sveikos merginos
si savaidgali maximoi upietakiams akcjia
tai mes nupirkom nemaza zuvyte
sudysiu pagal sonatinos recepteli su medum jau esu isbandziusi ne karta-labai skanu
bandziau suditi ir paprastei-su druska ir truputeliu cukraus,bet su medum daug skaniau
pirma karta isbandziau "omleto" vyniotini su farsu. Net ir su mano kukliais kulinariniais sugebejimais viskas pavyko ir buvo laaabai skanu ir sultinga
Aciu labai labai
Aciu labai labai
QUOTE(Sarmite @ 2009 11 28, 16:09)
ml t.y. mililitrai o ne miligramai
tai ta ir norejau parasyti... tai turiu matuoti visgi mililitrais ar gramais? kaip ten? ne skeik receptu ziurejau,tai visur kitur gramais
QUOTE(dolly` @ 2009 11 29, 17:54)
tai ta ir norejau parasyti... tai turiu matuoti visgi mililitrais ar gramais? kaip ten? ne skeik receptu ziurejau,tai visur kitur gramais
Jei parašyta ml,tai ir matuoji mililitrais,jei gramais,tai gramais. Niekas nesumaišyta čia
Gaminau šnd žuvį su daržovėm troškintą grietinėlėje
QUOTE(mentuske @ 2009 11 29, 15:58)
Jei parašyta ml,tai ir matuoji mililitrais,jei gramais,tai gramais. Niekas nesumaišyta čia
na tikrai neklausciau ir nesvarstyciau,jei ne pirma pastebeta klaida Sonatinos receptuose vistiek aciu
QUOTE(dolly` @ 2009 11 29, 17:54)
kiek pastebėjau, Sonatina mėgsta matuoti puodeliais, tai todėl turbūt ir ml receptukai
QUOTE(vixiuke @ 2009 11 29, 19:37)
kiek pastebėjau, Sonatina mėgsta matuoti puodeliais, tai todėl turbūt ir ml receptukai
nu aiskumelis,bandysim ml matuoti
QUOTE(dolly` @ 2009 11 29, 21:58)
nu aiskumelis,bandysim ml matuoti
as daug kartu veitoj ml sverdavau viska gramais ir kuo puikiausiai viskas gaudavos
Sveikos šeimininkės, gal kuriai teko gaminti silkės salotas? Ar patiko, ar verta bandyti?
Salotos su silke ir šparaginėm
Salotos su silke ir šparaginėm
esu dariusi tik silke pataluos,patiko
QUOTE(Nexta @ 2009 12 01, 14:39)
esu dariusi tik silke pataluos,patiko
silke pataluose mums ir patinka, visada darau per Kalėdas įdomu kaip anos
QUOTE(Sarmite @ 2009 12 01, 16:29)
silke pataluose mums ir patinka, visada darau per Kalėdas įdomu kaip anos
as irgi ja darau per Kaledas..siemet gaminsiu O kitu nebandziau.. sparaginiu nesu megeja tad jauciu ir negaminsiu