Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

varškiniai rageliai, vietoj uogienės obuoliai, tai pritrūko saldumo. vakare virsiu spurgas.
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 08 22, 18:21)
Šiandien vėl pasinorėjo blynų (aš gal kasdien blynus valgyčiau  biggrin.gif  ) todėl išbandžiauVARŠKINIUS BLYNUS SU OBUOLIAIS ech, skanu  rolleyes.gif

ir pas mus sitie blynai labai mylimi, mano mazylei tai vienintelis budas isiulyti varskes biggrin.gif
Atsakyti
isbandziau ir as pomidoru ir cukiniju sriuba labai skani thumbup.gif netikejau kad taip bus biggrin.gif
Atsakyti
nieks nebegamina? kepiau mėlynių-varškės pyragą, neblogas, bet į favoritus nepateko.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 30, 11:52)
nieks nebegamina?

Gaminam, gaminam smile.gif .
Aš tai nebesuskaičiuoju kiek sonatinos receptų išbandžiau blush2.gif
Dabar bandelių ir cukinijų etapas hihihi.gif
Labai patiko bandelės su sūriu ir česnakais Receptas
Ir vakar kepti rageliai su sūriu Receptas
Beja, cukinijų sriuba irgi labai thumbup.gif Virsiu dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenus: 30 rugpjūčio 2009 - 16:10
Aha visos pradingę kažkur, turbūt mėgaujasi paskutinėm gražiom dienelėm ir nėra kada prie puodų stovėti biggrin.gif Aš ilgai ruošiausi ir močiutės gimtadieniui kepiau Morkų ir migdolų tortas Na nežinau ką ir pasakyti, man čia daugiau pyragas (to ir tikėjausi) skanu, bet esu kepus paprasčiausią morkų pyragą, kuris be jokių riešutų tai gal net skaniau gaunasi, šis pyragas per brangus, o skonis paprastas. Galima pigiau ir skaniau išsikepti, juk reikia ir apie tai šiais laikais galvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar abi su dukrele valgom varškinius blynus su obuoliais smile.gif labai paprasta, skanu ir svarbiausia, kad man gavosi lotuliukas.gif nes paprastai nesugebu blynų iškept blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
aš irgi paskutiniu metu 'užsikabinau' už sonatinos receptų ax.gif Išbandžiau 'purius kotletus' thumbup.gif tikrai labai purūs ir sultingi gavosi, 'paukštienos burgerius', 'vištiena su daržovėmis jogurto padaže' thumbup.gif (šitas nneerraluuuuuuuus biggrin.gif ), ir 'žuvies file prancūziškai'. Tikrai kol kas viskas labai skaniai gavosi, ir šeimynai patiko biggrin.gif

Mačiau kalbat apie kažkokią sriubą su cukinijom bigsmile.gif einu paieškot gal rasiu receptą,nes namie turim nemažai cukinijų bei pomidorų tai gal panaudočiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį vakarą išmėginome nekeptus šokoladinius pyragaičius su romu, vyšniomis ir riešutais
Receptas
Labai labai skanu wub.gif Netikėjau, kad taip skaniai gausis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenus: 07 rugsėjo 2009 - 20:41
siandien dariau sparnelius pagal si recepta, gavosi liuks thumbup.gif
http://www.supermama...p;#entry9663860
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 09 07, 23:32)
siandien dariau sparnelius pagal si recepta, gavosi liuks  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Šis receptas tikrai labai thumbup.gif Mums irgi labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenus: 07 rugsėjo 2009 - 23:08
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 09 07, 23:32)
siandien dariau sparnelius pagal si recepta, gavosi liuks  thumbup.gif

drinks_cheers.gif gaminau ir man labai patiko smile.gif
Atsakyti