Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(žemyna* @ 2009 12 05, 12:58)
Aš kiaušinius su majonezu pirmiau su mikseriu išplaku, o į išplaktą masę sudedu sūrį.

aš darau taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 12 05, 14:27)
aš darau taip pat  drinks_cheers.gif

4u.gif aciu
as rytoj irgi taip gaminsiu bigsmile.gif tikiuosi pavyks rolleyes.gif parasysiu
Atsakyti
Šiandien kepiau varškinius blynus su grietine, nu tai neraliai skanūs buvo, nespėjau kept wub.gif Tik kitąkart darysiu 1.5 porcijos, nes man beveik tų skanėstų kaip ir nebeliko blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 12 04, 22:28)
Nu va o man uzkliuvo biggrin.gif  tai gal maisiai mikseriu? g.gif  nu sekmadieny gaminsiu... tikiuosi pavyks rolleyes.gif

o aš paprastai sumaišau... dariau ne kartą ir visad kuo puikiausiai pavyksta smile.gif
Atsakyti
Dariau Sonatinos morengus. Labai patiko, na tikrai tokiu skaniu nevalgiau niekad. Va kokie gavos:

user posted image
Atsakyti
darau ta kiausiniu mesos vyniotiny, be kaip db supratau ji reikia kepti mazoje blekuteje, o ne dideleje...nes plonas pagrindas man neatlipo nuo kepimo popieriaus ir nesivynioja
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 12 06, 15:13)
darau ta kiausiniu mesos vyniotiny, be kaip db supratau ji reikia kepti mazoje blekuteje, o ne dideleje...nes plonas pagrindas man neatlipo nuo kepimo popieriaus ir nesivynioja

aš dariau toj blėkoj per visą orkaitę. Galvojau neatlips, bet viskas labai gerai atlipo ir susivyniojo g.gif
Tik sakau senai dariau smulkmenų nepamenu. Dariau pagal receptą tik majonezo dėjau mažiau, nes riebiai nemėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 12 05, 21:21)
Dariau Sonatinos morengus. Labai patiko, na tikrai tokiu skaniu nevalgiau niekad.

man ir jie labai patinka thumbup.gif tavo idealiai iseje wub.gif
P.S. labai fainas tavo blogas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 06 gruodžio 2009 - 15:37
QUOTE(keistuole @ 2009 12 06, 16:20)
aš dariau toj blėkoj per visą orkaitę. Galvojau neatlips, bet viskas labai gerai atlipo ir susivyniojo  g.gif
Tik sakau senai dariau smulkmenų nepamenu. Dariau  pagal receptą tik majonezo dėjau mažiau, nes riebiai nemėgstu.

as irgi joje dariau..man visa mase prilipo prie popieriaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 12 06, 16:51)
as irgi joje dariau..man visa mase prilipo prie popieriaus doh.gif

reiks man kurią dien pabandyt vėl padaryt, tada parašysiu, kaip gavos
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 12 06, 15:13)

aš ir kepu blėtelėje kuri yra prie orkaitės, toje didelėje... pirmą kart kai kepiau kepiau per pus mažesnėje... gavosi stooooooras blynas, tada jį pjoviau pusiau, nes nesivyniojo... buvo vargo, bet vistiek buvo skanu smile.gif prie popieriaus neturėtų prilipti... gal nebuvo iki galo iškepę? kai iškepa, labai lengvai susisuka, visiškai neprikimba prie popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 12 06, 20:26)
aš ir kepu blėtelėje kuri yra prie orkaitės, toje didelėje... pirmą kart kai kepiau kepiau per pus mažesnėje... gavosi stooooooras blynas, tada jį pjoviau pusiau, nes nesivyniojo... buvo vargo, bet vistiek buvo skanu smile.gif prie popieriaus neturėtų prilipti... gal nebuvo iki galo iškepę? kai iškepa, labai lengvai susisuka, visiškai neprikimba prie popieriaus.

nu kepiau 20 min g.gif nz kodel man taip gavosi... istiesu tai as ji supjausciau ir susluoksnevau, kaip lazanija lotuliukas.gif man tai skanu buvo, dar padariau cesnakiny padaza su majonezu-keciupu, tiko thumbup.gif bet B nepatiko..sake jam kazko nea schmoll.gif
Atsakyti