Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Nexta @ 2010 02 03, 11:36)
Gal kas gaminot
TYNGINIU SKRUZDELYNAS ??????
kaip suprasti virto kondensuoto reikia? blush2.gif  g.gif

Reikia virto kondensuoto pieno mirksiukas.gif Yra parduodamas PC, etikete tokia melyna ir meskiukas sedi ten, vadinasi "Rududu".
Arba galima pasigaminti patiems: visa neatidaryta dezute paprasto saldaus kondenstuo pieno deti i puoda su vandeniu, kad apsemtu ir virti ilgai ir nuobodziai apie 1-2 val. Tik reikia stebeti, kad vanduo neisgaruotu ir dezute butu nuolat apsemta, nes kitaip pasekmes gali buti nekokios lotuliukas.gif

Taip isvirtas kondensuotas pienas yra siek tiek skanesnis uz pirktini, bet paskutiniu laiku tikrai nevargstu ir perku Rududu. Nes turiu baime del skardines sprogimo ir elektra dabar brangiai kainuoja doh.gif

Sekmes! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 03, 11:54)
Rududu reikia. Mums patiko.

QUOTE(Renata123 @ 2010 02 03, 12:01)
Reikia virto kondensuoto pieno  mirksiukas.gif  Yra parduodamas PC, etikete tokia melyna ir meskiukas sedi ten, vadinasi "Rududu".
Arba galima pasigaminti patiems: visa neatidaryta dezute paprasto saldaus kondenstuo pieno deti i puoda su vandeniu, kad apsemtu ir virti ilgai ir nuobodziai apie 1-2 val. Tik reikia stebeti, kad vanduo neisgaruotu ir dezute butu nuolat apsemta, nes kitaip pasekmes gali buti nekokios  lotuliukas.gif

Taip isvirtas kondensuotas pienas yra siek tiek skanesnis uz pirktini, bet paskutiniu laiku tikrai nevargstu ir perku Rududu. Nes turiu baime del skardines sprogimo ir elektra dabar brangiai kainuoja  doh.gif

Sekmes!  mirksiukas.gif  4u.gif

Aciu mergaites 4u.gif Snd gaminsiu drinks_cheers.gif tikiuosi tu krekeriu-zuvyciu rasiu maximoj rolleyes.gif
Atsakyti
Renata123 as naudojaukiaulienos nugarine,o austriu ir zuvu padazu neturejau tai soju ir volcesterio padazus naudojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mijuta @ 2010 02 03, 12:53)
Renata123 as naudojaukiaulienos nugarine,o austriu ir zuvu padazu neturejau tai soju ir volcesterio padazus naudojau blush2.gif

Nuosirdziai dekoju uz atsakyma 4u.gif Jei sakote, kad jums patiko, tai ir as bandysiu pagaminti. O nugarines kaip tik kelis gabaliukus saldiklyje turiu thumbup.gif Tik vat nesugalvoju ka man i padaza det, turiu tik sojos namie. Niu, gal ryt i parduotuve pasoksiu, gal rasiu ka tinkamesnio. O jei ne, tai gal bandyt tik is sojos? g.gif Kaip manote? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 03, 12:13)
Aciu mergaites 4u.gif  Snd gaminsiu drinks_cheers.gif  tikiuosi tu krekeriu-zuvyciu rasiu maximoj rolleyes.gif

Pačios virtas kondensuotas pienas daug skaniau.
Tik kondensuotą kai pirksit, žiūrėkit, kad būtų brangesnis, nes pvz aukselis labai nevykes.
Ir krekerius aš perlaužiu per pusė, tada jie geriau įsigeria ir nesuprasi iš ko tas tortas pagamintas, o skonis nuostabus.
Kažkada padariau neštis į balių, tai paskui praktiškai visos moterys prašė recepto biggrin.gif
Aš anksčiau gamindavau labai panašų, tik trupinius kepdavau pati, kas baisiai atsibosdavo, o čia super ir skonis beveik tas pats ir darbo nedaug.

Dar prisiminiau galima įbert riešutų irgi labai skanu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 03 vasario 2010 - 14:47
QUOTE(keistuole @ 2010 02 03, 15:46)
Aš anksčiau gamindavau labai panašų, tik trupinius kepdavau pati, kas baisiai atsibosdavo, o čia super ir skonis beveik tas pats ir darbo nedaug.

Dar prisiminiau galima įbert riešutų irgi labai skanu

Ikalbejai, bandysiu ir as lotuliukas.gif As irgi lig siol kepdavau pati trupinius, bet baisi gaisitas, kol pagamini tesla, atsaldai, sutarkuoji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 02 03, 14:56)
Ikalbejai, bandysiu ir as  lotuliukas.gif  As irgi lig siol kepdavau pati trupinius, bet baisi gaisitas, kol pagamini tesla, atsaldai, sutarkuoji  blush2.gif

va va mane juoda užknisdavo. O dar turėjau blogą orkaitę, dviem skardom negalėjau kept, vien žo vienas vargas, bet skonis labai geras biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai IKI tinkamiausius krekeriukus Tinginiui pirkau, Maximoje didesni, o IKI yra po litą berods pokelis, žuvyčių formos, nedideli jei tokie, aš perku su aguonomis, tai pats skaniausias man variantas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gb78: 03 vasario 2010 - 15:29
Pagaminau jau,laukiu db kol isbrinks ir desiu veliau saldyti smile.gif
pazadu rytoj galutiny rezultata parodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 03, 11:36)
Gal kas gaminot
TYNGINIU SKRUZDELYNAS ??????
kaip suprasti virto kondensuoto reikia? blush2.gif  g.gif

QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 03, 11:54)
Rududu reikia. Mums patiko.

Aš neverdu ax.gif Ir Rududu nenaudoju ax.gif Perku paprastą saldintą kondensuotą pieną ir pilu ax.gif Visad gaunasi puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit ka simesti isgirtojo krekeriu torto nuoroda, nes nerandu doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2010 02 03, 21:37)
Gal galit ka simesti isgirtojo krekeriu torto nuoroda, nes nerandu  doh.gif

Aciu  4u.gif

žinutėj virš jūsiškės gi yra mirksiukas.gif
Atsakyti