Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Nova @ 2010 02 18, 08:48)
As vakar irgi kepiau Vokiska sventine duona. Pavyko super. Tesla labai minksta, greitai kilo. Ir is isvaizdos labai grazus kepinys - toks sventiskas  wub.gif

thumbup.gif Ir mums sita duonyte - bulkutes labai laaabai patiko! Jau toookia skani ir be galo graziai atrodo wub.gif

QUOTE(pukiota @ 2010 02 18, 16:43)

As vakar kepiau bandeles su cinamonu, bet vietoj cinamono aguonas dejau, gavosi super thumbup.gif

Ir as taip darau biggrin.gif Nes MB nemegsta cinamono, tai taip pat aguonas dedu, super skanios bandeles mirksiukas.gif

O bandeles su pudingu tikrai pavyks! Ner ten ko kas nepavyktu mirksiukas.gif Laukiam ataskaitos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 18 vasario 2010 - 17:00
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 18, 02:19)
Jei gerai supratau apie kurias eina kalba, tai cia is SM receptas:  BANDELĖS SU PUDINGU
As jas esu dariusi ne viena karta, man ir MB laaabai patinka. Kartais pudinga dedu skirtingu skoniu, pvz.: MB labai megsta su sokoladiniu.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už nuorodą bandelių su cinamonu. Net neįsivaizdavau, kad taip paprasta išsikepti labai skanias bandeles biggrin.gif Greitai ir pigiai thumbup.gif MB irgi cinamono nemėgsta, tai reiks kitą kartą su aguonomis pabandyti ax.gif
Ačiū jums ir, žinoma, Sonatinai 4u.gif
Atsakyti
Snd kepiau Vokiska sventine duona smile.gif galiu pasakyti kazkas nerealaus
4u.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
O kokia forma kepimui tai vokiskai duonai naudojate? g.gif nu ir as noriu jos issikepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2010 02 20, 10:45)
O kokia forma kepimui tai vokiskai duonai naudojate? g.gif  nu  ir as noriu jos issikepti  biggrin.gif

Apvalia tokia, kur tortams gaminti smile.gif pas mane 24cm, bet liuks gavosi, nors isties manau 26cm-30cm butu da geriau smile.gif bus proga isigyti nauja, nes senute mano atgyvenus jau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turiu daug grietines.
Gal kas zinot koki receptuka is Sonatinos kur jos daug reikia? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2010 02 20, 11:45)
O kokia forma kepimui tai vokiskai duonai naudojate? g.gif  nu  ir as noriu jos issikepti  biggrin.gif

As 26 cm. torto forma nuimamais krastais. Bet reiketu didesnes, nes pyragas labai puciasi ir sonines bandeles susispaudusios labai buna. Na bet cia jau grozio reikalas aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2010 02 20, 12:02)
Turiu daug grietines.
Gal kas zinot koki receptuka is Sonatinos kur jos daug reikia? mirksiukas.gif

Grietinę galit sunaudoti kepdama skaniuosius Sonatinos blynus blush2.gif
Visi labai skanūs, bet kepant švelnius grietininius blynus tikriausiai daugiausia grietinės susinaudoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 20 vasario 2010 - 14:23
QUOTE(žemyna* @ 2010 02 20, 15:22)
Grietinę galit sunaudoti kepdama skaniuosius Sonatinos blynus blush2.gif
Visi labai skanūs, bet kepant švelnius grietininius blynus tikriausiai daugiausia grietinės susinaudoja.

Aciu, bandysim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2010 02 20, 10:45)

As jau rasiau auksciau kokias naudojau. mirksiukas.gif Naudojau dvi, nuimamais krastais, viena buvo 24cm, kita - 20cm. Nes man pasirode, kad teslos laaabai daug ir tos bandeles per dideles butu ir siaip netilptu man i viena. Tai iskepiau dvi duonytes, jos nuostabiai skanios, su MB jau baigiam sudoroti, tai prie sriubytes kokios ar sumustinukus darau, ar siaip su uogiene ir arbata valgom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 15, 16:30)
ar esat bande dregna sokoladini pyraga? perverciau visa tema, ner nei vieno atsiliepimo apie  ji  doh.gif
http://sonatinos-rec...is-pyragas.html

Mano firminis, jau visi artimieji apvaišinti ax.gif Purumėlis, skanumėlis, visas laaabai šokoladinis. Aš dar visad storai aptepu šokoladiniu glajumi + apibarstau kapotais migdolais. Mmmm... Nesuprantu, kaip čia niekam nepatinka? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti