Bandžiau ir aš tą tinginių skruzdėlyną, tikrai labai skanu, aš dėjau žuvytes, mano vaikai sugalvojo jam pavadinimą KAROSAI DUMBLE
QUOTE(martam @ 2010 02 10, 13:21)
Bandžiau ir aš tą tinginių skruzdėlyną, tikrai labai skanu, aš dėjau žuvytes, mano vaikai sugalvojo jam pavadinimą KAROSAI DUMBLE
o sakykit jei dedi RUDUDU ar ji irgi reik virinti???
Siandien noreciau pasigaminti is kiaulienos kumpines gal kas isbandet Sonatinos koki receptuka ?
QUOTE(guziukas @ 2010 02 10, 11:26)
nereikia
Papildyta:
QUOTE(vaida g. @ 2010 02 10, 11:29)
Siandien noreciau pasigaminti is kiaulienos kumpines gal kas isbandet Sonatinos koki receptuka ?
Nz tps mesos, bet siaip as kumpy kepu druskoje pagal Sonatina, nerealiai skaniai gaunasi
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 13:31)
tai tipo sumaisai su sviestu ur uzpili nereik nei kaitint
QUOTE(guziukas @ 2010 02 10, 13:26)
Tikrai ne. As tik maisant pasildziau kol sviestas istirpo ir pasidare vientisa mase.
Siaip tikrai greitai ir skanu
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 13:31)
nereikia
Papildyta:
Nz tps mesos, bet siaip as kumpy kepu druskoje pagal Sonatina, nerealiai skaniai gaunasi
Papildyta:
Nz tps mesos, bet siaip as kumpy kepu druskoje pagal Sonatina, nerealiai skaniai gaunasi
O kur tas receptas ? blog'e ?
QUOTE(guziukas @ 2010 02 10, 11:33)
tai tipo sumaisai su sviestu ur uzpili nereik nei kaitint
Nereikia, minsta sviesta isplaki gerai su rududu ir viskas, Kaitinti nereikia nieko, ypac lydyti sviesto
tada sudedi krekerius, iskaisai gerai, palieki porai valandu kamabriop tempoj ir poto dedi i saldytuva kad susaltu, viskas
Papildyta:
Prasau receptukas
KIAULIENA DRUSKOJE
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 13:36)
Nereikia, minsta sviesta isplaki gerai su rududu ir viskas, Kaitinti nereikia nieko, ypac lydyti sviesto
tada sudedi krekerius, iskaisai gerai, palieki porai valandu kamabriop tempoj ir poto dedi i saldytuva kad susaltu, viskas
Papildyta:
Prasau receptukas
KIAULIENA DRUSKOJE
tada sudedi krekerius, iskaisai gerai, palieki porai valandu kamabriop tempoj ir poto dedi i saldytuva kad susaltu, viskas
Papildyta:
Prasau receptukas
KIAULIENA DRUSKOJE
Ar Jus kepet pagal si recepta? Visas kg. druskos? Ar ne pe suru?
Turiu kiaulienos kumpio gabala,o ji siaip kietoka, gal skaniai gausis
QUOTE(vaida g. @ 2010 02 10, 11:54)
Ar Jus kepet pagal si recepta? Visas kg. druskos? Ar ne pe suru?
Turiu kiaulienos kumpio gabala,o ji siaip kietoka, gal skaniai gausis
Turiu kiaulienos kumpio gabala,o ji siaip kietoka, gal skaniai gausis
Kepusi ir ne karta, ir nesuru, skonis nerealus as istrinu mesyte sutarkuotu cesnaku gerai, palaikau valandziuke, tada i druska 1kg idedu pipiriuku, lauro lapeliu sutrintu ir viskas, imusu ta kiausinio baltyma, kartais du imusu apkloju ta mesyte is apacios ir virsaus ir kepu..skonis nerealus, mesyte minstute buna labai skanu kaip ir parodyta su bulviu kose ir raugintu agurkeliu rekomenduoju, musu seimoje sitas patiekalas einamas labai
QUOTE(martam @ 2010 02 10, 13:21)
Bandžiau ir aš tą tinginių skruzdėlyną, tikrai labai skanu, aš dėjau žuvytes, mano vaikai sugalvojo jam pavadinimą KAROSAI DUMBLE
As dar zovytes su aguonom dejau
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 14:00)
Kepusi ir ne karta, ir nesuru, skonis nerealus as istrinu mesyte sutarkuotu cesnaku gerai, palaikau valandziuke, tada i druska 1kg idedu pipiriuku, lauro lapeliu sutrintu ir viskas, imusu ta kiausinio baltyma, kartais du imusu apkloju ta mesyte is apacios ir virsaus ir kepu..skonis nerealus, mesyte minstute buna labai skanu kaip ir parodyta su bulviu kose ir raugintu agurkeliu rekomenduoju, musu seimoje sitas patiekalas einamas labai
Tai einu druskos pirki, nes 0,5 kg. neuzteks
Aciu
Bet cia tiek daug receptu,kad as pasimetu tarp ju kartais kazkur maciau raugintus kopustus su sonkauliais,nu neberandu nors tu ka viskas orkaitej,bet nepamenu ar reik uzdengt ar ne