ką aš ne taip dariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 02 21, 20:46)
Pabandžiau šiandien tą šokoladinį pyragą, bet man jis sausas ir trupantis gavos ir labai labai saldus, kaži ką aš ne taip dariau  g.gif

As kelis kartus kepiau, tai irgi siek tiek trupa pjaustant, bet tikrai ne sausas g.gif O saldumas, tai jau skonio reikalas, saldokas ir man jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 02 21, 19:46)
Pabandžiau šiandien tą šokoladinį pyragą, bet man jis sausas ir trupantis gavos ir labai labai saldus, kaži ką aš ne taip dariau  g.gif

Nu jo, truputuka jis trupa, bet tikrai ne sausas schmoll.gif o del saldumo, tai tikrai saldus, bet dabar visada dedu maziau cukraus ir tikrai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2010 02 22, 15:26)
Nu jo, truputuka jis trupa, bet tikrai ne sausas  schmoll.gif    o del saldumo, tai tikrai saldus, bet dabar visada dedu maziau cukraus ir tikrai gaunasi  thumbup.gif

tai reiškia viskas normaliai man ir gavos, tiesiog tikėjaus, kad bus kaip sulaistyti, kad būna, o čia jis toks labiau keksinis
Atsakyti
Bet man ir buna toks kaip sulaistytas. Kepu lygiai lygiai tiek laiko kiek parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 02 21, 19:18)
Dariau Pyraga su abrikosu idaru. Labai labai skanus ir gaivus pyragas!

user posted image

Ar cia Sonatinos reeptas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2010 02 22, 20:44)
Ar cia Sonatinos reeptas? g.gif

Paspauskit pavadinime esancia nuoroda smile.gif
Atsakyti