Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(aguonele @ 2009 12 06, 16:37)
man ir jie labai patinka  thumbup.gif  tavo idealiai iseje  wub.gif 
P.S. labai fainas tavo blogas    mirksiukas.gif

aguonele, aciu labai smile.gif 4u.gif

Maciau darei Sonatinos vaflius perteptus. Pas mane ju receptas irgi laukia eileje smile.gif Itariu, skanu labai turetu buti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 12 06, 21:01)
aguonele, aciu labai smile.gif  4u.gif

Maciau darei Sonatinos vaflius perteptus. Pas mane ju receptas irgi laukia eileje smile.gif Itariu, skanu labai turetu buti  cool.gif

aš ir įlindau į jūsų blogą thumbup.gif
Visai kitas reikalas, kai skaitai kažkieno jau darytus ir pakomentuotus receptus.
Atsakyti
Kazkada kepiau Sonatinos Persiku pyragas su mascarpone - skanus, bet didelio ispudzio nepaliko. Toks gan paprastas biskvitinis pyragas. Kita karta jei kepciau, tai deciau daugiau persiku, nei parasyta, kad butu ne taip sausa.
--------------------------------

Labai patiko Sonatinos Bandelės su sultiniu

Cia mano bandeles - http://aj-receptai.b...u-sultiniu.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 07 gruodžio 2009 - 10:09
QUOTE(Nova @ 2009 12 06, 21:01)
Maciau darei Sonatinos vaflius perteptus. Pas mane ju receptas irgi laukia eileje smile.gif Itariu, skanu labai turetu buti  cool.gif

Perteptų vaflių tortas labai labai skanus wub.gif ypač su arbata wub.gif Labai greit mes jį suvalgėme. Siūlau išmėginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 12 07, 12:31)
Perteptų vaflių tortas labai labai skanus wub.gif ypač su arbata wub.gif Labai greit mes jį suvalgėme. Siūlau išmėginti smile.gif

gal galima recepta cia ideti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Vaflinis tortas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 07 gruodžio 2009 - 12:07
QUOTE(žemyna* @ 2009 12 07, 13:07)

kaip skanu bigsmile.gif
o tirpi kava? tai 3in1 tinka?
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 12 07, 11:10)
kaip skanu bigsmile.gif
o tirpi kava? tai 3in1 tinka?

as nedejau visai, nes neturejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 12 06, 16:51)
as irgi joje dariau..man visa mase prilipo prie popieriaus doh.gif

aš pagalvojau, kad pas jus gal koks kepimo popierius nevykęs, todėl ir neatlimpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2009 12 11, 09:37)
aš pagalvojau, kad pas jus gal koks kepimo popierius nevykęs, todėl ir neatlimpa  g.gif

Nu ka as zini, kad kiek kepusi su juo, viskas gerai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 12 11, 11:37)
Nu ka as zini, kad kiek kepusi su juo, viskas gerai buvo smile.gif

Dariau prieš porą dienų, tai man kažkaip viskas sėkmingai gerai atlipo. O į mažą formą darant gautųsi labai storas tas kiaušinių sluoksnis.
Atsakyti
Aš nebandžiau to vyniotinio. bet galvoju , kad greičiasiai gal dar nebuvo iki galo iškepęs g.gif
Nes kai kepu pvz. karštus sumuštinius (batonas ant viršaus sūris, kiaušinis, svogūnas ir dedasi į keptuvę ta mase žemyn), tai irgi jei dar iki galo neiškepę, nesiverčia gražiai, jei jau laikas, jei jau iškepė viskas kuo puikiausiai, tai gal ir čia pritrūko gal kokių kelių minučiu g.gif Šiaip pamąsčiau blush2.gif
Atsakyti