O man seniai knietėjo išsikeptiMielinį obuolių pyragą su trupiniais kaip ir Sonatina, aš jį kepiau su Močiutės mieline tešla. Mums labai patiko, skanus ir didelis, mums patinka prisivalgyti
QUOTE(keistuole @ 2010 02 03, 15:46)
nes pvz aukselis labai nevykes.
o kas tam Aukseliui nutikę? Neskanus ar taip kaoks brudnas?
QUOTE(Nexta @ 2010 02 03, 18:01)
pazadu rytoj galutiny rezultata parodyti
niu gi laukiam nesulaukiam
QUOTE(Slapux @ 2010 02 03, 21:39)
Aš neverdu Ir Rududu nenaudoju Perku paprastą saldintą kondensuotą pieną ir pilu Visad gaunasi puikiai
o kaži ar sustingsta, ar jau toks pominkštis gaunasi?
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 05, 00:34)
o kas tam Aukseliui nutikę? Neskanus ar taip kaoks brudnas?
neskanus ir kosistencija kažkokia neteisinga.
Zadeta foto
Siaip vyrui labai patiko, nu ir man skanu buvo
Siaip vyrui labai patiko, nu ir man skanu buvo
QUOTE(Nexta @ 2010 02 05, 11:03)
smagu, kai žmonės žodžio laikosi. niam..........
tik dar labai įdomu, ar jis toks pastingęs ir kietokas būna kaip kad tas trupiniuotis iš tikrų savos gamybos tripinių???
aš ir ką tik kondensovkę užstačiau
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 05, 15:27)
smagu, kai žmonės žodžio laikosi. niam..........
tik dar labai įdomu, ar jis toks pastingęs ir kietokas būna kaip kad tas trupiniuotis iš tikrų savos gamybos tripinių???
man tai tokio pat kietumo. bet aš laužiau per pusę ir šituos sausainius.
QUOTE(keistuole @ 2010 02 05, 16:30)
man tai tokio pat kietumo. bet aš laužiau per pusę ir šituos sausainius.
ačiū už atsakymą
mėginsiu šiandien ir aš. nes dar liko trupinių nuo tikrojo trupininio. tai puse darysiu yikro, puse krekerinio
Nu man tai gavosi kietokas, gerai pjovesi siaip
Na po pirmo nelabai vykusio karto vel bandziau kepti dregna sokoladini pyraga...
Gavosi super Sikarta dariau mazesnej formoj, dejau maziau cukraus (nes dalis kakavos saldi buvo) ir karaliskus miltus Cia vakarykstis (o dabar dar austa treciasis, keptas siandien, nes nebegalim jo atsivalgyt ). Mum tai labai primena keksiukus Negriukas, kur budavo pirkti, tik ne toks riebus kaip tie keksiukai, bet dregnas, sodrus, sokoladinis Apsivalgymas
Gavosi super Sikarta dariau mazesnej formoj, dejau maziau cukraus (nes dalis kakavos saldi buvo) ir karaliskus miltus Cia vakarykstis (o dabar dar austa treciasis, keptas siandien, nes nebegalim jo atsivalgyt ). Mum tai labai primena keksiukus Negriukas, kur budavo pirkti, tik ne toks riebus kaip tie keksiukai, bet dregnas, sodrus, sokoladinis Apsivalgymas
Šiandien gaminome kalakutienos vyniotinį su sūriu.
Labai skanu Gaminsim dar
Labai skanu Gaminsim dar