Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Sarmite @ 2009 11 24, 10:50)
Liko jogurto nuo pyrago su abrikosų įdaru, sugalvojau iškept Jogurtines bandeles. Na aš daugiau jų nekepsiu,

Mes irgi jas esame išbandę - nepatiko. Kažkas ne taip su jomis buvo g.gif
Skaniausios ir dažniausiai pas mus kepamos bandelės su česnaku ir sūriu. Kažkuri minėjo, kad nepatiko česnakas ir nebedės jo į bandeles, tai aš irgi esu jo nedėjusi, bet be česnako nepatiko visiškai schmoll.gif Dabar visada dedu ir dar daugiau nei parašyta hihihi.gif
Kaip užsimaniau aš jų dabar biggrin.gif Skanumėlis wub.gif
Atsakyti
Sakykit o kaip daryt skanu cesnakini padaza blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, katik ziurejau laida per TV3 ta kur "susitiksime iki", ir ten moteriske gamino sonatinos varskes torta su marsu, tai pagalvojau ar ten tikrai ji, nes moteris sake, kad cia jos pacios sugalvotas receptas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2009 11 26, 20:04)
Sveikos mergaites, katik ziurejau laida per TV3 ta kur "susitiksime iki", ir ten moteriske gamino sonatinos varskes torta su marsu, tai pagalvojau ar ten tikrai ji, nes moteris sake, kad cia jos pacios sugalvotas receptas  g.gif

o kaip ji atrodo? sonatina šviesiaplaukė.
Atsakyti
Nemoku ikelti nuotraukos tai parasysius nuoroda http://receptai.iki.lt/lt/tv/season-2, vidurine moteriske, Kristina Kiburiene, nu ji man nepanasi i svieseplauke 4u.gif, nu bet ji papasakojo istorija kaip sugalvojo sita torta g.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2009 11 26, 20:04)
Sveikos mergaites, katik ziurejau laida per TV3 ta kur "susitiksime iki", ir ten moteriske gamino sonatinos varskes torta su marsu, tai pagalvojau ar ten tikrai ji, nes moteris sake, kad cia jos pacios sugalvotas receptas  g.gif

Mane tai sunervino ta motera..apsimelavusi blush2.gif bet kiek as pastebejau ta gaminima tai ji gamino per TV ne su marsu o su Snikeriu, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 11 27, 14:27)
Mane tai sunervino ta motera..apsimelavusi blush2.gif  bet kiek as pastebejau ta gaminima tai ji gamino per TV ne su marsu o su Snikeriu, ar ne? g.gif

taip su snikeriu, yra receptas iki puslapiuke smile.gif
Atsakyti
na ten tikrai ne Sonatina, o receptas yra klasikinis, net ne Sonatina jį sugalvojo, tik variacijos jo įvairios, taigi bet kokiu atveju ta boba meluoja.
Atsakyti
QUOTE(maraija @ 2009 11 28, 15:14)
na ten tikrai ne Sonatina, o receptas yra klasikinis, net ne Sonatina jį sugalvojo, tik variacijos jo įvairios, taigi bet kokiu atveju ta boba meluoja.

Man tai juokingiausia tai,kad ji sako kad ji pati ji sugalvojo, bet is lapelio pasirasiusi gamino lotuliukas.gif nu tai jeigu pati sugalvojai tai turi viska atmintinai zinoti... o ne is lapelio skaityti ka po ko daryti turi lotuliukas.gif
Atsakyti
katik valgėm Sonatinos lazaniją su varške... labai skanu wub.gif
Atsakyti
mergytes,turiu klausimeli blush2.gif noriu issikepti sonatinos keksiukus su rabarbarais ir kokosu,tik kazkaip sutrikau,nes recepte visi ingredientai surasyti ml(miligramais)...net miltai,kokoso drozles ir t.t. g.gif cia klaida ar taip turi buti? gal turtu buti gramais sausi produktai?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 11 28, 18:05)
mergytes,turiu klausimeli blush2.gif  noriu issikepti sonatinos keksiukus su rabarbarais ir kokosu,tik kazkaip sutrikau,nes recepte visi ingredientai surasyti ml(miligramais)...net miltai,kokoso drozles ir t.t. g.gif  cia klaida ar taip turi buti? gal turtu buti gramais sausi produktai?aciu 4u.gif

ml t.y. mililitrai o ne miligramai mirksiukas.gif
Atsakyti