Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Sarmite @ 2009 12 01, 13:29)
Sveikos šeimininkės, gal kuriai teko gaminti silkės salotas? Ar patiko, ar verta bandyti?

Salotos su silke ir šparaginėm  smile.gif

Mums nepatiko schmoll.gif Tikėjausi tikrai daug skanesnių salotų nei gavosi doh.gif
Atsakyti
Kepiau Sonatinos "Vienos sokoladinius sausainius". va nuorodele, jei kas susidomes http://sonatinos-rec...i-viennese.html
Labai skanus sausainiai, tikrai rekomenduoju ismeginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 12 01, 17:27)
Mums nepatiko schmoll.gif Tikėjausi tikrai daug skanesnių salotų nei gavosi doh.gif

aišku g.gif
QUOTE(mergyte83 @ 2009 12 01, 17:41)
Kepiau Sonatinos "Vienos sokoladinius sausainius". va nuorodele, jei kas susidomes http://sonatinos-rec...i-viennese.html
Labai skanus sausainiai, tikrai rekomenduoju ismeginti  thumbup.gif

aš vakar juos kepiau, bet man nepavyko doh.gif , nes greičiausiai kad padauginau miltų, nors man tešla nepasirodė kad yra per kieta, bet ji niekaip nepasidavė ir pro konditerinį maišą nelindo doh.gif Tiek spaudžiau, kad net jį suplėšiau, tada supykau ir padariau paprastus blynukus, kuriuos kepdama sudeginau lotuliukas.gif o jei pasakojant nuo pradžių, tai dėl šių sausainių ėjau pakartotinai į parduotuvę, nes buvau pamiršusi kepimo popieriaus nusipirkti doh.gif . Žodžiu nesisekė dar nepradėjus kepti. Grįžtant prie pačių sausainių, ragavau tuos, kuriuos dar buvo galima valgyti, tai tikrai labai skanūs, nors aš nesu sausainių mėgėja. Bet tos kurios darysite tiksliai sverkite produktus, gaila neturiu svarstyklių, jos būtų (na aš taip manau) išgelbėję mano sausainius rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai patiko kiaušinių ir faršo vyniotinis thumbup.gif MB valgė iki persivalgymo biggrin.gif Nors šiaip mano skoniui tai gavosi kiek per sūrus, matyt, padauginau druskos į mėsytę, neįvertindama, kad majonezo pakankamai bus... Bet vis tiek skonis buvo labai liuks smile.gif
Atsakyti
Registruojuosi sioje temoje bigsmile.gif papasakosiu veliau
Atsakyti
Man irgi labai patiko faršo ir kiaušinių vyniotinis, kepiau ne kartą ir visiems ragavusiems patiko thumbup.gif
Nežinau, ar jau buvo rašyta, bet ir šį Sonatinos receptą "pavogė" kažkokia ponia, dalyvavusi "Susitikime parduotuvėje", pavadinusi jį "vyniotinis viliotinis" blink.gif g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 12 04, 19:05)
Man irgi labai patiko faršo ir kiaušinių vyniotinis, kepiau ne kartą ir visiems ragavusiems patiko thumbup.gif
Nežinau, ar jau buvo rašyta, bet ir šį Sonatinos receptą "pavogė" kažkokia ponia, dalyvavusi "Susitikime parduotuvėje", pavadinusi jį "vyniotinis viliotinis"  blink.gif  g.gif  schmoll.gif

Gal galėtumėt įmesti vyniotinio receptą,niekur nebernadu.. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva.* @ 2009 12 04, 21:33)
Gal galėtumėt įmesti vyniotinio receptą,niekur nebernadu..  doh.gif  4u.gif

prašom 4u.gif

http://www.supermama...p;#entry5874897
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2009 12 04, 22:38)

O gal galetum pasakyti, ten raso kiausinius sumaisyti su suriu ir majonezu... tai taip paprastai ir sumaisyti? nereikia nieko plakti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 12 04, 22:14)
O gal galetum pasakyti, ten raso kiausinius sumaisyti su suriu ir majonezu... tai taip paprastai ir sumaisyti? nereikia nieko plakti? blush2.gif

aš dariau tik vieną kart ir gana senokai, tai nepamenu, kaip aš tem maišiau blush2.gif bet kažkaip man neužkliuvo, tai matyt dariau kaip parašyta, tik majonezo mažiau dėjau,bet viskas gerai gavos
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2009 12 04, 23:19)
aš dariau tik vieną kart ir gana senokai, tai nepamenu, kaip aš tem maišiau  blush2.gif  bet kažkaip man neužkliuvo, tai matyt dariau kaip parašyta, tik majonezo mažiau dėjau,bet viskas gerai gavos

Nu va o man uzkliuvo biggrin.gif tai gal maisiai mikseriu? g.gif nu sekmadieny gaminsiu... tikiuosi pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 12 04, 22:28)
Nu va o man uzkliuvo biggrin.gif  tai gal maisiai mikseriu? g.gif  nu sekmadieny gaminsiu... tikiuosi pavyks rolleyes.gif

Aš kiaušinius su majonezu pirmiau su mikseriu išplaku, o į išplaktą masę sudedu sūrį.
Atsakyti