Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(žemyna* @ 2010 02 10, 21:52)
Šiandien gaminome kalakutienos zuikį su sūriu.
Pirštus apsilaižyti galima wub.gif biggrin.gif Skanumėlis essen.gif

Koky garnyra prie jo darei?
o i skarda nieko padet nereikia? kepimo popieriaus pvz? ir formuoji ji labiau i auksty ar ploty? blush2.gif nz kokio storumo turi buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 08, 15:09)
As dar karta dariau tynginiu skruzdelyna, bet si karta sulauziau siektiek krekerius, tai galiu pasakyti db daug skanesnis man jis thumbup.gif



QUOTE(keistuole @ 2010 02 08, 18:57)
va va as irgi lauzau, tada beveik kaip is pacios keptu trupiniu gaunas

aš ir pasidariau tą saldumyną.. tai man toks ale šiaip sau.. ypač kai MB iškart išbrokavo,kad savų trupinių nepalyginamai skanesnis..
bet blogiausia, kad man jsi oer saldus gavos.. ir sviesto pagal normą dėjau... cool.gif šaiip prei nesaldžios kavos tai skanumėlis... plius lengvai ir greitai daros..
kitąkart jaučiu vėl pati trupinius kepsiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 22:42)
Koky garnyra prie jo darei?
o i skarda nieko padet nereikia? kepimo popieriaus pvz? ir formuoji ji labiau i auksty ar ploty? blush2.gif  nz kokio storumo turi buti smile.gif

Ištrikrųjų jokio garnyro nedarėme, nes taip išalkę buvome, kad ... biggrin.gif
Dabar šildausi likučius jo ir valgysiu su raugintais agurkėliais.
Į skardą dėjome kepimo popierių. O formą kokią tik noras yra, tokią ir darykit. Vyras panoro vakar daryti zuikį ploną ir platų biggrin.gif - leidau pasireikšti ir skonio tas tikrai nesugadino blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 11 vasario 2010 - 15:53
QUOTE(žemyna* @ 2010 02 11, 15:52)
Ištrikrųjų jokio garnyro nedarėme, nes taip išalkę buvome, kad ... biggrin.gif
Dabar šildausi likučius jo ir valgysiu su raugintais agurkėliais.
Į skardą dėjome kepimo popierių. O formą kokią tik noras yra, tokią ir darykit. Vyras panoro vakar daryti zuikį ploną ir platų biggrin.gif - leidau pasireikšti ir skonio tas tikrai nesugadino blush2.gif

Nu supratau drinks_cheers.gif Tai kita saaite bandysiu ir as ji gaminti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 02 10, 22:52)
Šiandien gaminome kalakutienos zuikį su sūriu.
Pirštus apsilaižyti galima wub.gif biggrin.gif Skanumėlis essen.gif


ir mes vakar pasidarem sita zuiki smile.gif tikrai skaniai gavosi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 11, 02:24)
aš ir pasidariau tą saldumyną.. tai man toks ale šiaip sau.. ypač kai MB iškart išbrokavo,kad savų trupinių nepalyginamai skanesnis..
bet blogiausia, kad man jsi oer saldus gavos.. ir sviesto pagal normą dėjau... cool.gif  šaiip prei nesaldžios kavos tai skanumėlis...  plius lengvai ir greitai daros..
kitąkart jaučiu vėl pati trupinius kepsiu... blush2.gif

o mums jis visiems patiko thumbup.gif tik aisku per saldu,nu bet cia gi pyragas ir sudetis dar kokia,daugiausiai MB suraite jo ir sako ka reik nupirkt jam padaryk dar blink.gif blink.gif blink.gif kur saldumynu jis nemegejas doh.gif
Atsakyti
Laba,

kepėm bandeles: pusę su cinamonu, o pusę su pudingu. Truputį apsiskaičiavau, ir į pusę pudingo normos sudėjau visos normos cukrų, tai tos su pudingu išėjo labai saldžios - net uogiene nebetepėm smile.gif Ir dar su pudingu buvo nepatogu gaminti, nes varvėjo.... bet skonis geras mirksiukas.gif Tačiau visi nubalsavo už bandeles su cinamonu - tų skonis tikrai nepaprastas wub.gif Rekomenduojam 4u.gif
bandelės
Atsakyti
Siandien dar karta kepiau slapu sokoladini pyraga.

Sodos neturejau tai kepiau be jos, ir skonis visai nepablogejo, gavosi toks pat kaip ir pirma kart kepant su soda .... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2010 02 13, 20:55)
Laba,

kepėm bandeles: pusę su cinamonu, o pusę su pudingu. Truputį apsiskaičiavau, ir į pusę pudingo normos sudėjau visos normos cukrų, tai tos su pudingu išėjo labai saldžios - net uogiene nebetepėm smile.gif Ir dar su pudingu buvo nepatogu gaminti, nes varvėjo.... bet skonis geras  mirksiukas.gif Tačiau visi nubalsavo už bandeles su cinamonu - tų skonis tikrai nepaprastas  wub.gif Rekomenduojam  4u.gif
bandelės


o kur jūs laikot tą tešlą, kad pakiltų?
man niekad su mielėm nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 02 13, 22:07)
o kur jūs laikot tą tešlą, kad pakiltų?
man niekad su mielėm nesigauna  blush2.gif

kildinamą tešlą reikia laikyti šiltai 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gaminome maltos jautienos stroganovą.
Labai patiko. Ypač padažas skanus wub.gif Rekomenduoju išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 14, 13:18)
kildinamą tešlą reikia laikyti šiltai 4u.gif


tiek tai suprantu, bet nėr pas mane tų kažkokių išskirtinai šiltų vietų unsure.gif
Atsakyti