Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(redared @ 2010 02 16, 22:40)
Isbandem varskini tingini, siaip skanu, bet tikrai nieko ypatingo. Buvau tiek daug puikiu atsiliepimu apie ji girdejusi, todel tikejausi kazko super duper  rolleyes.gif gal su svieziom braskem ji reikia daryt, kad butu ypatingai skanu  g.gif

O man jis pats paciausias rolleyes.gif isada darau su konservuotais persikais ir abrikosais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 16, 22:46)
O man jis pats paciausias rolleyes.gif  isada darau su konservuotais persikais ir abrikosais bigsmile.gif

drinks_cheers.gif man , tiksliau mums,kas tik ragavo, jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien kepiau Bandeles su pudingu smile.gif Isties labai skanios bandeles, dariau is puses normos... isties mano miltai nelabai koky (akcijinius pirkau tai ne koki) rytoj bandysiu is geru miltu kepti ir pilnos normos, nes labai skanios bandeles 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kiek daug skanestu, mergaites, pridejote!!!! wub.gif Saunuoles thumbup.gif
O as siandien isbandziau Vokiška šventinė duona Ka galiu pasakyti? ......... g.gif .... O gi tai, kad labai, labai, laaaabai skani, fantastiska, tiesiog nereali duonele!!! bigsmile.gif Nesaldi, siek tiek net suroka. Tesla dariau duonkepeje. Kepiau 24cm ir 20cm formose. Viena porcija apibarsciau sezamais ir aguonom, o kita – saulegrazom ir kmynais.
Atsakyti
Šiandien gaminome žuvies file prancūziškai.
Skaičiau daug atsiliepimų, vienoms nepatiko, kitoms patiko ax.gif Mums laaaaaaabai patiko, skanumėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 02 17, 20:20)
Skaičiau daug atsiliepimų, vienoms nepatiko, kitoms patiko ax.gif Mums laaaaaaabai patiko, skanumėlis wub.gif

zinai,man rodos jei patinka troskinta zuvis tai ir si patiks ax.gif man ir patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 02 17, 22:20)
Šiandien gaminome žuvies file prancūziškai.

O taip trumpai ir kepėte, 15 min?
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 02 17, 22:16)
O taip trumpai ir kepėte, 15 min?

Laiko nefiksavau, kai sūris parudavo ir išjungiau. Ilgai tikrai nekepė.
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 17, 21:01)
Siandien kepiau Bandeles su pudingu smile.gif Isties labai skanios bandeles, dariau is puses normos... isties mano miltai nelabai koky (akcijinius pirkau tai ne koki) rytoj bandysiu is geru miltu kepti ir pilnos normos, nes labai skanios bandeles 4u.gif
user posted image

4u.gif O is kur cia ,-"blogas"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2010 02 18, 00:11)
4u.gif O is kur cia ,-"blogas"? g.gif

Jei gerai supratau apie kurias eina kalba, tai cia is SM receptas: BANDELĖS SU PUDINGU
As jas esu dariusi ne viena karta, man ir MB laaabai patinka. Kartais pudinga dedu skirtingu skoniu, pvz.: MB labai megsta su sokoladiniu.
Atsakyti
As vakar irgi kepiau Vokiska sventine duona. Pavyko super. Tesla labai minksta, greitai kilo. Ir is isvaizdos labai grazus kepinys - toks sventiskas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 17, 20:01)
user posted image

Skaniai atrodo thumbup.gif
As vakar kepiau bandeles su cinamonu, bet vietoj cinamono aguonas dejau, gavosi super thumbup.gif
. Na o rytoj planuoju kepti bandeles su pudingu, tikiuosi ir man pavyks.
Atsakyti