Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 18, 23:22)
ačiū mergaitės už ats. smile.gif
tik dabar galvoju ten tikrą tą karčią kakavą dedat ar tą saldžią? aš dėjau 1v.š. tikros kakavos ir spalva aišku nebuvo kaip kad Negriuko, bet visgi žymiai tamsesnė nei kad pas Sonatiną, todėl kad ir kaip išgyrę pyragą svečiai sakė nesusižavėję jo išvaizda. o va pas Sonatina šviesus tai apetitnai atrodo wub.gif

paprastą kakavą dėjau, karčią SALDVOS toks raudonas nedidelis pakelis g.gif
Atsakyti
Neseniai išbandžiau maltos mėsos vyniotinis su grybais.
Labai neblogas receptėlis ir padažas labai skanus wub.gif

Jogurto putėsiai su mėlynėmis. Nepatiko. Skonis gan keistas, antrą kartą nebegaminsiu blush2.gif

Braškių kokteilis. Skanumėlis wub.gif

Papildyta:
Iš gamintų desertų dar labai patiko Greitas pyragas su uogomis

Obuolių pyragas su jogurtu

Avietinis desertas

Obuolių pyragas su kakava

Pyragas "Trupinėlis"

Pyragas "Obuolių ruduo"

Tinginių skruzdėlynas

Atsakyti
Giriu dar vieną receptėlį - makaronų ir silkės salotos. Neturėjau pievagrybių, bet ir be jų man buvo labai labai skanu rolleyes.gif
Vyrui gaila nepatiko verysad.gif
Atsakyti
O as kepiau Sonatinos obuoliu-su jogurtu pyraga,nu labai skanus istikro thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 01 07, 23:45)
O as kepiau Sonatinos obuoliu-su jogurtu pyraga

blush2.gif o ar šlapais jis? ar toks ale biskvitinis? g.gif
Atsakyti
Padas ale biskvitnis o vidus slapokas,bet man per daug isejo to jogurtinio uzpilo,reikejo maziau,tada manau jis butu susigeres kiek reik ir viskas,bet man skanu thumbup.gif
Atsakyti
Labai patiko ir lengvai padaromas "Pyragas su persikais ir mascarpone" (iš Sonatinos blogo).
Tikrai geras receptas ir greitai iškepa - tik 35 min.
Atsakyti
Nu ka prisiruosiau ir as pica pagamint,pagal si receptuka ax.gif tiksliau pada jos biggrin.gif
http://www.supermama...p;#entry6566770

Klausimas Sonatinai,kur ta alieju(taukus) reikejo deti blush2.gif ar i pica ar tik dubeni istept g.gif
ir dar vienas klausimukas,kodel padas taip greit sudziuvo ir sonai,kur padazo nekliuvo gavos labai kieti,ypac ciut atsalus g.gif
o cia musu procesas,dare viska vaikai ir siaip skanu labai buvo thumbup.gif
user posted image

JAu radau kad reikejo iminkyti i tesla,o as pagalvojau kad tik dubeni istept doh.gif lotuliukas.gif Ar tai galejo del to but kieta tesla??? nors kliuvo jai ir is dubenio jos g.gif

ar isemus is dubenio ja reik dar minkyti kazkiek ar iskart kociot,nes ji tokia limpanti prie ranku ciut gavaos ir kociojant paskui sunku perkelt i skarda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 10 sausio 2010 - 19:07
Vakar gaminau mėsos kukulius su sūreliu.
Labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 01 11, 13:57)
Vakar gaminau mėsos kukulius su sūreliu.
Labai patiko wub.gif

drinks_cheers.gif mums irgi ptiko
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2010 01 09, 10:24)
Labai patiko ir lengvai padaromas "Pyragas su persikais ir mascarpone" (iš Sonatinos blogo).
Tikrai geras receptas ir greitai iškepa - tik 35 min.

Matyt, skonio reikalas. Mūsų šeimai labai nepatiko. Gaila buvo produktųsad.gif...iš Sonatinos receptų man tai buvo pirmasis neskanus patiekalas...
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 12 23, 18:03)
Neseniai išbandžiau maltos mėsos vyniotinis su grybais.
Labai neblogas receptėlis ir padažas labai skanus wub.gif

vakar ir mes gaminom, tikrai skanus receptukas, na man taip graziai nesigavo susukti, bet is esmes visai neblogai pavyko. Gaminsime dar ax.gif
Atsakyti