Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(redared @ 2010 01 28, 20:08)
Siandien gaminau makaronu lizdelius grietineles padaze, nu liuks  thumbup.gif tikrai labai labai skanu ir pagaminti paprasta  4u.gif

Aš irgi šituos šiandien dariau. Skaniai su vaikais pavalgėm. tos garstyčios labai gerą prieskonį davė
Atsakyti
[quote=Aistee:),2010 01 22, 17:58]
Stai ir mano keptas pyragas ax.gif Skonis thumbup.gif

Isbandziau ir as dregna sokoladini pyraga,nes labai jau skaniai atrode smile.gif Bet jisai man toks karstelejes isejo, turbut per daug kakavos idejau g.gif
Atsakyti
O as va istryniau cesnakiuku mesyte, snd pagal Sonatina kepsiu ja druskoje thumbup.gif nerealu man taip ji kepta, labai labai skanu ir greita 4u.gif
Atsakyti
Jau senokai esu Sonatinos receptu gerbeja,tik dazniau gaminu nei rasau atsiliepimus ax.gif Todel nusprendziau dabar pasidalinti savo patirtimi blush2.gif Siandienos pietus kepenys karaliskai,kuriu jau neisivaizduoju be bulviniu bandeliu,labai skanu ir vienintelis budas kaip seimai galiu isiulyti kepeneliu.Vakarienei kepiau moliugu blynus,jei jau vaikai valgo tai jau tikrai skanu,nes maniskiai neviska ka paduosi valgys.Universalus blynas kiekvieno savaigalio pusryciai,tai jau kaip ir viskas pasakyta smile.gif purius blynus taip pat daznai gaminu,skanus.Citrininiai mano kompanijai nelabai patiko,nors man visai patiko mirksiukas.gif varskiniai blynai labai skanus bigsmile.gif kiek pamenu blynu receptu tik tiek isbandziau g.gif Lasisa su darzovm priskirau prie greitu pietu receptu,paprasta,labai skanu greitai pagaminama.Anksciau is lasisos visai negaminau,o dabar jos pas mane visada yra thumbup.gif citrusinis upetakis thumbup.gif jei laukiat sveciu pietums paprasta ir nereikia stoveti prie virykles ir skonis nerealus.zuvies file prancuziskai neblogai,bet neypatingai g.gif tuoj pratesiu ax.gif
Atsakyti
vistu sparneliai su medumi ir garstyciomis labai skanu,modeliu kojytes patiko, skanu ir sveciams galima paruosti grazu ir skanu,vistiena su darzovemis jogurto padaze labai skanu ,labai lengvai pagaminama,mano chebra nedaug vistienos valgo,o gaila doh.gif Balandeliu apkepas greitu pietu sarase,super purus kotletai labai patiko, zuikis su suriu skanus,kotletai su spinatais ir suriu labai skanus ir gaminami daznai vasara per spinatu derliu(ipjaustau ju daugiau) biggrin.gif kebabai su salaviju mano skoniui nelabai schmoll.gif kukuliai su mocarela patiko. Tik nenulinciuokit manes makaronu lizdeliai man nelabai g.gif kotletai su sufle kepurelemis buvau uzsikabinus uz ju tai namie pora kart per savaite gamindavau smile.gif
Atsakyti
svogunu sriuba isimylejo mano vyras,siltos kopustu salotos patiko.italiskos salotos skanios,grybu sriuba su balazanais labai skani smile.gif kiauliena su grybais vyno padaze labai labai man skaniau kai dziugo surio uztarkuoju,mesos apkepas liuks, neturiu ka pridurti.kiauliena druskoje skanu,bet ne tiek ,kad daznai gaminciau.kepta kiauliena,kepta kiauliena su anakardziu riesutais labai patiko ,skanu.Pastetu idaryti kiausiniai,uzkandis su juoda duona ir tepamu suriu nesuzavejo,bet drebuciai kiausiniu lukstuose atrodo tiesiog yspudingai thumbup.gif wub.gif verta pasistengti jei norit ka nors nustebint,jusu triusas neliks nepastebetas.
Atsakyti
Sagos skanios kol siltos,bent jau man,cukiniju pyragas su tunu labai labai visoms progoms ir karstas ir saltas.Orkaiteje kepti varskeciai netokie skanus, kaip varskes apkepas paprasta, skanu,greitai pagaminama.Beliasai skanus.Desertai wub.gif Keptuveje keptas napalionas,marsas labai skanus.Trupinelis gavosi kietas,greiciausiai per daug miltu pridejau doh.gif greitas pyragas su uogomis, pyragas su melynemis skanus abu.Moliugu ir varskes pyraga dievina vyras thumbup.gif thumbup.gif obuoliu ruduo kepamas labai labai daznai,nes mano vyresnelio pats megstamiausias.aharoni taip pat skanus.varskiniai rageliai mano seimynai nelabai patiko verysad.gif oooooooooo.... varskinis tinginys vasaros desertas liuks thumbup.gif wub.gif tortas is krekeriu greita, patogu,skanu. Kiek pamenu turbut viskas,bet dar tiek daug receptu ruosiuosi isbandyti,kad tik butu kam valgyti biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif kaip fainai-taipišsamiai aprašyta..oi,kiek daug man dar reikia išbandyti ax.gif Artimiausiuose planuose-tortas iš krekerių. Tik va - nelabai įsivaizduoju,kokius krekerius reikės nusipirkti doh.gif
Atsakyti
As perku paprastus be jokiu priedu krekerius arba su aguonom.
Atsakyti
Gal kas gaminot
TYNGINIU SKRUZDELYNAS ??????
kaip suprasti virto kondensuoto reikia? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijuta @ 2010 02 02, 23:40)
....kepta kiauliena su anakardziu riesutais labai patiko ,skanu.

Sveika! mirksiukas.gif
Oho, kokia ilga ir issami ataskaita thumbup.gif Saunuole ir aciu, kad dalinates patirtim, kas patiko, kas nelabai!

As taip pat esu nemazai isbandzius is Sonatinos receptu, tikrai esu jais suzaveta. Issamiau gal vakare aprasysiu, kai kompas bus laisvesnis biggrin.gif

Norejau paklausti del tos kiaulienos su anakardziu riesutais. Ar naudojote butent ispjova, o gal tiktu ir kita mesos dalis? Ir del padazo....kas cia per zuvies ir austriu padazai, kur juos galima butu surasti, kaip jie atodo? Nieko apie tokius nesu girdejus schmoll.gif Ar skanus tas padaziukas gaunasi?

Pasidalinkite ispudziais kas gamino si patiekala.
Aciu labai! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 02 03, 11:36)
Gal kas gaminot
TYNGINIU SKRUZDELYNAS ??????
kaip suprasti virto kondensuoto reikia? blush2.gif  g.gif

Rududu reikia. Mums patiko.
Atsakyti