Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(mentuske @ 2009 11 16, 12:32)
Aš visada bulvių košę ne su blenderiu darau.O šepardo pyragą labai dažnai gaminu,mums labai patinka essen.gif

man labai patiko,bet mano seimynos nesuzavejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2009 11 16, 10:46)
Vakar gaminau Separdo pyraga  g.gif  nesuzavejo jis manes  schmoll.gif  tikejausi kazko kito  g.gif  o gavosi lygiai ta pati bulviu kose tik mesa apacioj  g.gif  Sakau, gal kazka ne taip dariau  g.gif  as bulviu kose tryniau su blenderiu galsu bulviu grustekliu reikejo?  g.gif  Nes ji gavosi tokia tasi  g.gif

Einamiausias patiekalas pas mus Separdo pyragas smile.gif Bulviu kose trinu su grudikliu, darau ja nelabai skysta, nu visai neskysta, nu mano vyras dievina , o ir man labai skanu smile.gif tiesa vietoj zirneliu dedu grybus smile.gif
Atsakyti
O mūsų Šepardo pyragas nesužavėjo, bet aš sakau gal ne taip kažką buvau padariusi... man nepavyko, vat grynai bulvių košė su mėsa ir tiek... na aišku kaip ir viskas tai skonio reikalas 4u.gif nors gal ir virėja iš manęs ne pati geriausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 11 16, 13:21)
O mūsų Šepardo pyragas nesužavėjo, bet aš sakau gal ne taip kažką buvau padariusi... man nepavyko, vat grynai bulvių košė su mėsa ir tiek... na aišku kaip ir viskas tai skonio reikalas 4u.gif nors gal ir virėja iš manęs ne pati geriausia  biggrin.gif

nu jeigu skysta bulviu kose padarei ir ten kose tau gavosi tada joooo. o siaip pas mane gaunasi atskiri sluoksniai, ypac plutele surio niam niam buna, pjaunasi kaip pyragas jis man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 11 16, 10:33)
as niekad bulviu neblenderiuoju, nes tada kose gaunas gumine  doh.gif
separdo pyrago nesu kepus, bet kepu zuvyte uzdengus bulviu kose ir gaunas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
aš kai noriu greičiau darau su blenderiu, bet nepalyginamai blogiau gaunas

QUOTE(Nexta @ 2009 11 16, 12:22)
nu jeigu skysta bulviu kose padarei ir ten kose tau gavosi tada joooo. o siaip pas mane gaunasi atskiri sluoksniai, ypac plutele surio niam niam buna, pjaunasi kaip pyragas jis man smile.gif

man plutelė irgi labai patinka. Vaikai valgo kas po plutele, o man lieka sūris. Labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 11 16, 13:22)

doh.gif tada tikrai kalta bulviu kose trinta su blenderiu doh.gif nes tas pyragas gavosi paprasta kose doh.gif Bet saltas jis man thumbup.gif Reiks butinai isbandyti kita varianta ax.gif
Atsakyti
Paziurek cia, as uzkepiau zuvyte bulviu kose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 11 17, 11:35)
Paziurek cia, as uzkepiau zuvyte bulviu kose  mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif nu dabar tai jau tikrai kita varianta isbandysiu ax.gif blush2.gif O seiles iki zemes nutyso, beziurint i tas grozybes doh.gif

O as siandien gamainau desreliu saslyka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu skaniai gavos thumbup.gif as dar apvyniojau tas desreles su rukyta sonine ax.gif ir i orkaite 10 min smile.gif apsivalgem thumbup.gif
Atsakyti
Iškepiau ir aš pyragą su abrikosų įdaru, labai skanus pyragas, toks lengvas, tikrai kaip ir visos rašė tirpsta burnoje... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos
perziurejau senuosius Sonatinos forumus
seile nutyso blush2.gif blush2.gif
bandysiu ir as prisijungti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Naktis, miegot butu laikas smile.gif , o as inikus Sonatinos receptus vartau smile.gif
Ne viena ir ne du receptukus esu isbandzius. Viskas kas buvo daryta labai patiko ir visu valgytoju buvo gerai ivertinta.
Vieni is megiamiausiu (kuriuos jau teko gaminti) yra mesos apkepas ir vistiena su darzovemis jogurto padaze. Darzoviu daznai idedu ir daugiau, t.y. ne vien morkos ir bulvytes, bet kalafijoras, brokolis. Na zodziu kokias darzoves tuo metu namuose turiu.

Jungiuos i jusu bureli 4u.gif
Gaminsim ir toliau pagal Sonatina mirksiukas.gif
Atsakyti
Liko jogurto nuo pyrago su abrikosų įdaru, sugalvojau iškept Jogurtines bandeles. Na aš daugiau jų nekepsiu, negaliu sakyti kad nepatiko, tačiau pačios bandelės lyg ir guminės, nors minkštos ir purios, na net nemoku paaiškinti. Ir cukraus man per mažai ir druskos recepte nurodyta tikrai per daug... suvalgėm mes bandeles, bet bandysiu dabar kitokias ax.gif
Atsakyti