Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

gaminau pyraga obuoliu su jogurto padazu,nelabai jis man...
Atsakyti
gal kurį pareklamuotų ar šiaip apšviestų ar skanūs ir svarbiausia ar minkštučiai šie sausainiai: http://sonatinos-rec...ai-su-daru.html ?? g.gif
noriu kept minštus, tad nežianu ar šie tiktų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 13, 13:45)
gal kurį pareklamuotų ar šiaip apšviestų ar skanūs ir svarbiausia ar minkštučiai šie sausainiai: http://sonatinos-rec...ai-su-daru.html  ?? g.gif
noriu kept minštus, tad nežianu ar šie tiktų? blush2.gif

Skanumo tikrai skanus, bet ne minkstuciai schmoll.gif Jei nori tikrai minkstuciu, greitu ir paprastu, kepk obuolinius teslainius is blogo. Man asmeniskai jie labai patinka, darbo mazai, o rezultatas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 01 13, 13:27)
Skanumo tikrai skanus, bet ne minkstuciai  schmoll.gif  Jei nori tikrai minkstuciu, greitu ir paprastu, kepk obuolinius teslainius is blogo. Man asmeniskai jie labai patinka, darbo mazai, o rezultatas puikus  thumbup.gif

pritariu 100 %, as kepus ir tuos ir tuos... skanus abeji... tik tie obuoliniai teslainiai trapesni ... as vietoj obuoliu ir dzema dejus esu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 01 13, 15:27)
Skanumo tikrai skanus, bet ne minkstuciai  schmoll.gif  Jei nori tikrai minkstuciu, greitu ir paprastu, kepk obuolinius teslainius is blogo. Man asmeniskai jie labai patinka, darbo mazai, o rezultatas puikus  thumbup.gif

ačiū,kad apšvietėt dėl tų sausainių
ax.gif kepiau aš tuos tešlainius.. blush2.gif nu man jein elabai patiko, tokie obuolių blynus primenanatys blush2.gif daugaiu nebekepiau..

tad dabar klausiu apie kitus 4u.gif 4u.gif http://sonatinos-rec...i-viennese.html
šie Vienos šokoladiniais sausainiai, skaičiau kažkur kad labai skanūs.. šiaip šokoladinių gaminių mėgėja neesu, bet gal pabandysiu.. o kaži minkštučiai jie, jei jau Sonatina rašo,kad tirpsta burnoje? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 14, 00:49)
tad dabar klausiu apie kitus 4u.gif  4u.gif  http://sonatinos-rec...i-viennese.html
šie Vienos šokoladiniais sausainiai, skaičiau kažkur kad labai skanūs.. šiaip šokoladinių gaminių mėgėja neesu, bet gal pabandysiu.. o kaži minkštučiai jie, jei jau Sonatina rašo,kad tirpsta burnoje? g.gif  blush2.gif

Man sitie nelabai pavyko, greiciausiai miltu padauginau. Galvojau pasiusiu, kol isspaudziau per konditerini maiseli. doh.gif Skonis geras, bet irgi ne minkstuciai. Trapus jie. Atsargiai su jais - kepa labai greitai.
Man asmeniskai labiau patiko tie sulipdyti sausainukai. Dabar eileje sausainukai su kondensuotu pienu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 01 14, 03:12)
Man sitie nelabai pavyko, greiciausiai miltu padauginau. Galvojau pasiusiu, kol isspaudziau per konditerini maiseli.  doh.gif Skonis geras, bet irgi ne minkstuciai. Trapus jie. Atsargiai su jais - kepa labai greitai.
Man asmeniskai labiau patiko tie sulipdyti sausainukai. Dabar eileje sausainukai su kondensuotu pienu  bigsmile.gif

man taip pat sitie sausainukai nepavyko ir is tiesu kepa labai greitai
Atsakyti
sveikos kulinares smile.gif

paskutini ka dariau is Sonatinos, tai maskarpones tortas su juodaisiais serbentais... na ka as galiu pasakyti... thumbup.gif thumbup.gif 10 balu, rekomeduoju... tie serbentai tokie rugstoki gan ir saldi maskarpone...mmm... apsivalgymas..
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 01 14, 02:12)
Man sitie nelabai pavyko, greiciausiai miltu padauginau. Galvojau pasiusiu, kol isspaudziau per konditerini maiseli.  doh.gif Skonis geras, bet irgi ne minkstuciai. Trapus jie. Atsargiai su jais - kepa labai greitai.
Man asmeniskai labiau patiko tie sulipdyti sausainukai. Dabar eileje sausainukai su kondensuotu pienu  bigsmile.gif

ačiū už info.
va tie su kondensuotuu mane ir vilioja rolleyes.gif

QUOTE(vaida g. @ 2010 01 14, 02:48)
man taip pat sitie sausainukai nepavyko ir is tiesu kepa labai greitai

unsure.gif kaip nefaina.. dabar bijosiu kept unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 01 14, 02:12)

as ir prie tu kurioms nepavyko ir miltu padauginau ir sudeginau doh.gif bet skanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 14, 10:52)
ačiū už info.
va tie su kondensuotuu mane ir vilioja rolleyes.gif
unsure.gif  kaip nefaina.. dabar bijosiu kept unsure.gif

bet siaip skanus ,trapus gavosi ax.gif tik beformiai ir kai kurie tamsesni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2010 01 14, 15:09)
bet siaip skanus ,trapus gavosi ax.gif tik beformiai ir kai kurie tamsesni blush2.gif

Maniskiai tai su forma lotuliukas.gif Tik mano konditerinio maiselio antgaliai su siaurom skylutem, tai gavosi tokie mazuciai kringeliukai doh.gif blush2.gif
Atsakyti