gaminau pyraga obuoliu su jogurto padazu,nelabai jis man...
gal kurį pareklamuotų ar šiaip apšviestų ar skanūs ir svarbiausia ar minkštučiai šie sausainiai: http://sonatinos-rec...ai-su-daru.html ??
noriu kept minštus, tad nežianu ar šie tiktų?
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 13, 13:45)
gal kurį pareklamuotų ar šiaip apšviestų ar skanūs ir svarbiausia ar minkštučiai šie sausainiai: http://sonatinos-rec...ai-su-daru.html ??
Skanumo tikrai skanus, bet ne minkstuciai Jei nori tikrai minkstuciu, greitu ir paprastu, kepk obuolinius teslainius is blogo. Man asmeniskai jie labai patinka, darbo mazai, o rezultatas puikus
QUOTE(nesuper @ 2010 01 13, 13:27)
Skanumo tikrai skanus, bet ne minkstuciai Jei nori tikrai minkstuciu, greitu ir paprastu, kepk obuolinius teslainius is blogo. Man asmeniskai jie labai patinka, darbo mazai, o rezultatas puikus
pritariu 100 %, as kepus ir tuos ir tuos... skanus abeji... tik tie obuoliniai teslainiai trapesni ... as vietoj obuoliu ir dzema dejus esu
QUOTE(nesuper @ 2010 01 13, 15:27)
ačiū,kad apšvietėt dėl tų sausainių
kepiau aš tuos tešlainius.. nu man jein elabai patiko, tokie obuolių blynus primenanatys daugaiu nebekepiau..
tad dabar klausiu apie kitus http://sonatinos-rec...i-viennese.html
šie Vienos šokoladiniais sausainiai, skaičiau kažkur kad labai skanūs.. šiaip šokoladinių gaminių mėgėja neesu, bet gal pabandysiu.. o kaži minkštučiai jie, jei jau Sonatina rašo,kad tirpsta burnoje?
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 14, 00:49)
tad dabar klausiu apie kitus http://sonatinos-rec...i-viennese.html
šie Vienos šokoladiniais sausainiai, skaičiau kažkur kad labai skanūs.. šiaip šokoladinių gaminių mėgėja neesu, bet gal pabandysiu.. o kaži minkštučiai jie, jei jau Sonatina rašo,kad tirpsta burnoje?
Man sitie nelabai pavyko, greiciausiai miltu padauginau. Galvojau pasiusiu, kol isspaudziau per konditerini maiseli. Skonis geras, bet irgi ne minkstuciai. Trapus jie. Atsargiai su jais - kepa labai greitai.
Man asmeniskai labiau patiko tie sulipdyti sausainukai. Dabar eileje sausainukai su kondensuotu pienu
QUOTE(nesuper @ 2010 01 14, 03:12)
Man sitie nelabai pavyko, greiciausiai miltu padauginau. Galvojau pasiusiu, kol isspaudziau per konditerini maiseli. Skonis geras, bet irgi ne minkstuciai. Trapus jie. Atsargiai su jais - kepa labai greitai.
Man asmeniskai labiau patiko tie sulipdyti sausainukai. Dabar eileje sausainukai su kondensuotu pienu
man taip pat sitie sausainukai nepavyko ir is tiesu kepa labai greitai
sveikos kulinares
paskutini ka dariau is Sonatinos, tai maskarpones tortas su juodaisiais serbentais... na ka as galiu pasakyti... 10 balu, rekomeduoju... tie serbentai tokie rugstoki gan ir saldi maskarpone...mmm... apsivalgymas..
paskutini ka dariau is Sonatinos, tai maskarpones tortas su juodaisiais serbentais... na ka as galiu pasakyti... 10 balu, rekomeduoju... tie serbentai tokie rugstoki gan ir saldi maskarpone...mmm... apsivalgymas..
QUOTE(nesuper @ 2010 01 14, 02:12)
ačiū už info.
va tie su kondensuotuu mane ir vilioja
QUOTE(vaida g. @ 2010 01 14, 02:48)
man taip pat sitie sausainukai nepavyko ir is tiesu kepa labai greitai
kaip nefaina.. dabar bijosiu kept
QUOTE(nesuper @ 2010 01 14, 02:12)
as ir prie tu kurioms nepavyko ir miltu padauginau ir sudeginau bet skanus
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 14, 10:52)
ačiū už info.
bet siaip skanus ,trapus gavosi tik beformiai ir kai kurie tamsesni
QUOTE(vaida g. @ 2010 01 14, 15:09)
Maniskiai tai su forma Tik mano konditerinio maiselio antgaliai su siaurom skylutem, tai gavosi tokie mazuciai kringeliukai