Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(žemyna* @ 2010 02 07, 21:07)
Šiandien gaminome kalakutienos vyniotinį su sūriu.
Labai skanu wub.gif Gaminsim dar smile.gif

Šitą receptuką aš ir nužiūrėjau, nes kalakutienos kitas vyniotinis su sūriu jau keptas ne kartą rolleyes.gif , tik man jaučiu su suformavimu bus bėdų...
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 06, 18:55)
Na po pirmo nelabai vykusio karto vel bandziau kepti dregna sokoladini pyraga...
Gavosi super  wub.gif  wub.gif  wub.gif Sikarta dariau mazesnej formoj, dejau maziau cukraus (nes dalis kakavos saldi buvo) ir karaliskus miltus  ax.gif Cia vakarykstis (o dabar dar austa treciasis, keptas siandien, nes nebegalim jo atsivalgyt biggrin.gif ). Mum tai labai primena keksiukus Negriukas, kur budavo pirkti, tik ne toks riebus kaip tie keksiukai, bet dregnas, sodrus, sokoladinis bigsmile.gif Apsivalgymas
blush2.gif
user posted image

bandziau ir as keot, tik man jis visai ne dregnas gavosi g.gif kazin ka blogai dariau? g.gif As tikejausi tokio dregno limpancio siek tiek vidurio, o iskepe gan sausas g.gif O siaip skanus ax.gif
Atsakyti
As dar karta dariau tynginiu skruzdelyna, bet si karta sulauziau siektiek krekerius, tai galiu pasakyti db daug skanesnis man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 08, 14:09)
As dar karta dariau tynginiu skruzdelyna, bet si karta sulauziau siektiek krekerius, tai galiu pasakyti db daug skanesnis man jis thumbup.gif

va va as irgi lauzau, tada beveik kaip is pacios keptu trupiniu gaunas
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 08, 16:09)

imesk receptuka,nes as nerandu is vis jokio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 02 09, 16:57)
imesk receptuka,nes as nerandu is vis jokio doh.gif

va čia jis 4u.gif

http://www.supermama...?...t&p=7054768
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 02 09, 19:00)

aciuks.gif
kazi ka ji keite ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 02 09, 17:06)
aciuks.gif
kazi ka ji keite ten g.gif

sausainiukus (krekeriukus) laužė, aš irgi taip darau, skaniau gaunas 4u.gif
Atsakyti
sveikos o as savaitgali kepiau is blogo paskutiniuju irasu moliugu duona. prasom pasivaisinti 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2010 02 09, 18:33)
sveikos o as savaitgali kepiau is blogo paskutiniuju irasu moliugu duona. prasom pasivaisinti  4u.gif

jau kaip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 02 09, 19:14)
sausainiukus (krekeriukus) laužė, aš irgi taip darau, skaniau gaunas  4u.gif

bigsmile.gif reiks isbandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 02 07, 20:07)
Šiandien gaminome kalakutienos vyniotinį su sūriu.
Labai skanu wub.gif Gaminsim dar smile.gif

Kepimo popieriaus neturiu, kazi i folija galiu isukti as ji? ax.gif
Atsakyti