varškiniai rageliai, vietoj uogienės obuoliai, tai pritrūko saldumo. vakare virsiu spurgas.
QUOTE(Sarmite @ 2009 08 22, 18:21)
Šiandien vėl pasinorėjo blynų (aš gal kasdien blynus valgyčiau ) todėl išbandžiauVARŠKINIUS BLYNUS SU OBUOLIAIS ech, skanu
ir pas mus sitie blynai labai mylimi, mano mazylei tai vienintelis budas isiulyti varskes
isbandziau ir as pomidoru ir cukiniju sriuba labai skani netikejau kad taip bus
nieks nebegamina? kepiau mėlynių-varškės pyragą, neblogas, bet į favoritus nepateko.
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 30, 11:52)
nieks nebegamina?
Gaminam, gaminam .
Aš tai nebesuskaičiuoju kiek sonatinos receptų išbandžiau
Dabar bandelių ir cukinijų etapas
Labai patiko bandelės su sūriu ir česnakais Receptas
Ir vakar kepti rageliai su sūriu Receptas
Beja, cukinijų sriuba irgi labai Virsiu dar
Aha visos pradingę kažkur, turbūt mėgaujasi paskutinėm gražiom dienelėm ir nėra kada prie puodų stovėti Aš ilgai ruošiausi ir močiutės gimtadieniui kepiau Morkų ir migdolų tortas Na nežinau ką ir pasakyti, man čia daugiau pyragas (to ir tikėjausi) skanu, bet esu kepus paprasčiausią morkų pyragą, kuris be jokių riešutų tai gal net skaniau gaunasi, šis pyragas per brangus, o skonis paprastas. Galima pigiau ir skaniau išsikepti, juk reikia ir apie tai šiais laikais galvoti
Sveikos
aš irgi paskutiniu metu 'užsikabinau' už sonatinos receptų Išbandžiau 'purius kotletus' tikrai labai purūs ir sultingi gavosi, 'paukštienos burgerius', 'vištiena su daržovėmis jogurto padaže' (šitas nneerraluuuuuuuus ), ir 'žuvies file prancūziškai'. Tikrai kol kas viskas labai skaniai gavosi, ir šeimynai patiko
Mačiau kalbat apie kažkokią sriubą su cukinijom einu paieškot gal rasiu receptą,nes namie turim nemažai cukinijų bei pomidorų tai gal panaudočiau
aš irgi paskutiniu metu 'užsikabinau' už sonatinos receptų Išbandžiau 'purius kotletus' tikrai labai purūs ir sultingi gavosi, 'paukštienos burgerius', 'vištiena su daržovėmis jogurto padaže' (šitas nneerraluuuuuuuus ), ir 'žuvies file prancūziškai'. Tikrai kol kas viskas labai skaniai gavosi, ir šeimynai patiko
Mačiau kalbat apie kažkokią sriubą su cukinijom einu paieškot gal rasiu receptą,nes namie turim nemažai cukinijų bei pomidorų tai gal panaudočiau
siandien dariau sparnelius pagal si recepta, gavosi liuks
http://www.supermama...p;#entry9663860
http://www.supermama...p;#entry9663860
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 09 07, 23:32)
Šis receptas tikrai labai Mums irgi labai patiko.
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 09 07, 23:32)
gaminau ir man labai patiko