Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Nexta @ 2009 12 06, 15:13)
darau ta kiausiniu mesos vyniotiny, be kaip db supratau ji reikia kepti mazoje blekuteje, o ne dideleje...nes plonas pagrindas man neatlipo nuo kepimo popieriaus ir nesivynioja


Šitą patiekalą išbandžiau ir kepdama mažoje formoje, ir toje, kur per visą orkaitę. Abu variantai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2009 12 04, 22:14)
O gal galetum pasakyti, ten raso kiausinius sumaisyti su suriu ir majonezu... tai taip paprastai ir sumaisyti? nereikia nieko plakti? blush2.gif


šakute išplakiau kiaušinius, sudėjau majonezą ir sūrį ir dar kartą gerai ta pačia šakute išmaišiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles,
sakykit ar tas vyniotinis

http://www.supermama...p;#entry5874897

tiktu kaip saltas uzkandis supjauscius, ar butina ji valgyti karsta. Galvoju darbe darysime palydas metu, tai nusinesciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mok123 @ 2009 12 13, 09:57)
Sveikos kepejeles,
sakykit ar tas vyniotinis

http://www.supermama...p;#entry5874897

tiktu kaip saltas uzkandis supjauscius, ar butina ji valgyti karsta. Galvoju darbe darysime palydas metu, tai nusinesciau ax.gif


man skaniau šiltas, bet vyras su visokiais krienais labai gerai valgo ir šaltą.
Atsakyti
Jau gan seniai gaminau, tik pasigirti laiko nebuvo biggrin.gif
Žuvis su kreminiu užpilu.
Labai man patiko. Aišku šildyta nebuvo tokia skani, kaip ką tik iškepusi, bet receptas tikrai vertas dėmesio thumbup.gif

Dar išbandytas ir taip pat labai patikęs receptukas buvo kiauliena, marinuota sidre.
Iškepusį ir atšalusį kiaulienos minkštimą supjausčiau paskui riekelėmis, kaip kepsnius, ir dar ant keptuvės pakepiau (apskrudo). Išvis skanumėlis buvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 14 gruodžio 2009 - 10:02
Labutis, mergaitės kai darote "Marsą" tortinę kuo išklojate?Folija? Aš visą laką kloju folija, bet po to ji labai negražiai nusiima, o apačia iš viso lieka su folija... kažkaip nedraugaujam mes su ja.... kaip jūs darote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 12 17, 18:16)
Labutis, mergaitės kai darote "Marsą" tortinę kuo išklojate?Folija? Aš visą laką kloju folija, bet po to ji labai negražiai nusiima, o apačia iš viso lieka su folija... kažkaip nedraugaujam mes su ja.... kaip jūs darote? ax.gif


Kepimo popierium klokit, viskas atlips 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2009 12 17, 19:45)
Kepimo popierium klokit, viskas atlips  4u.gif

ačiū 4u.gif klosiu ax.gif
Atsakyti
Gal kuri kepėt Sonatinos Ispanišką obuolių pyragą ?? http://sonatinos-rec...iu-pyragas.html
Aš jį kepiau prieš savaitę visiems labai patiko, tik man dabar iškilo klausimas.. mano iškeptas pyragas buvo dauag daug rudesnis nei kad Sonatinos.. sakau gal ji kakavos pamiršo įdėt? gal be kakavos skaniau? noriu išsikept vėl, tik nežinau ar pamoka bandyt be kakavos???? kaži kaip skaniau??
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 18, 14:58)
Gal kuri kepėt Sonatinos Ispanišką obuolių pyragą ?? http://sonatinos-rec...iu-pyragas.html
Aš jį kepiau prieš savaitę visiems labai patiko, tik man dabar iškilo klausimas.. mano iškeptas pyragas buvo dauag daug rudesnis nei kad Sonatinos.. sakau gal ji kakavos pamiršo įdėt? gal be kakavos skaniau? noriu išsikept vėl, tik nežinau ar pamoka bandyt be kakavos???? kaži kaip skaniau??

Kepiau du kartus, nerealiai skanus thumbup.gif Vaizdas toks, kaip foto ax.gif Tai gal per daug kakavos įdėjot? O kakava čia manau būtina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 18, 14:58)
Gal kuri kepėt Sonatinos Ispanišką obuolių pyragą ?? http://sonatinos-rec...iu-pyragas.html
Aš jį kepiau prieš savaitę visiems labai patiko, tik man dabar iškilo klausimas.. mano iškeptas pyragas buvo dauag daug rudesnis nei kad Sonatinos.. sakau gal ji kakavos pamiršo įdėt? gal be kakavos skaniau? noriu išsikept vėl, tik nežinau ar pamoka bandyt be kakavos???? kaži kaip skaniau??


čia matyt nuo kakavos priklauso. Vienos tamsesnį kepinį padaro, kitos ne tokį tamų, nors dedi ir tiek pat
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 18, 15:58)
Gal kuri kepėt Sonatinos Ispanišką obuolių pyragą ?? http://sonatinos-rec...iu-pyragas.html
Aš jį kepiau prieš savaitę visiems labai patiko, tik man dabar iškilo klausimas.. mano iškeptas pyragas buvo dauag daug rudesnis nei kad Sonatinos.. sakau gal ji kakavos pamiršo įdėt? gal be kakavos skaniau? noriu išsikept vėl, tik nežinau ar pamoka bandyt be kakavos???? kaži kaip skaniau??

turbūt nuo kakavos rūšies ar jos kiekio priklauso, mano pyragas ir nebuvo labai rudas, toks kaip pas Sonatiną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 12 18, 16:02)
Kepiau du kartus, nerealiai skanus  thumbup.gif  Vaizdas toks, kaip foto  ax.gif Tai gal per daug kakavos įdėjot? O kakava čia manau būtina  thumbup.gif

ačiū mergaitės už ats. smile.gif
tik dabar galvoju ten tikrą tą karčią kakavą dedat ar tą saldžią? aš dėjau 1v.š. tikros kakavos ir spalva aišku nebuvo kaip kad Negriuko, bet visgi žymiai tamsesnė nei kad pas Sonatiną, todėl kad ir kaip išgyrę pyragą svečiai sakė nesusižavėję jo išvaizda. o va pas Sonatina šviesus tai apetitnai atrodo wub.gif
Atsakyti