Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Pomidoru ir cukiniju sriuba labai skani ir greitai pagaminama thumbup.gif MB valgydamas net kelis kartus gyre,kokia skani sriuba.Gaminsiu dar ne karta drinks_cheers.gif
Atsakyti
neseniai dariau kepta keptuveje Napaleona, bet ne su bananais, o su varskes pertepimu su uogiene, saldytom avietem smile.gif labai skanu, bet visai nepanasu i Napaleona, nes tesla kitokia
Atsakyti
O man seniai knietėjo išsikeptiMielinį obuolių pyragą su trupiniais kaip ir Sonatina, aš jį kepiau su Močiutės mieline tešla. Mums labai patiko, skanus ir didelis, mums patinka prisivalgyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 02 03, 15:46)
nes pvz aukselis labai nevykes.

o kas tam Aukseliui nutikę? Neskanus ar taip kaoks brudnas? g.gif

QUOTE(Nexta @ 2010 02 03, 18:01)
pazadu rytoj galutiny rezultata parodyti smile.gif

niu gi laukiam nesulaukiam bigsmile.gif

QUOTE(Slapux @ 2010 02 03, 21:39)
Aš neverdu  ax.gif  Ir Rududu nenaudoju  ax.gif  Perku paprastą saldintą kondensuotą pieną ir pilu  ax.gif  Visad gaunasi puikiai  mirksiukas.gif

o kaži ar sustingsta, ar jau toks pominkštis gaunasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 05, 00:34)
o kas tam Aukseliui nutikę? Neskanus ar taip kaoks brudnas? g.gif

neskanus ir kosistencija kažkokia neteisinga.
Atsakyti
Zadeta foto smile.gif
user posted image

Siaip vyrui labai patiko, nu ir man skanu buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 05, 11:03)
Zadeta foto smile.gif
user posted image

Siaip vyrui labai patiko, nu ir man skanu buvo smile.gif

aciuks.gif smagu, kai žmonės žodžio laikosi. niam..........

4u.gif tik dar labai įdomu, ar jis toks pastingęs ir kietokas būna kaip kad tas trupiniuotis iš tikrų savos gamybos tripinių??? 4u.gif

aš ir ką tik kondensovkę užstačiau sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 05, 15:27)
aciuks.gif smagu, kai žmonės žodžio laikosi. niam..........

4u.gif tik dar labai įdomu, ar jis toks pastingęs ir kietokas būna kaip kad tas trupiniuotis iš tikrų savos gamybos tripinių??? 4u.gif
aš ir ką tik kondensovkę užstačiau sokiai.gif

man tai tokio pat kietumo. bet aš laužiau per pusę ir šituos sausainius.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 02 05, 16:30)
man tai tokio pat kietumo. bet aš laužiau per pusę ir šituos sausainius.

ačiū už atsakymą bigsmile.gif
mėginsiu šiandien ir aš. nes dar liko trupinių nuo tikrojo trupininio. tai puse darysiu yikro, puse krekerinio smile.gif
Atsakyti
Nu man tai gavosi kietokas, gerai pjovesi siaip smile.gif
Atsakyti
Na po pirmo nelabai vykusio karto vel bandziau kepti dregna sokoladini pyraga...
Gavosi super wub.gif wub.gif wub.gif Sikarta dariau mazesnej formoj, dejau maziau cukraus (nes dalis kakavos saldi buvo) ir karaliskus miltus ax.gif Cia vakarykstis (o dabar dar austa treciasis, keptas siandien, nes nebegalim jo atsivalgyt biggrin.gif ). Mum tai labai primena keksiukus Negriukas, kur budavo pirkti, tik ne toks riebus kaip tie keksiukai, bet dregnas, sodrus, sokoladinis bigsmile.gif Apsivalgymas
blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šiandien gaminome kalakutienos vyniotinį su sūriu.
Labai skanu wub.gif Gaminsim dar smile.gif
Atsakyti