Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(bonza @ 2010 01 15, 15:30)
ar esat bande dregna sokoladini pyraga? perverciau visa tema, ner nei vieno atsiliepimo apie  ji  doh.gif
http://sonatinos-rec...is-pyragas.html


Vat zadu siandien kepti g.gif

Paskui parasysiu kaip pavyko ir ar skanus ax.gif
Atsakyti
Stai ir mano keptas pyragas ax.gif Skonis thumbup.gif


Papildyta:
Stai dar.....
Papildyta:
va.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistee:): 22 sausio 2010 - 16:57
Aistee:), labai skaniai atrodo... Man, kaip šokolado ir viskas kas su juo susiję mėgėjai tiesiog seilės tysta essen.gif
Atsakyti
Labas,

kepiau žuvį prancūziškai, bet kažkodėl man joje liko daug vandens. Naudojau atšildytą pangasijų file. Ar čia taip ir turi būt, ar čia žuvis kažkokia netokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 01 22, 17:04)
Aistee:), labai skaniai atrodo... Man, kaip šokolado ir viskas kas su juo susiję mėgėjai tiesiog seilės tysta essen.gif


Aciu 4u.gif

As kai tik iskepiau iskart puoliau ragaut vos vos atvesusi ir skonis patiko, o kai visai atveso tai dar skaniau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man jis visai kitoks gavosi g.gif Siaip skanus, toks net lipnus ax.gif Bet visgi man gavosi ne toks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 22, 21:30)
Bet visgi man gavosi ne toks  doh.gif


o tai koks tau gavosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2010 01 22, 21:43)
o tai koks tau gavosi?  g.gif

toks... Gal sakau kad mano forma buvo didesne toks blynas gavos g.gif ir to purumo kaip pas jus nuotraukose nulis g.gif ir ne toks rudas unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 22 sausio 2010 - 22:23
QUOTE(bonza @ 2010 01 22, 22:22)
toks... Gal sakau kad mano forma buvo didesne toks blynas gavos  g.gif  ir to purumo kaip pas jus nuotraukose nulis  g.gif  ir ne toks rudas  unsure.gif



Tavo toks sausesnis atrodo g.gif o tu viska dejai kaip ir reikejo ? O del rudumo tai nezinau, bet as dejau is Svedijos parvesta kakava, ji labai skani ir labai tamsi....

P.S kreipkis i mane Tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2010 01 22, 22:36)
Tavo toks sausesnis atrodo  g.gif  o tu viska dejai kaip ir reikejo ?  O del rudumo tai nezinau, bet as dejau is Svedijos parvesta kakava, ji labai skani ir labai tamsi....

P.S kreipkis i mane Tu  mirksiukas.gif

viska pagal recepta g.gif reiks bandyt mazesnej formoj kept kad aukstenis gautusi, gal tada ir to purumo daugiau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 22, 22:51)
viska pagal recepta  g.gif reiks bandyt mazesnej formoj kept kad aukstenis gautusi, gal tada ir to purumo daugiau bus  g.gif



Gal, mano tai nedidele forma, sekmes, kita kart tikrai gausis geriau mirksiukas.gif

As tik cukraus maziau dejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2010 01 22, 19:57)
Labas,

kepiau žuvį prancūziškai, bet kažkodėl man joje liko daug vandens. Naudojau atšildytą pangasijų file. Ar čia taip ir turi būt, ar čia žuvis kažkokia netokia  g.gif

Man ir joje lieka daug vandens, suris uzsitarkuoja mat ir neisgaruoja turbut vanduo... bent jau man, na tokia troskinta zuvis gaunas, kas megsta zuvi tam skanu smile.gif
Atsakyti