Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Sarmite @ 2010 01 23, 12:04)
Man ir joje lieka daug vandens, suris uzsitarkuoja mat  ir neisgaruoja turbut vanduo... bent jau man, na tokia troskinta zuvis gaunas, kas megsta zuvi tam skanu  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Mums irgi buvo skanu. Tik tas vanduo keistai taip atrodė. Ir, beje, pašildyta man patiko labiau nei ką tik iškepta thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Gal yra koks skanus Sonatinos receptukas kaip paruošti šonkauliukus???Būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 01 25, 10:33)
4u.gif Gal yra koks skanus Sonatinos receptukas kaip paruošti šonkauliukus???Būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif

Marinuoti kiaulienos šonkauliai
Gaminau, labai skanu rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū, Žemyna labai. Dar keli klausimėliai - koks sojų padažas?? Paprastas?? Ir medus ar natūralus, ar dirbtinis (įtariu, kad natūralus...)?? Ačiū dar karteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 01 25, 11:41)
4u.gif Ačiū, Žemyna labai. Dar keli klausimėliai - koks sojų padažas?? Paprastas?? Ir medus ar natūralus, ar dirbtinis (įtariu, kad natūralus...)?? Ačiū dar karteli 4u.gif

Aš naudojau lengvą sojų padažą ir man atrodo (nelabai jau bepamenu), jog natūralų medų rolleyes.gif
Atsakyti
Ką tik prikepiau daug begalo skanių varškinės tešlos bandelių.
Įdarui naudojau kalakutienos kumpį, pievagrybius, svogūną, fermentinį sūrį, tomatą ir baziliką.
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2010 01 17, 23:15)
Siuliciau pabandyti obuoliu pyraga su migdolais thumbup.gif
superinis

o jis ne musu skonio buvo unsure.gif man kazko jame truko g.gif

QUOTE(guziukas @ 2010 01 22, 12:43)
Bandem daryti siandien pagal sita,mociutes mieline tesla, receptuka pica ir bandeles 4u.gif

mano megstamiausia mieline tesla thumbup.gif viskas iseina ka bedaryciau, kaip anksciau bijodavau , tai si baime panaikino 4u.gif
Atsakyti
siandien kepiau bandeles su pudingu labai skanios putlios thumbup.gif
Atsakyti
Eikit sau..Ir šonkauliukai puikūs, ir pyragas su jogurtu pasakiškas....Aš ir taip svorio nenumetu, tai dabar jau be šansų... doh.gif
Atsakyti
laba 4u.gif gal galit kas pasakyt kokias jūros gėrybes reikia naudot sonatinos risotto su jūros gėrybėm?šaldytas ar tas marinuotas stiklainėliuose? doh.gif skubiai lb reikia...
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 01 25, 15:23)
mano megstamiausia mieline tesla  thumbup.gif  viskas iseina ka bedaryciau, kaip anksciau bijodavau , tai si baime panaikino  4u.gif

Man sita tesla irgi super drinks_cheers.gif Daugiau praktiskai jokiu ir nedarau, kai ja radau.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 01 26, 13:43)
Man sita tesla irgi super  drinks_cheers.gif  Daugiau praktiskai jokiu ir nedarau, kai ja radau.

O ta tesla butent Sonatinos?

Gal gali imest receptuka? Aciu ..... 4u.gif
Atsakyti