O mano jau kepa vyniotinis kalakutienos dar i folija idejau bulvyciu su sviestuku irgi salia kepa jauciu bus labai skanu pazadu nufotografuoti
Tai siaip labai skanu gavosi tik as suklydau siektiek, pagrinda mesos plonesny dariau virsu storesny, reikes kita karta tolygiau iskloti viska ir surio turejau tik 100gr folijoj kepiau, ir bulves folijoj su sviestuku, nu labai skanu
QUOTE(guziukas @ 2010 02 10, 14:12)
Bet cia tiek daug receptu,kad as pasimetu tarp ju kartais kazkur maciau raugintus kopustus su sonkauliais,nu neberandu nors tu ka viskas orkaitej,bet nepamenu ar reik uzdengt ar ne
Brungioji, ne sitoj temoj ieskai Ieskok receptuose su nuotraukomis. Jei gerai pamenu, cia Sroves arba Elenos reeptukas
QUOTE(nesuper @ 2010 02 10, 16:41)
Brungioji, ne sitoj temoj ieskai Ieskok receptuose su nuotraukomis. Jei gerai pamenu, cia Sroves arba Elenos reeptukas
Aha,sumaisiau,Sroves cia,bet vistiek labai skanu buvo
Iskepiau ir as vokiska sventine duona pagal Sonatina (http://sonatinos-receptai.blogspot.com/2010/02/vokiska-sventine-duona-partybrot.html)
seimynai patiko labai, o man saldumo daugiau norisi
QUOTE(laselis @ 2010 02 10, 17:04)
Iskepiau ir as vokiska sventine duona pagal Sonatina (http://sonatinos-receptai.blogspot.com/2010/02/vokiska-sventine-duona-partybrot.html)
Atrodo Vis nesiryztu isbandyti Sonatinos duoneliu receptu, duonkepes neturiu bijau, kad gali nepavykti
QUOTE(nesuper @ 2010 02 10, 17:11)
Atrodo Vis nesiryztu isbandyti Sonatinos duoneliu receptu, duonkepes neturiu bijau, kad gali nepavykti
Laseli, gražus kepinukas .
Duonkepė tik išminko, o čia to minkymo nedaug. Tikrai nesudėtinga, pabandyk . Juk tokia forma kepama orkaitėje 180C apie 1 h spėju.
QUOTE(laselis @ 2010 02 10, 15:04)
labai graziai atrodo bet cia saldumo ir neturejo buti, nes siaip ji pateikiama buna prie pusryciu stalo ir pan. vietoj duonos
QUOTE(nesuper @ 2010 02 10, 16:11)
Su mieliniais gaminiais susidraugavau, kai isigijau greitkrati is Tupperware (cia tikrai ne reklama). Esme tame, kad miltus dedi i dubeni, o visus kitus produktus i ta greitkrati ir viska gerai isplaki. Gauta skysti pili i miltus ir viska gerai isminkai. O po to leidi teslai pakilti, vel perminkai ir darai ka nori. Karta kaime sumasciau issikepti bandeliu, o greitkracio neturejau, tai paemiau litrini stiklaini ir uzdengusi plasmasiniu dangtuku viska isplakiau: gavosi ne prasciau. Tik reikia atsiminti, kad kai dedi mieles ir paplaki, tai dangtukas taip ir taikosi nusokti, todel pradzioj tik nestipriai pakratai, atidengi, uzdengi stiklaini. Ir taip kelis kartus. O po to papurtai is visu jegu (manksta nebloga).
Dabar aisku duonkepe pagreitina ir palengvina darba, bet imanoma ir be jos. Kitu Sonatinos duoneliu nebandziau, tai negaliu pakomentuoti (tiesa, bandziau kazkada ciabata, kai dar neturejau duonkepes, tai gavosi )
QUOTE(pipete @ 2010 02 10, 16:16)
Aciu
QUOTE(aguonele @ 2010 02 10, 17:16)
labai graziai atrodo bet cia saldumo ir neturejo buti, nes siaip ji pateikiama buna prie pusryciu stalo ir pan. vietoj duonos
As tkriausiai ir i kopustu sriuba cukraus isideciau
QUOTE(laselis @ 2010 02 10, 18:54)
Su mieliniais gaminiais susidraugavau, kai isigijau greitkrati is Tupperware (cia tikrai ne reklama). Esme tame, kad miltus dedi i dubeni, o visus kitus produktus i ta greitkrati ir viska gerai isplaki. Gauta skysti pili i miltus ir viska gerai isminkai. O po to leidi teslai pakilti, vel perminkai ir darai ka nori. Karta kaime sumasciau issikepti bandeliu, o greitkracio neturejau, tai paemiau litrini stiklaini ir uzdengusi plasmasiniu dangtuku viska isplakiau: gavosi ne prasciau. Tik reikia atsiminti, kad kai dedi mieles ir paplaki, tai dangtukas taip ir taikosi nusokti, todel pradzioj tik nestipriai pakratai, atidengi, uzdengi stiklaini. Ir taip kelis kartus. O po to papurtai is visu jegu (manksta nebloga).
Išradingumas aukšto lygio , aš tai pripratus arba mikseriu viską daryti arba rankom, dabar dar duonkepė prisidėjo. O Sonatinos ciabatos receptas sužadino norą nusipirkti kitchenaid mikserį, dabar audžiu tą mintį.
QUOTE(pipete @ 2010 02 10, 18:12)
Išradingumas aukšto lygio , aš tai pripratus arba mikseriu viską daryti arba rankom, dabar dar duonkepė prisidėjo. O Sonatinos ciabatos receptas sužadino norą nusipirkti kitchenaid mikserį, dabar audžiu tą mintį.
o kas čia tokio
Šiandien gaminome kalakutienos zuikį su sūriu.
Pirštus apsilaižyti galima Skanumėlis
Pirštus apsilaižyti galima Skanumėlis