Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Bandžiau ir aš tą tinginių skruzdėlyną, tikrai labai skanu, aš dėjau žuvytes, mano vaikai sugalvojo jam pavadinimą KAROSAI DUMBLE hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2010 02 10, 13:21)
Bandžiau ir aš tą tinginių skruzdėlyną, tikrai labai skanu, aš dėjau žuvytes, mano vaikai sugalvojo jam pavadinimą KAROSAI DUMBLE  hihihi.gif

lotuliukas.gif
o sakykit jei dedi RUDUDU ar ji irgi reik virinti??? g.gif
Atsakyti
Siandien noreciau pasigaminti is kiaulienos kumpines ax.gif gal kas isbandet Sonatinos koki receptuka ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 02 10, 11:26)
lotuliukas.gif

nereikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida g. @ 2010 02 10, 11:29)
Siandien noreciau pasigaminti is kiaulienos kumpines ax.gif gal kas isbandet Sonatinos koki receptuka ? blush2.gif

Nz tps mesos, bet siaip as kumpy kepu druskoje pagal Sonatina, nerealiai skaniai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 13:31)
nereikia smile.gif
Papildyta:

tai tipo sumaisai su sviestu ur uzpili g.gif nereik nei kaitint g.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 02 10, 13:26)
lotuliukas.gif

Tikrai ne. As tik maisant pasildziau kol sviestas istirpo ir pasidare vientisa mase.
Siaip tikrai greitai ir skanu
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 13:31)
nereikia smile.gif
Papildyta:

Nz tps mesos, bet siaip as kumpy kepu druskoje pagal Sonatina, nerealiai skaniai gaunasi thumbup.gif

O kur tas receptas ? blog'e ?
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 02 10, 11:33)
tai tipo sumaisai su sviestu ur uzpili g.gif nereik nei kaitint g.gif

Nereikia, minsta sviesta isplaki gerai su rududu ir viskas, Kaitinti nereikia nieko, ypac lydyti sviesto smile.gif
tada sudedi krekerius, iskaisai gerai, palieki porai valandu kamabriop tempoj ir poto dedi i saldytuva kad susaltu, viskas smile.gif
Papildyta:
Prasau receptukas 4u.gif
KIAULIENA DRUSKOJE
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 13:36)
Nereikia, minsta sviesta isplaki gerai su rududu ir viskas, Kaitinti nereikia nieko, ypac lydyti sviesto smile.gif
tada sudedi krekerius, iskaisai gerai, palieki porai valandu kamabriop tempoj ir poto dedi i saldytuva kad susaltu, viskas smile.gif
Papildyta:
Prasau receptukas  4u.gif
KIAULIENA DRUSKOJE

Ar Jus kepet pagal si recepta? Visas kg. druskos? blink.gif Ar ne pe suru?
Turiu kiaulienos kumpio gabala,o ji siaip kietoka, gal skaniai gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2010 02 10, 11:54)
Ar Jus kepet pagal si recepta? Visas kg. druskos?  blink.gif Ar ne pe suru?
Turiu kiaulienos kumpio gabala,o ji siaip kietoka, gal skaniai gausis g.gif

Kepusi ir ne karta, ir nesuru, skonis nerealus thumbup.gif as istrinu mesyte sutarkuotu cesnaku gerai, palaikau valandziuke, tada i druska 1kg idedu pipiriuku, lauro lapeliu sutrintu ir viskas, imusu ta kiausinio baltyma, kartais du imusu smile.gif apkloju ta mesyte is apacios ir virsaus ir kepu..skonis nerealus, mesyte minstute buna thumbup.gif labai skanu kaip ir parodyta su bulviu kose ir raugintu agurkeliu thumbup.gif rekomenduoju, musu seimoje sitas patiekalas einamas labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2010 02 10, 13:21)
Bandžiau ir aš tą tinginių skruzdėlyną, tikrai labai skanu, aš dėjau žuvytes, mano vaikai sugalvojo jam pavadinimą KAROSAI DUMBLE  hihihi.gif

As dar zovytes su aguonom dejau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 14:00)
Kepusi ir ne karta, ir nesuru, skonis nerealus thumbup.gif  as istrinu mesyte sutarkuotu cesnaku gerai, palaikau valandziuke, tada i druska 1kg idedu pipiriuku, lauro lapeliu sutrintu ir viskas, imusu ta kiausinio baltyma, kartais du imusu smile.gif apkloju ta mesyte is apacios ir virsaus ir kepu..skonis nerealus, mesyte minstute buna thumbup.gif  labai skanu kaip ir parodyta su bulviu kose ir raugintu agurkeliu thumbup.gif  rekomenduoju, musu seimoje sitas patiekalas einamas labai 4u.gif

Tai thumbup.gif einu druskos pirki, nes 0,5 kg. neuzteks schmoll.gif biggrin.gif
Aciu
Atsakyti
Bet cia tiek daug receptu,kad as pasimetu tarp ju kartais doh.gif ax.gif kazkur maciau raugintus kopustus su sonkauliais,nu neberandu nors tu ka doh.gif viskas orkaitej,bet nepamenu ar reik uzdengt ar ne g.gif
Atsakyti