Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Sarmite @ 2009 08 13, 11:20)
aš nepasisakiau dėl Kiaulienos korėjietiškai, man skanu, bet taip pat degė ir dėl to manau gavosi sausa mėsa, kitą kartą dalį laiko kepsiu uždengusi, ar kepimo rankovėje. Ir kepimo laikas tikrai per ilgas, arba tada reikia mažesnėje temperatūroje kepti 4u.gif  Bet šiaip mums skani mėsytė.

Buvo labai skanu ir niekas nedegė g.gif Kepiau ilgiau net negu nurodyta, bet žemesnėje temperatūroje. Įtariu nuo orkaitės viskas priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 08 15, 10:19)
Buvo labai skanu ir niekas nedegė  g.gif Kepiau ilgiau net negu nurodyta, bet žemesnėje temperatūroje. Įtariu nuo orkaitės viskas priklauso  mirksiukas.gif

Greičiausiai, kad nuo orkaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 08 08, 13:01)
Turejau dar cukinijos, tai gaminau Pomidorų ir cukinijų sriubą  bigsmile.gif 

ir as siandien isbandziau sios sriubos recepteli, tai likau maloniai nustebinta. is tiesu skonis labai geras. tik nedejau rudojo cukraus ir papildomai irgi pyliau sultinio. siulau ismeginti bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi sena sonatinos gerbėja. paskutiniu metu gaminau:
1. madlenos 10 balų (net brolio vestuvėms dariau)
2. kalakutienos šašlykas su sezamu 10
3. švabiškas šašlykas 10
4. vištiena garstyčių padaže 10
5. pomidorai, įdaryti avokadais 10
6. suši tortas 8
7. slyvos su paštetu 3 (nepatiko)
8. silkė pataluose 10
9. vištienos ir lęšių sriuba 10
10. vyniotinis su grybais visiškai nepavyko, bet bus bandomas dar, nes manau, kad kaltas nekokybiškas kepimo popierius ir gal reikėjo ilgiau pakept.
Atsakyti
na kaip smagu, kad sonatina vel sugrizo thumbup.gif kepu jos naujausia melyniu pyraga, pasidalinsiu veliau ispudziais bigsmile.gif
Atsakyti
taigi melyniu pyragas su varske isejo labai skanus! kas patiko, kad retam varskes pyrage reikia tik 2 pakeliu (dazniausiai virs 4 buna...). Tikrai patariu isbandyt thumbup.gif

http://sonatinos-rec...-su-varske.html
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 08 07, 09:47)
na išbandžiau ir aš Cukinjų apkepą, mums kaip nemėgstantiems cukinijų, visai patiko  bigsmile.gif  Aš dėjau nedaug svogūno todėl dar įtarkavau šiek tiek morkos, o vietoj kumpio dėjau pieniškos dešrelės ir sunaudojau ne 4, o 3 kiaušinius, nes jie dideli buvo. Na tikrai skanu, tik gal kitą sykį bandysiu ne su dešrele  ax.gif

isbandziau ir as si isgirtaji apkepa, nes cukinijos voliojasi. Mano seimynai nepatiko schmoll.gif Vyras suvalge gabaleli is mandagumo, bet sake neskanu, suauges sunus, paknaibe , paragavo ir nevalge visai... Pykau, kad visiems skanu, o jus isigalvojat, bet atsake, kad mes ne banda, pas mus skoniai kitokie gun_bandana.gif

Man jis labai skanus, tik vienai per daug doh.gif o dar is dvigubos normos kepiau unsure.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif
išbandžiau ir aš cukinijų apkepą man labai patiko thumbup.gif butinai kepsiu dar, dar gaminau makaronus su cukinijomis gaila, bet šis receptas man nelabai... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės užsiverčiau konservavimu, todėl turiu nedaug laiko, bet va išbandžiau labai greitą ir skanų patiekalą MALTOS JAUTIENOS STROGANOVAS receptas paprastas, bet mums labai patiko ir greita rolleyes.gif Vyro klausiau ką rašyti supermamose biggrin.gif sako rašyk kad laaabai skanu biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien vėl pasinorėjo blynų (aš gal kasdien blynus valgyčiau biggrin.gif ) todėl išbandžiauVARŠKINIUS BLYNUS SU OBUOLIAIS ech, skanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 08 22, 20:21)
Šiandien vėl pasinorėjo blynų (aš gal kasdien blynus valgyčiau  biggrin.gif  ) todėl išbandžiauVARŠKINIUS BLYNUS SU OBUOLIAIS ech, skanu  rolleyes.gif

Mes ir blyniniai biggrin.gif O šitie blynai mums Nr.1,laaabai skanūs thumbup.gif
Atsakyti
dariau kiaušus, įdarytus paštetu thumbup.gif
Atsakyti