Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Vakar gaminau lašišą su medaus - garstyčių glazūra.
Skanu wub.gif Būtinai dar nekartą gaminsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 20 sausio 2010 - 00:33
Ką ti pietums išsikepiau mini picas.
Nedėjau paprikos ir vietoj saliami dešros naudojau jautienos kumpį. Begalo skanu - apsivalgymas biggrin.gif
Atsakyti
Siandien kepiau plikytus pyragelius thumbup.gif Tik krema dejau pirktini, bet kaip patiko, apsivalgymas thumbup.gif plikytu buvo labai pasiilgus, nekepa vietines kepyklos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 15, 16:30)
ar esat bande dregna sokoladini pyraga? perverciau visa tema, ner nei vieno atsiliepimo apie  ji  doh.gif
http://sonatinos-rec...is-pyragas.html

bandziau sios savaites pradzioj 4u.gif nu man tai jis liuks gavosi, o dar kai viskas patinka kas kvepia sokoladu, tai mmmm... wub.gif pabandykit, nesudetingas bet skanus mirksiukas.gif kepsiu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Modita @ 2010 01 21, 09:24)
bandziau sios savaites pradzioj  4u.gif nu man tai jis liuks gavosi, o dar kai viskas patinka kas kvepia sokoladu, tai mmmm... wub.gif pabandykit,  nesudetingas bet skanus mirksiukas.gif kepsiu dar  biggrin.gif

O sakykite kokią kakavą dėjote? Nes kad tokią sodrią spalvą išgauti reikia gal tos tikros kakavos ane, ne tos granuliuotos tirpios? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 01 21, 09:32)
O sakykite kokią kakavą dėjote? Nes kad tokią sodrią spalvą išgauti reikia gal tos tikros kakavos ane, ne tos granuliuotos tirpios? rolleyes.gif

Pacios paprasciausios nesaldzios kakavos - Saldvos, Alvo ir t. t.
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 01 21, 10:52)
Pacios paprasciausios nesaldzios kakavos - Saldvos, Alvo ir t. t.

Aišku, ačiū už atsakymą.
Savaitgalį bandysiu, nes mmm kaip vilioja...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif aš tai ruošiuosi bandyti sviestinius sausainius su kondensuotu pienu ir šokoladu. Ar bandėt kas? kiek maždaug sausainių iš šios porcijos išeina? g.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau pagaminti varškinį tnginį.
Nuostabus receptas, tinginys burnoje tirpsta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2010 01 21, 10:57)
Sveikutės  4u.gif  aš tai ruošiuosi bandyti sviestinius sausainius su kondensuotu pienu ir šokoladu. Ar bandėt kas? kiek maždaug sausainių iš šios porcijos išeina?  g.gif

Nu žiūrint kokio dydžio darysi,man gavosi nepilnai trys skardos,o po to kai sulipini po du,nu maždaug apie 30 smile.gif
Atsakyti
Giriu ir rekomenduoju dar vieną desertą - suflė su Nutella wub.gif
Labai skanus desertėlis thumbup.gif
Atsakyti
Bandem daryti siandien pagal sita,mociutes mieline tesla, receptuka pica ir bandeles 4u.gif
http://www.supermama...p;#entry5900285

Nu tai tikras trapus sviestinis sausainis gavosi padas ir desreles kur iviniojau gavosi kaip su sausainiu apviniotos i bandele visai nieko panasaus schmoll.gif BET SKANU thumbup.gif

Dariau pagal pirma varianta,bet kazi kodel man taip gavosi g.gif cia foto tai ryskiai ne padaryto receptuko yra,nes panasumo jokio schmoll.gif

Kazi kodel Sonatina nebesilanko cia ir negali padeti isprest kai kuriuos klausymus verysad.gif

Atsakyti