Mes šiandieną išbandėm Grybų sriubą su baklažanais , tik vietoje dviejų stiklinių pieno pyliau vieną ir dėjau paprastą lydytą sūrelį, buvo labai skanu , o antram gaminom Makaronus su krevetėmis skanu, bet nieko ypatingo
O baklažanų sriuba tikrai vykus
Sveikos!!!
Labai malonu, kad dalinates patirtimi ir ispudziais apie Sonatinos patiekalus As taip pat be galo esu suzaveta ja
Maciau daug yra isbande Grybų sriuba su baklažanais ir mane ji labai vilioja ir "skaniai" skamba. Noriu paklausti del grybu: kokius naudojate grybus, ar tik pievagrybius? Noreciau isbandyti su dziovintais misko grybais, manau sriubyte butu fantastiskai skani. Pirma karta siais metais pridziovinau grybu ir nezinau kaip su jais elgtis Visu pirma juos reiktu uzpilti verdanciu vandeniu ir pabrinkinti? O po to jau virti sriuboje, kiek laiko? Ir dar.... kiek daugmaz man ju reiketu deti? Nes manu, kad 200gr butu daugokai
Sirdingai dekoju uz patarimus!
Labai malonu, kad dalinates patirtimi ir ispudziais apie Sonatinos patiekalus As taip pat be galo esu suzaveta ja
Maciau daug yra isbande Grybų sriuba su baklažanais ir mane ji labai vilioja ir "skaniai" skamba. Noriu paklausti del grybu: kokius naudojate grybus, ar tik pievagrybius? Noreciau isbandyti su dziovintais misko grybais, manau sriubyte butu fantastiskai skani. Pirma karta siais metais pridziovinau grybu ir nezinau kaip su jais elgtis Visu pirma juos reiktu uzpilti verdanciu vandeniu ir pabrinkinti? O po to jau virti sriuboje, kiek laiko? Ir dar.... kiek daugmaz man ju reiketu deti? Nes manu, kad 200gr butu daugokai
Sirdingai dekoju uz patarimus!
QUOTE(keistuole @ 2010 02 14, 18:33)
tiek tai suprantu, bet nėr pas mane tų kažkokių išskirtinai šiltų vietų
įsiatykit dubenį su tešla į kitą dubenį su šiltu vandeniu
QUOTE(vixiuke @ 2010 02 14, 20:47)
įsiatykit dubenį su tešla į kitą dubenį su šiltu vandeniu
Ačiū , pačiai nedašuto
Išbadėme dar vieną receptą - žuvies file omlete.
Labai vykęs ir skanus patiekalas
Labai vykęs ir skanus patiekalas
QUOTE(keistuole @ 2010 02 14, 22:49)
Ačiū , pačiai nedašuto
o orkaite ne elektrine? as tai joje kildau,pakaitinu iki 330-50 ir
Papildyta:
Turiu daug vistienos skranduku,kazi ka su jais veikt
QUOTE(guziukas @ 2010 02 15, 23:44)
o orkaite ne elektrine? as tai joje kildau,pakaitinu iki 330-50 ir
Papildyta:
Papildyta:
elektrinė, bet joj per karšta būna
labai skanu troškinti skrandukai, bet tik valgiau,pati negaminau
QUOTE(keistuole @ 2010 02 16, 12:06)
elektrinė, bet joj per karšta būna
tai maza temperatura padaryk,koki30
tai va as tik ir moku troskint,bet jau pabodo,norisi kazka kita,maliau viena kart ir kazka dariau,keistai gavosi
QUOTE(guziukas @ 2010 02 16, 10:18)
tai maza temperatura padaryk,koki30
tai va as tik ir moku troskint,bet jau pabodo,norisi kazka kita,maliau viena kart ir kazka dariau,keistai gavosi
kad pas mane tik nuo 100 prasideda padalos, kai daug mažiau užstatai, tai išvis nekaista. O įjung ir vis išjungt aš pamirštu
Šiandien išbandėmė vištų krūtinėles su bazilikais ir citrina.
Nepatiko nei man, nei vyrui Per daug jaučiasi citrinos žievelė.
Nepatiko nei man, nei vyrui Per daug jaučiasi citrinos žievelė.
Mes snd irgi isbandem kalakutinos zuiky su suriu, tai likom su vyru suzaveti, labai labai skanu buvo
Isbandem varskini tingini, siaip skanu, bet tikrai nieko ypatingo. Buvau tiek daug puikiu atsiliepimu apie ji girdejusi, todel tikejausi kazko super duper gal su svieziom braskem ji reikia daryt, kad butu ypatingai skanu